Bildirim
Bir radarın polisle imtihanı (Video)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
remi adamım benim yaaa :D -
Millet nasıl yavaşlıyor bomboş yolda.. -
türkiye de yapsalar hazır canlı radar bulmuşken kafaını kırarlar -
Bunu Türkiye de yapsalar adamın durumunu düşünmek dahi istemiyorum... Saygılar! -
quote:
Orijinalden alıntı: dehset90
Bunu Türkiye de yapsalar adamın durumunu düşünmek dahi istemiyorum... Saygılar!
quote:
Orijinalden alıntı: diewilden
türkiye de yapsalar hazır canlı radar bulmuşken kafaını kırarlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 30 Nisan 2013; 21:57:41 >
-
İyi güldüm yav durmadan çekiyor iyi trollemiş adam -
Uçana,kaçana yazmış helal olsun -
böyle seyyar ise bizde çalarlar bunu :) -
Eski bir video sonu acı bitiyor. -
süper ya bayıldım çalışmalara başlıyorum canım sıkılınca caddeye cıkıcam bunla -
quote:
Orijinalden alıntı: GrandLotus
süper ya bayıldım çalışmalara başlıyorum canım sıkılınca caddeye cıkıcam bunla
Sonu kötü olmasında ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Demage
quote:
Orijinalden alıntı: GrandLotus
süper ya bayıldım çalışmalara başlıyorum canım sıkılınca caddeye cıkıcam bunla
Sonu kötü olmasında ..
-
Benzerini araba ile biz yaptık. Gece gece 2 arkadaş boşluktan sıkılınca, kırıkkale - ankara yolunun dik inişinde sote bir yer vardı. Çektik arabayı radar gibi, parkları açık bıraktık, sigaraları yakıp bekledik. görüntü pahabiçilemez yokuşun üst kısımlarında kaptırmaya başlayanlar park lambalarını görünce hemen hız kesiyorlar. Ama arada basıp gidenlerde oldu. Eskiden Yolda giderken radar çevirmesine yakalanan araçları görüp " kabak gibi radarı nasıl görmezler" diye kendi kendime hayıflanıyordum. Bu dümbükleri görünce gerçekten görmüyorlarmış bazıları
-
İnip levyeyle döverler adamı buralarda -
quote:
Orijinalden alıntı: Du Hast
Benzerini araba ile biz yaptık. Gece gece 2 arkadaş boşluktan sıkılınca, kırıkkale - ankara yolunun dik inişinde sote bir yer vardı. Çektik arabayı radar gibi, parkları açık bıraktık, sigaraları yakıp bekledik. görüntü pahabiçilemezyokuşun üst kısımlarında kaptırmaya başlayanlar park lambalarını görünce hemen hız kesiyorlar. Ama arada basıp gidenlerde oldu. Eskiden Yolda giderken radar çevirmesine yakalanan araçları görüp " kabak gibi radarı nasıl görmezler" diye kendi kendime hayıflanıyordum. Bu dümbükleri görünce gerçekten görmüyorlarmış bazıları
Ayrılmış yolda ters parkedilmiş araba fobisi oluştu bende
-
Bizde o radara tecavüz edecek adamlar çıkar... -
la bir de gülün geçin ya. her konuda aynı. biz de şöyle olurdu böyle olurdu.. herkes aynı şeyi yazıyor.. görende diyecek lan bu millet öz eleştiriyi dibine kadar yapıyor ee peki niye böyleler diye. -
quote:
Orijinalden alıntı: metallurgy
la bir de gülün geçin ya. her konuda aynı. biz de şöyle olurdu böyle olurdu.. herkes aynı şeyi yazıyor.. görende diyecek lan bu millet öz eleştiriyi dibine kadar yapıyor ee peki niye böyleler diye.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X