Şimdi Ara

Bir Portakalla bir ülkenin kaderi değişir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
8
Favori
15.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
270 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Demem oki 82 yil onceki portakal takasina methiyeler dizmeyle dunya yakalanmiyor kuvvet komutanlarinin genel kurmay baskanlarinin bugun bile Ataturk kelimesine muhalif yetkilileri olan sozde onun kurdugu partilerin varligina ibretle bakip sokaklarda bu belaya karsi hayatini verenlere bir fatiha okuyamiyacaksaniz portakalla avunup meclis mikrofonundan yuzsuz yuzsuz akp dunyanin en iyi isini yapsa takdir edemeyiz diyenler oldukca Ataturk u tabi agzina alamaz olur onun askeri olmadigini kabullenir basiretsizliginden utanir bir gun cikar Degiliz tamam tamam militer o sert bizce dersin tabi.

    Turkiyeden bisey olmaz , RTE gitsinde ulke yansin diyen herkes bu ulkede hicbir zaman herseyin guzel olmayacaginin kanitidir.

    Dunde gormezden gelinip anayasal egitim hakki elinden alinip okullardan atilanlar hakkinda bugun evet tasvip etmiyorum onuda demekle bugun sizin gibi dusunmeyen herkesi troll bu blokla gec saldircaklar simdi dolusucaklar ususucekler kelimelerini kullanmak arasinda bence hicbir fark yok ...

    Egitim sevgiyle , sevgi dinlemekle baslar yakip yikmadan amerikaya ingiltereye manda yapmadan dinlemeye baslasaniza baslayinki sevip cehaletimizi egitme firsati yakalayin , boylece cahil kalmamizi onleyip cagdas modern aydin sifatlariniza yakisabilesiniz...




  • cemsinan kullanıcısına yanıt

    Ben Atatürk ün yaptığına minnettarım ve onun yaptığını yapacak insan anca bu ülkeyi tekrar kurtaran ya da kuran biri gelirse yaşanır. Onun dışında hiçbiri bu düşüncede olamaz, çocuğu olsun olmasın Ecevit in çocuğu olsa idi mirası ona bırakırdı çocuğu olmadığı içinde mirasimi devlete bırakıyorum demek iyi anılsin diye amaç edinmek ha dediğin şöyle olsa idi çocuğu olupta mirasımı devlete bırakıyorum deseydi ha o zaman Ecevit Ecevit diye yirtin bağır ilan et diye yaz derdim yerden göğe kadar haklısın derdim. Çocuğu olmamış biri ile çocukları olanları eşitlemeye çalışmak tamamen saçmalığın danişkasidir. Eşitleyebilmen içinde Ecevit in çocuğu olup o zaman görmemiz lazımdı. Yeter de artar herhalde hadi bir kez daha mesajını tekrarla çünkü sana cevapların kralını verdim mesajlarda. ;)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitabın adı


    bitmeyen oyun türkiye'yi bekleyen tehlikeler


    Aşağıya bağlantısını koyuyorum,


    Yarın işi gücü bırakın bu kitabı okuyun ,240 sf hemen biter , başlayınca zaten elinizden bırakamıyorsunuz.


    Dili basit , tamamen belgelerle hazırlanmış laboratuvar gibi kitaptır.



    https://ekitap.site/404


    https://mega.nz/file/othmCD6T#eD6_0-SvOCAyMKYzKFQp3BTG1Z2lBqWkiweb_LnHHmI


    Bu kitabı okuduktan sonra bir körün görmeye başlaması gibi değişecek çoğu şey, sırf kendiniz değil etrafınızdakilere de okutun.


    Okumanızı büyük bir temenniyle rica ediyorum ,





  • x2yk X kullanıcısına yanıt

    Kendisine kalan mirası sağlığında devlete bağışladı.

    Karısıyla yerdi, kendisi yerdi. İstediğine verirdi, ideolojik derneklere verirdi. Yapmadı.

    Tek cevap veremiyorsun. Anca hakaret.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atatürk bir ev kadını gibi ülkeyi kaldırdı. Ev kadınına takılmayın kocası işini batırdığında aldığı tavuk ile 5 gün aş elinde olan para ile 1 ay ihtiyaç giderir. O kadar borcum yoksulluğun arasında fabrika kurup borç ödesin. Şimdikiler fabrika kapatıp borç yapsın. Tam tersi
  • Son dakika : tayyip dış borcu milyonlarca koyun'unu satarak ödeyecek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemsinan kullanıcısına yanıt

    Yazdım yukarıda çaresizsin hakaretime takılıyorsun çünkü sorunun var, çocuğu olupta bunu yapsa idi yerden göğe kadar haklısın derdim, çünkü eşitlemek için mantık yok çocukları olanlarla olmayan karşılaştırmak mantijt hatası bunu da senin gibi mantıksız biri yapar üzgünüm. Yerdi bağışlardi karısına bırakırdı goy goyu yaparak şirin görünme. Ecevit yaptı etti iyi de yapmış ama senin niye böyle çaresizce Ecevit in meşru çocuğuymus gibi savunmak için kendini yırtıyorsun ben buna anlam veremiyorum. Eşit durum bul helal olsun diyelim. ;) Ama senin direnmen çok garip. ;)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt

    İyi de durum bulamayan sensin


    siyasal islamcı olur, aşırı sağcı olur, milliyetçi muhafazakar mukaddesatçı olur

    Bir göster bakalım muadilini.


    Çalışanlarının hissedarı olduğu bir finans kurumu veya devletine büyük miras bağışlamış bir siyasetçi.


    Ben “hayal bile edemez siyasal islamcılar” dedim itiraz ettin. Buyur hayal edebildiklerini göster. Siyasal islamcıyı da genişlettim. Milli görüşçü, vatan cephecisi, mukaddesatçı bul işte. Gösteremeyen sensin ben değilim ki.


    “Hakaretime takılıyorsun çünkü sorunlusun” demişsin de o ne demek yahu. Sen her hakarete yarabbi şükür mü diyorsun

    Ben zaten “hakaret sana zarar” dedim takılmadım da bu dediğin çok komik bir ifade olmuş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 25 Kasım 2020; 1:56:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CMteria

    Ataturk osmanlinin borclarini iyilik olsun diye yuceliginden odemedi devlet geleneginde borc ulkenin borcudur basina kim gelirse borcu kabullenir odemekle yukumludur.

    Ve Ataturk un vefatindan beridir 1938 den beri yani onun adiyla sokakta mecliste camiada dolasan kimsenin Ata nin hicbir ideolojisini paylasmayip hicbir ideal beslemeyip dogru duzgun ayik kafayla bile dolasamamalarini izlemekten bunalan bir ulke.

    Kimsenin Atatuk ile sorunu yok ama sizin Atatürk uzerinden yillarca yuruttugunuz somuru duzeni artik yemiyor diye surekli bunu bir ayristirma konusu olarak tutmaya sefil ve acizce devam ediyorsunuz.

    Halk kelimesi emellerinize , cumhuriyet kelimesi somurgenize yararken iyi Ataturk un ilan ettigi cumhuriyette kurtulus savasinda disinden tirnagindan artiran halkin sectigi cumhurbaskanina kufretme ahlaksizligi mubah? Bu ne DİLEMMA !

    👏👏👏


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • abavf A kullanıcısına yanıt

    Sadece o değil hepsi YALAN. Cumhuriyetin ilk 15 yılında yapıldı yazmışlar birde :) Böyle saçmalıklarla ellerine ne geçiyor merak ediyorum.


    İskenderun Demir Çelik - 1970

    Seydişehir Alüminyum - 1969

    Aliağa Rafinerisi - 1972

    Oymapınar Barajı - 1984


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin komiği kendileri geçmiş siyasetçiler, karşı oldukları kesim(mesela Kıbrıs harekatını yapan Ecevit'e) için demediğini bırakmazken, tarih yazdı derken sorun olmuyor ama başkaları onları yazacak deyince he anaam he babam. Olan olayları falan değerlendirme de yok bunlarda, hatalardan ders çıkarma da. Laf söyleyince de anlamayınca bu durum ortaya çıkıyor. Mesela mesajda kendilerinden bahsedildiğini bile anlayamayıp laf atmaya çalışmak.


    Bir de timesa çıkınca gelecekte kötü anılmama garantisi var sanma durumu var ki o felaket.


    http://content.time.com/time/magazine/article/0,9171,760539,00.html


    Hiç kötü anılmıyor şu anda. 


    Yalnız böyle devam etsinler, rte ve akpye en çok bu zihniyetteki seçmen zarar veriyor. Bunlar olmasa İstanbul ve Ankara zor el değiştirirdi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 25 Kasım 2020; 3:11:13 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

    Sadece o değil hepsi YALAN. Cumhuriyetin ilk 15 yılında yapıldı yazmışlar birde :) Böyle saçmalıklarla ellerine ne geçiyor merak ediyorum.


    İskenderun Demir Çelik - 1970

    Seydişehir Alüminyum - 1969

    Aliağa Rafinerisi - 1972

    Oymapınar Barajı - 1984

    @captain_turkiyeAl bak düzgün mesaj arıyorsan yazdık yukarda. Ne diyorsun bu konuda? Sizin cemaat niye yapıyor böyle şeyleri? :) bu arada sen Y.Özdil'in kitabını almış mıydın?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.