Şimdi Ara

Bir pvp nasıl olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar haliyle artık Metin2 türkün oynanacak bir yeri kalmadı diye düşünüyorum. Kullanıcı açısından berbat bir durumda. Fakat ben metin2 yi ilk gördüğüm günden beri severim, kopamadım da. Bir pvp server açmayı düşünüyorum. Yaş sınırlaması gibi uygulamalar yapacağım kayıt olunurken. Eski metin ortamını yaratmaya çalışacağım. Oyuncu bolluğu değilde kalitenin önde geldiği bir server olması temel hedefim. Size sorum bir pvp server hayal edin. En iyi şekilde nasıl o eski günlerdeki gibi tat alabiliriz? Görüşlerinizi bekliyorum

• Nesne marketinde olan itemler olacak bikere zaten parayla satış olmamalı server zorluğu official'a yakın olmalı ve hani en ufak küfürde falan belli uzaklaştırmalar verilmeli ortam gerilmeden gerekenleri yapmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: OyleBoyle

Nesne marketinde olan itemler olacak bikere zaten parayla satış olmamalı server zorluğu official'a yakın olmalı ve hani en ufak küfürde falan belli uzaklaştırmalar verilmeli ortam gerilmeden gerekenleri yapmalısın

Önerin için teşekkür ederim değerlendireceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: OyleBoyle

Nesne marketinde olan itemler olacak bikere zaten parayla satış olmamalı server zorluğu official'a yakın olmalı ve hani en ufak küfürde falan belli uzaklaştırmalar verilmeli ortam gerilmeden gerekenleri yapmalısın

Parayla item satılmazsa arkadaş berden ödeyecek parayı?

Bence sadece exp kasmak kolay olsun, P,G npc olmasın, Bk markette satılmasın, kendimiz düşürelim. Efsun mesnelerini TL ile satmalısın. Diğer nesne market eşyaları oyun içerisinde olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence pvp kesinlikle editsiz olmalı. Zor a yakın olmalı p-g npc olmayacak bk düşürmeli 1 level başlangıç 99 bitiş bot küfür vs hemen banlanmalı böyle bir pvp olmalı bence.
  • Exp kasma haricinde itemleri elde etme zorluğu falan 2008-2009 gibi olmalı , deli gibi zevkliydi oyun . Sadece level kasmak biraz daha kolay olmalı.
  • Para sıkıntı değil kardeşim orasını halledeceğim. Exp oranlarını %100 event zamanlarında %300 tarzı düşünüyorum. Userlar event için can atarlarsa max online fazla olacaktır, bir süre bile olsa. BK lar metinden düşecek en fazla 3-5 tane. Fakat efsunları çok pahalı yapmayı düşünüyorum. 5 tanesi 5 m tarzında. Yani pazarlarda iyi efsunlu nesneler için can atan Metin2 türk misali userlar olması en büyük hayalim Aynı zamanda efsun botlarını da engellemiş olacağım. Önüne gelen bot açamayacak öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkeozkn -- 26 Temmuz 2013; 7:57:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum ilk açmayı düşündüğümde edit yapar keyfime bakar cebim para dolu dolaşırım diyordum ki bir makalede editin mücadele ruhuna zarar verdiğini okudum. Kafama da yattı açıkçası. Edit olarak 100 adet efsun nesnesi satabilirim belki fakat ileri zamanlarda. Mücadele değil de artık vs kısımlarına gelindiğinde. Ya da efsunsuz kraliyet olabilir anca bu kadar. Level kısmın kesinlikle düşündüğüm tarzda. Ama sonraki zamanlarda 105 e çekerek serveri canlandırmak gibi bir kaçamak yapmayı düşünmediğim de söylenemez açıkçası
  • Gallagher Brothers G kullanıcısına yanıt
    İtemlerin şelale gibi akması benimde hoşuma gitmiyor. Sana katılıyorum kardeşim. Kdpleri npclerde satmak yerine vadide bulmaları tercihim
  • Yok mu başka görüşü olan arkadaşlar ?
  • Bazı kritik itemlerin düşme oranı biraz artmalı kdp dolu syh gby bunlar oldukça kıymetli itemler +0 pazarda satılıp biraz uğraşla +9 yapılmalı mesela oyuna özel olarak + basarken bi item istesin biraz zorlayan yada çıkma oranları artsın eskisi gibi uçuk fiyatlı pazarlar çok zorluyor kraliyetide biraz zorlamayla basabilmeli insanlar sende ordan şu şekilde yolunu bulursun mesela normalde efsunlar %15 ise veya %10 ise sen üzerine %5 koyarak satabilirsin bu şekilde sende zorlanmazsın serverda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pr0gedys

Bazı kritik itemlerin düşme oranı biraz artmalı kdp dolu syh gby bunlar oldukça kıymetli itemler +0 pazarda satılıp biraz uğraşla +9 yapılmalı mesela oyuna özel olarak + basarken bi item istesin biraz zorlayan yada çıkma oranları artsın eskisi gibi uçuk fiyatlı pazarlar çok zorluyor kraliyetide biraz zorlamayla basabilmeli insanlar sende ordan şu şekilde yolunu bulursun mesela normalde efsunlar %15 ise veya %10 ise sen üzerine %5 koyarak satabilirsin bu şekilde sende zorlanmazsın serverda.

Mantıklı, teşekkürler
  • tr tarzı serverler sarmıyo artık hemen kapanıyor bence hem wslik hem tr tipi bieşy oynayın onlymetin2 var girip bir bakın isterseniz

http://www.onlymetin2.com/
  • Oyuncuyla ilgileneceksin arkadaşım başka bir yolu yok bunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GusttavoLima

tr tarzı serverler sarmıyo artık hemen kapanıyor bence hem wslik hem tr tipi bieşy oynayın onlymetin2 var girip bir bakın isterseniz

Yoo servera göre değişir
  • Ben bir kaç serverde GM'lik yaptım. Çok tutulan bir serverdi parasını ödeyemediğimiz için kapatmak zorunda kaldık. Oyunda 2 tane server olucak bi editli server bi emek server bölece katılım daha çok artar. Emek serverde silah satıcısında dolunaya kadar satılır üstü satılmaz ve her şey +0 dır. Ama zırh satıcısında 42 lv liğe kadar satılır ve +9dur. Abonoz küpe de satılır. Kasılmak ne zor olucak ne de kolay olucak. Level sınırı 99 olur. Editli olan serveri daha çok öneririm ben bi server açmıştım 1 ayda 447 TL kazanmıştım. Edit serverde özel silahlarda satılır. Kraliyet zırhı da satılır. Her şey +9 dur. Para sınırı 100 t'dir. Benim bildiklerim bu kadar. Bunlara uyan karlı çıkar.
     Bir pvp nasıl olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: GusttavoLima

tr tarzı serverler sarmıyo artık hemen kapanıyor bence hem wslik hem tr tipi bieşy oynayın onlymetin2 var girip bir bakın isterseniz

Bir bakacağım bu metine sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eugnie

Oyuncuyla ilgileneceksin arkadaşım başka bir yolu yok bunun.

Oyuncuyla elimden geldiğince ilgileneceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-Plus

Ben bir kaç serverde GM'lik yaptım. Çok tutulan bir serverdi parasını ödeyemediğimiz için kapatmak zorunda kaldık. Oyunda 2 tane server olucak bi editli server bi emek server bölece katılım daha çok artar. Emek serverde silah satıcısında dolunaya kadar satılır üstü satılmaz ve her şey +0 dır. Ama zırh satıcısında 42 lv liğe kadar satılır ve +9dur. Abonoz küpe de satılır. Kasılmak ne zor olucak ne de kolay olucak. Level sınırı 99 olur. Editli olan serveri daha çok öneririm ben bi server açmıştım 1 ayda 447 TL kazanmıştım. Edit serverde özel silahlarda satılır. Kraliyet zırhı da satılır. Her şey +9 dur. Para sınırı 100 t'dir. Benim bildiklerim bu kadar. Bunlara uyan karlı çıkar.
     Bir pvp nasıl olmalı

Elimde şimdilik sadece 1 server var. Gene de yorumun için teşekkürler dostum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.