Şimdi Ara

Bir oyunun müptelası olmak istiyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben hiç bilgsiyar oyunu oynamadım.anlamamda.ama şimdi öğrenmek ve müptelası olmak istiyorum.strateji savaş oyunu olsun isityorum.internet üzerinden oynayabilceğim bir oyun adresiyle birlikte verebilirmisiniz?

• Company pf heroes. Metin 2 ve silkroad olabilir online istiyorsan
  • EuroKo oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ortaşekerli

Ben hiç bilgsiyar oyunu oynamadım.anlamamda.ama şimdi öğrenmek ve müptelası olmak istiyorum.strateji savaş oyunu olsun isityorum.internet üzerinden oynayabilceğim bir oyun adresiyle birlikte verebilirmisiniz?

Sistemin iyiyse Call of Duty Modern Warfare 3 oyna.. Online istiyosan bence Knight Online
  • Rage oyna.
  • Ben şuan Call of Duty 4 Modern Warfare multi oynuyorum çok zevkli diyebilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

Ben şuan Call of Duty 4 Modern Warfare multi oynuyorum çok zevkli diyebilirim..

Eskidi bayağı o.MW2'ye geçmenizi öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Battlefeld 3 diyorum kesinlikle sizin gibi bir arkadaşım vardı yanıdmda ağzı açık izledi ertesi gün bana bf3 le gelmiş bunu kuruver dedi o gün bugündür beraber oynarız
  • Metin 2 gibi saçma saçma önerilerde bulunmuşsunuz arkadaşım sistemin orta halliyse Mw3 AlterMw3 olarak online oynayabilirsin ve çok zevkli olur.
  • MMOFPS önereceğim ben Point Blank.
  • team fortress 2 vazgeçilmez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: IncredibLe!

quote:

Eski olduğunun farkındayım.. fakat hala çok zevkli..
  • quote:

+99999999
  • quote:

quote:

quote:

Eski olduğunun farkındayım.. fakat hala çok zevkli..

Geçen yaza kadar ben de oynuyordum,ancak daha sonra tat vermemeye başladı,PC'den önce PS3'te online olarak oynuyordum,rank'ım 55.
  • Bulletstorm oyna ama hemen bitiyo kısa süreli müptelası yapar seni
  • quote:

quote:

Bence hiç de öyle değil. Senelerdir cod4 online oynuyorum hiç de sıkılmadım. Şu an bile cod4 oynayanların sayısı mw2 den fazladır. Ayrıca arkadaşa önerim bilgisayar oyunlarına başlayacaksa fps olarak önce cod mw serisini oynamasıdır. Hem single nin müthiş bir hikayesi var hem de online olarak baya zevkli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @revenge_of_bear

quote:

quote:

Bence hiç de öyle değil. Senelerdir cod4 online oynuyorum hiç de sıkılmadım. Şu an bile cod4 oynayanların sayısı mw2 den fazladır. Ayrıca arkadaşa önerim bilgisayar oyunlarına başlayacaksa fps olarak önce cod mw serisini oynamasıdır. Hem single nin müthiş bir hikayesi var hem de online olarak baya zevkli.

Aynen öyle,hem single hem online süperdir.Ancak MW2'den daha fazla oyuncu olduğunu düşünmüyorum,bir zamanlar hiç oynayanı yoktu 4'ün,son zamanlarda yine biraz arttı nedense,herkes MW2 Clan'lar açıyordu hatta,boş yer yoktu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: @revenge_of_bear

quote:

quote:

Aynen öyle,hem single hem online süperdir.Ancak MW2'den daha fazla oyuncu olduğunu düşünmüyorum,bir zamanlar hiç oynayanı yoktu 4'ün,son zamanlarda yine biraz arttı nedense,herkes MW2 Clan'lar açıyordu hatta,boş yer yoktu.

3 seneden beri cod 4 mw'yi online oynuyorum.HİÇ SIKILMADIM AMA ARTIK MW 2'YE GEÇÇEM.

• Oyun tavsiye konusundan devam edelim:http://forum.donanimhaber.com/m_40146298/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.