Şimdi Ara

Bir krasic vakası daha -Markovic !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yeni bir krasic vakası bu. Kesinlikle Fb nin bu oyuncuyu alması mantıklı değil.Burnunun dikine giden bir topcu.Krasicden farkı yok ciddiyim. Liverpool FB 'ye 15 e kitlerse yüzyılın kazığı olur. Bu oyuncu overrated . Liverpool'un son 3 lig macına bakın yedekte bile degil. İnşallah almayız tekniği olmayan bir futbolcu genc diye liverpool aldı elinde patladı. Bizimde elimizde patlayacak umarım almayız.

• korkma titre
  • Her transfer sonrası yeni bir Krasic vakası diyorlar ya şöyle uyuz oluyorum sanırsın her transfer tutmak zorunda. Avrupanın en büyük takımlarıda o kadar transfer yapıyor içlerinden çokçasıda tutmuyor yani bu bu kadar doğal bir şey. Denemeden göremezsin. Oyuncu iyi tutarsa süper yaşıda 21. Ben Liverpool taraftarıyım benden daha iyi bilemezsin sen Markovic' i. Krasic' miş pehh.
  • Oglum söyle oynamayan adamlara 15 falan verirsek çıldırırım ya formsuz zaten şuan takım yüzde 60 ını bile veremiyor.15m iiyi para iyi bi oyuncu için ,gidin takımında 11 oynayan kaliteli formda bi adam alin, patlamasin elimizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elllfbill

Kracis tam bir maldi

Bu adamda geçen sene maldı benim izlediğim kadarıyla yazık olur paraya

• Olursa Bruma vakasi olur.Krasic gelmeden once baya iyiydi.Markovic kotuyken gelecek vaad ediyor diye gelecek.Bruma gibi.

• Evet krasice benziyor ama genç krasice cskadaki krasice benziyor bu çocuk 21 yasında daha ve mütiş potansiyeli varkü eplde oynamış 19 yaşında üst düzey maçlara çıkmış ( 47 maç ) totemmi yapiyorsun bilmiyorumda önce izle oyuncuyu sonra yorum yaparsin !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanki oynatılmadı .markovic ilk sezon bası oynattılar sezon sonuna dogru son dakikalarda yedekten girdi.şimdi ise yedekte bile değil sende bunu acıkla ? Avrupa'da pas atamayan adamı yedege almıyorlar. Ne denemesinden bahsediyosun 15 m verip birde oyuncu mu deneyecegiz ? Gidip 100 bin verir denersin 15 m yıldız alınır yıldız burası pivot kulüp degil.
  • Adam daha 21 yaşında arkadaş. Krasiç olmasına en az 5 sene var daha. Biz o zamana kadar en kötü katar a 15 e okuturuZ ha olmazsa yanacaksak böyle geleceği olan genç yabancılardan yanalım. Bir kaç sene önce maldonado josico falan alıyorduk onlardan medet bekliyorduk.

• Giuliano Terraneo işini iyi bilen bir adam. Direk karalama yapmayın. Muhtar aldıysa vardır bir bildiği ve kiralık olarak gelcek diye biliyorum.
  • BlackStocking kullanıcısına yanıt
    kiralık olarak gelecekse gelsin ama boşa yapılmıs bir transfer bence.
  • Dikine giden bir oyuncu lazımdı diyip Markoviçe bok atmak İzlemediyseniz yorum yapmayın milletinde aklını karıştırmayın. Herkese Krasiç algısı yaratın anasını satıyım.

• Sadece Ntvspor bonservisiyle alınacağını söylüyor . Diğer spor kanalları kiralık olduğunu söylüyor. Gürcan Bilgiç'te kiralık olduğunu söyledi ve bir transfer daha yapılacak dedi.
  • Ben ne anlatıyorum sen ne cevap veriyorsun..
  • yahu biraz mantıklı ol markovicde gelecek görse liverpool satmaya yanaşır mı ? sen gelecekten bahsediyorsun daha iyi olacak diyorsun. Avrupa Türkiye gibi degil bizde 25 yasındaki oyuncu genc yetenek oluyor onlarda bu 16-19 arası biliyorsun degil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: badangel01

yahu biraz mantıklı ol markovicde gelecek görse liverpool satmaya yanaşır mı ? sen gelecekten bahsediyorsun daha iyi olacak diyorsun. Avrupa Türkiye gibi degil bizde 25 yasındaki oyuncu genc yetenek oluyor onlarda bu 16-19 arası biliyorsun degil mi ?

Markovic Rodgers' in sistemine uymadı. Öyle senin dediğin gibi kötü oyuncu bu gönderelim mantığıyla yapmıyorlar bu transferi. Liverpool' u yakından takip ediyorum diyorum sana sen hala bana masal anlatıyorsun. Oyuncu iyi sisteme göre değildi yaşıda genç yedekte çürüteceğine tabi kide oyuncu başka bir kulübe gitmek ister. Markovic' i al EPL' nin herhangi bir takımında ilk 11 oynar zaten. Ben ne anlatsam sen hep başka şeyler anlatıyorsun bana anlamadım amacın nedir.
  • Son 3 gün baya hızlı geçecek anlaşılan tabi Fener için xd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en mantıklısı opsiyonla kiralamak olur, tutmazsa almazsın olur biter. eğer tutarsa parayı basar alırsınız.
  • Ya su adamı hiç izlemeyenler yorum atıyor ya cıldırırsınız. Neyse bugün böle Krasic vakası dersiniz yarın yere göğe sığdıramazsınız ben bir sey demiyorum.
  • Oğlum farklı oyuncular mi izledik ya? Yoksa 2 video izleyip mi geldiniz? Benim izlediğim markovicle krasic çok farklı topçular çünkü .

Krasic orta sağ kanat oyuncusu bu 1. Biz surekli sağ açık denedik bitirdik adami. Onunda bunda payı yüksekti tabi ama krasic tam ideal 4-4-2 oyuncusuydu.

Markovic 4-3-3 oyuncusu. ST Sol açık sağ açık ofansif orta sağ hepsinde oynuyor. YASİ DAHA 21. Tam bizim sistemlik.
    Tam EPL takımı kurduk. Heayatinda Turkiye liginden başka lig izlememis adamlar konu açıp yorum yapiyolar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.