Şimdi Ara

bir nfear ibretlik hikayesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben bi gun bi kizla tanistim . Kizin sevgilisi varmis . Fakat kiz bana yaziyodu . Kiz yuvasina kus ariyo yani belli . Ciktigi cocukla da tanisiyodum iste okulda bi kac kere selamlastik . Kiz surekli yanima falan geliyodu . Bi gun numarami aldi bende anladim tabi yollu oldugunu hemen yazdim . Bi kac gun sonra sinemaya gittik (en klasik taktik) . Sinemada opusme falan olaylari oldu iste bilirsiniz . Sonra kiz bana benden hoslandigini soyledi .

EDİT - Bende ona sevgilisi olsugunu bildigimi soyledim . Oda bana ayrilacagini soylemisti . Kiz cok guzeldi 90 60 90 cok guzel bi kizdi insani kokusuyla etkiliyodu bende idare ederim . Tamam dedim kizin ayrilmasini bekledim bi kac gun gecti ayrilmadi . Ne zaman ayrilicaksin yetmedi mi bu zaman dedim .

EDİT 2 - Tamam bu gun bitiricem dedi . Bende ona guvendigimi soyledim . Kiz ne dese evet dicek hale geliyodum karsimdayken buyuluyodu beni . Ertesi gun cocukla el ele geldiler ben sinirlendim. Kiza neden hala ayrilmadiniz dedigimde ben yapamicam dedi . Bende cok sinirlendim . Benden hoslanan bi kiz vardi onunla ciktim sirf o kizin onunden gecip canini yakmak icin . benden hoslanan kiza ayse , digerine fatma diyelim .Ayseyle , fatmanin onunden gecip duruyodum . fatma da bu durum karsisinda sinirleniyodu ve baya belli oluyodu . Bende onu oyle gorunce haz aliyodum acikcasi .

ANLAT DİYEN OLURSA ANLATİRİM .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nfearnpanic -- 6 Haziran 2014; 1:23:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Devam etme

• hikaye bitmiş nereye devam ediyon

• asil olaylar simdi basliyo

• İnci sözlüğe çevirdiniz burayı

• quote:

Orijinalden alıntı: ShunGokuSatsu

İnci sözlüğe çevirdiniz burayı

kardesim ben senden once katildim dh ekibine tecrubem yeter .

• Anlat kardeşim.

• %100 realdir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.