Şimdi Ara

Bir mimarlık ofisinin reklamı nasıl yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    mimarlık ofisim var bi süredir. ancak yeni olduğum için elimde iş yok. birkaç yıldır ankara'da olduğumuz için geniş bi çevremiz de yok o yüzden iş almak için bağlantılarım yetersiz. ofis açmak için biraz acele ettim ancak babamın ısrarlarıyla oldu biraz.

yeni ofis açan mimarlar proje ihalelerine giremiyor, böyle saçma sapan bir yasal düzenleme var. doğrudan temin denen bir yöntem var küçük proje işlerinde, resmi kurumlar ofisleri davet edip bizzat ihale teklifi istiyor. ancak bu işlerde de kurum müdürleri vs kendi tanıdıklarına torpil geçiyor sürekli, yani anlayacağınız resmi kurumların proje işleri tamamen siyası bağlantı üzerine kurulu artık. akp türkiyesi işte..

bu yüzden benim özel işler alabilmem için reklama, tanınmaya ihtiyacım var. nasıl tanınabilirim? benim aklıma gelmeyen fikirleriniz vardır illa ki..

şu an dekorasyon vs işleri için cafe işletmecileriyle tanışıyorum, ayrıca maddi geliri yüksek semtlerde ofisin broşürünü dağıtıyorum. ancak yeterli değil. şu an sabit bi gelirim olmadığından fazla masraf yapamıyorum reklama, çok büyük harcamalar yapmadan kendi reklamımı nasıl yapabilirim?

• Birileri ile tanış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

Birileri ile tanış

hocam bizim meslek çok az kişiye hitap ettiği için o profilde insanları bulmak zor. yani bir müteahhit ya da kendi evini dekore etmek isteyen bir kodaman nerelere gider , nasıl bulur tanışırım bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.