Şimdi Ara

Bir kulüp düşünün... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aböRjin

quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş Sempatizanı

quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

bence güntekin dahil forma olayına takılanlar saçmalıyor.

zaten az sayıda kalıp var formalarda. o zaman bütün çubuklu formalar çakma?

diğerlerine benzemesin diye bu tarz forma mı giysin takım?

Bir kulüp düşünün...

Allahu ekber bu nasıl forma

bunu dokuyan kör olmuş.

çocuğun ameliyatıda dahil 5.000 dolar

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Bu Nike'ın bir uygulaması. Elit takımların away formaları bir kaç kalıp üzerinden gidiyor. Hepsi aynı zamanda çıkıyor. Yani Adidas'ın size 3 sene önceki formayı kilitlediği gibi bize eski formayı kilitlemediler.

tabi canııımm fiiyyy elit takım away fln bize gelince eski forma kilitleme

Orijinalden alıntı: Beşiktaş Sempatizanı

quote:

Bu Nike'ın bir uygulaması. Elit takımların away formaları bir kaç kalıp üzerinden gidiyor. Hepsi aynı zamanda çıkıyor. Yani Adidas'ın size 3 sene önceki formayı kilitlediği gibi bize eski formayı kilitlemediler.

tabi canııımm fiiyyy elit takım away fln bize gelince eski forma kilitleme

Biz Nike ile gayet mutluyuz. Adidas ile mutluluklar size. Tozluk, eşofman, iki üç polo dışında doğru düzgün yan ürün üretmez. 3 sene önceki kalıpları yutturur. Yıllık 5 milyon dolarınızı güle güle harcayın :)

Bunlar da bize çıkardıkları ürünlerin bir kısmı sadece.

Bir kulüp düşünün...
     Bir kulüp düşünün...
     Bir kulüp düşünün...
     Bir kulüp düşünün...
     Bir kulüp düşünün...
     Bir kulüp düşünün...
     Bir kulüp düşünün...
     Bir kulüp düşünün...
     Bir kulüp düşünün...
     Bir kulüp düşünün...
     Bir kulüp düşünün...
     Bir kulüp düşünün...
     Bir kulüp düşünün...
     Bir kulüp düşünün...

Steam ID: aeyi
    Origin ID: andaceyi
    PSN ID: andaceyi

• quote:

Bir kulüp düşünün...

Böyle orijinal formam olacağına öyle kopyam olsun daha iyi be

• Işte biz bu yüzden Nike'a geçtiğimize seviniyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Işte biz bu yüzden Nike'a geçtiğimize seviniyoruz

Nike size Shaktar'ı. Adidas bize Milan'ı uygun görmüş diyorum vesselam saat geç oldu

Orijinalden alıntı: Exvision

quote:

Nike size Shaktar'ı. Adidas bize Milan'ı uygun görmüş diyorum vesselam saat geç oldu

Anaaa sınava 5 saat kalmış la geç oldu deyince farkettim

• hocam şimdi kusura bakma da komik bir savunma olmuş.Hele siz 5 milyonla iyi harcamalar falan..Senin benim elime 2 kuruş para geçtiği olmadığı gibi biz üzerine para veriyoruz formasıydı şortuydu bardağıydı..Sizin sözleşmeniz de geçen aya kadar senelik 5 iken bu seneden itibaren yılda 10 milyon dolara imzalanmış.Biz 5, Fenerbahçe 8.Arada muazzam bir uçurum olmasa da 5 milyon $ iyi para tabi ki ama o fark da bu sene açıldı tekrar söyleyelim.2 senedir tekme yiyoruz avrupadan, prestij kaybımız malum.

Geleyim ürünlere, yine kusura bakma ürünler son derece sade ve sıradan.''elit''lik bir durum yok bana göre.Turuncu tshirt göze hoş gelebilir evet ama bu elit olduğu ve kimsede olmadığı anlamına gelmez.Ayrıca 2 senede elit takım olunmaz, elit takım Real Madrid'dir, Barcelona'dır, Milan'dır, Münih'tir, ManU'dur.Mesela Anderlecht elit kategoriye geçti diyelim, ne fark edecek..Yurt dışı merkez store'larda ürünleri satışa çıkarılır ek gelir sağlamasa da en azından dünyaya açılırsın.Ama durumu aşırı büyütmek yanlış.

Bu arada benzer Beşiktaş-adidas üretimleri de son derece sade ve hoş.Örnek,

http://www.kartalyuvasi.com.tr/pinfo.asp?pid=42895
    http://www.kartalyuvasi.com.tr/pinfo.asp?pid=43844
    http://www.kartalyuvasi.com.tr/pinfo.asp?pid=42987

Ve yine elit kategoriye geçirildiğiniz yıl Shaktar'ın formasına sizin logonuzu yerleştirdiler, verdiler.Benim açımdan sıkıntı var mı ? İsterse Beşiktaş formasını kopyalasın beni ilgilendirmez.Ama kalkıp da işte sizin formalar çalıntı rererö yapılmasına karşıyım.Buyrun bu da formalarımız,

Bir kulüp düşünün...

Bir kulüp düşünün...

Bir kulüp düşünün...

Bir kulüp düşünün...

Gördüğümüz gibi son derece orjinal ve kaliteli tasarımlar.Son olarak da şu formayı göstereyim, bu sene Lyon'un alternatif forması bu,

Bir kulüp düşünün...

Bu formayı 1 hafta önce gördüm ben ve direk keşke aynısını bize çıkarsalar demiştim.Forma lansmanı öncesi şu fake foto çıkmıştı,

Bir kulüp düşünün...

Görünce çok sevinmiştim ama sonra ps hikayesi çıktı tabi ortaya.Şimdi bu forma çıkmış olsa Lyon'a da çıkarılmış umrumda mı ? On numara forma olurdu yine.

Uzattım ama neyse artık, sözün özü bu şekilde tartışmalar ve alet edevat yarıştırmalar zaman kaybından ve sinir harbinden başka hiçbir şey değil.

• OnrbK kullanıcısına yanıt
    Kanka işin esprisi yahu. Insan kendi takimina toz konduramiyor iste. Beyaz formayı çıkar muazzam set. Iki senedir sizde çağ atladiniz formalarda. Bu sene Fener Kiğılidan aldi tasarimi tas gibi forma geliyor onlara da.

Ha işin maddi yönüne gelirsek sizde yeni yenilediniz anlaşmayı sanırım. Fark 3 senedir vardı zaten. YD utanmasa Adidas'a para verecekmis. 5 yıllık anlaşmada yılda 600.000 $ nedir üstelik forma geliri olmadan? Fikret Orman makul seviyeye çekmiş anlaşmayı. Bu ürünlere de yansımış doğal olarak. Aynı durum Fener içinde geçerli olacak. Onlara da yansıyacak.

Ama işin ciddiyeti şakası bir yana. Nike hakikaten farklı Hani tasarım vs. olarak demiyorum. Ama kulüplere verdiği önem, yurtdışında kattığı prestij, yan ürünler, formaların dünyanın dört bir yanındaki mağazalarda satılması vs... Bunu sadece bizim takım için düşünme mesela. Bak Fenerbahçe Ülker'in sponsoru da Nike. Amatör branş için çıkardığı yan ürünler muazzam.

He son olarak bu sene formalarınız hakikaten çok şık. Ligde kötü, Avrupa'da güzel maçlarda giyilmesi dileğiyle

• quote:

quote:

http://2.bp.blogspot.com/-OtO4RG0dYgg/UslRK_TyLVI/AAAAAAAAAGI/ajNgajsqTvE/s1600/DSCN7254.JPG

Bir kulüp düşünün...

Bir kulüp düşünün...

• Aynen adidas'a biz para veriyorduk sponsor olsun diye yd yüzünden.Sana yazıyorum diye yumuşak yazmaya ve tahrik etmemeye çalıştım zaten, alınmadın umarım.

Nike'ın sade formaları benim de çok hoşuma gidiyor.Adidas'daki şu üç çizgi olayına sinir oluyorum mesela.Puma'ya geçmeyi isterdim şahsen ama Puma da bu sene Arsenal'e cins cins formalar çıkardı, yeni bir heyecan diye midir bilemiyorum artık ama normalde çok şık tasarım yapar Puma.Fazla büyük takım desteği de yoktur zaten, o açıdan hoş gelir bana.Ama tabi ki kapital dünyada kim daha çok para verirse kulübe o alsın.ManU gibi reklam panosu yapmasınlar da formayı gerisi önemli değil.

• quote:

quote:

shaktar daha başarılı milandan xd

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • üff snne be gltsry .s.s

Bumu muazzam tasarım?

Bir kulüp düşünün...

Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

quote:

quote:

http://2.bp.blogspot.com/-OtO4RG0dYgg/UslRK_TyLVI/AAAAAAAAAGI/ajNgajsqTvE/s1600/DSCN7254.JPG

Bir kulüp düşünün...

Bir kulüp düşünün...

Tamda bunu koycaktım gerek kalmamış

• quote:

quote:

Shaktar ve Galatasaray formaları aynı yılın away kalıbı.

Milan ise 2011-2012 yılında kullandı.En az satılan forması o sezonun.

Güntekin Onay'a birisi Milan'ın ne olduğunu anlatması lazım.

• Dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan Milan'ın eski formalarına benzer forma yapılamaz diye bir kanun mu var ? Evet belli ki zamanın çok beğenilen formalarını taklit etmişler ama gerçekten bunları aşmak lazım artık, her sene 3 forma çıkıyor tüm takımların renkleri birbirine benzer ve %80 Adidas tasarlıyor bu formaları. Naparsan yap benzerlik olacaktır, kabul ediyorum bizimkisi biraz fazla benzerlik ama bunlar basit olaylar bence, ah keşke biride sizin yada bizimkini örnek alıp yapsada gururlansak değil mi

quote:

Bir kulüp düşünün...

ne var ki bunda ? bundan da mor olandanda var bende bence gayet güzel

• beyler üstünde takımınızın arması varsa her şey güzeldir çakmaymışta kopyaymışta geçelim bunları tabiki giyicez ulan sanki barçayız munihizde toz kondurmuyoruz kendimize sonuçta en iyi tasarımları o kulüplere yapıyorlar

Herkes Haddini Bilecek !
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.