Şimdi Ara

bir korkum var ( timor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gecen hafta cuma gunu kulagimda sik sik agri olmasindan dolayi saglik ocagina gittim. ( Sol kulak) ayrica 1 saniye civari hafif bas donmesi. Boslukta hissetme gibi seylerde oldu. Ilac verdi doktor. 1 haftadir iciyorum. Ayni zamanda zoretanin kullaniyorum. Bugun ayni olaylar sag kulagimada olmaya basladi. Sol kulagim icin ic kulak iltihabi dendi. Ama ben timor falan olurmu diye korkuyorum yarin gidicem doktora. Boyle birsey mumkun mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mümkün mü derken. İnsan değil misin dostum tabi mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dizyy

Arkadaslar gecen hafta cuma gunu kulagimda sik sik agri olmasindan dolayi saglik ocagina gittim. ( Sol kulak) ayrica 1 saniye civari hafif bas donmesi. Boslukta hissetme gibi seylerde oldu. Ilac verdi doktor. 1 haftadir iciyorum. Ayni zamanda zoretanin kullaniyorum. Bugun ayni olaylar sag kulagimada olmaya basladi. Sol kulagim icin ic kulak iltihabi dendi. Ama ben timor falan olurmu diye korkuyorum yarin gidicem doktora. Boyle birsey mumkun mu ?

Vallaha internette okuduklarına göre yorum yapıyorsan ben başım ağrıyor diye bir internete bakıyorum kendime beyin kanseri teşhisi koyuyorum
  • bizim mahallede 30 yaşlarında abı vardı adamın sol kulagında agrı olmuş 1 hafta sonra sag kulagındada aynı agrıyı hissetmiş. adam geçen ay vefat etti. sebebi sag beyin lobunda kötü huylu timor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breton -- 11 Mayıs 2012; 2:53:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Mümkün mü derken. İnsan değil misin dostum tabi mümkün.

Demek istedigim suydu yani belirtileri falan timor le aynimi.2 3 gundur icim icimi yiyor. Bugunde asiri hasizlik yorgunluktan dolayi aksam dozlarini icmedim. Yarinde icmeuyecegim kendimi toparlamak icin. Ama dedigim gibi kulak agrisi timor belirtisi oluyormu onu merak ettim.
  • Git yat, saçma sapan düşüncelere kapılma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Mümkün mü derken. İnsan değil misin dostum tabi mümkün.

Süper moral veriyoruz beyler hadi.

Kardeş sen çok yaşamazsın valla.Sana şimdiden elveda. Acı haberi alırsan eğer, bildiğim organcılar var, temiz böbreği 10000tl den alıyorlar, satarsın parayı ailene bırakırsın hiç değilse bi faydan olur.

---dikkat bu bir ilandır---

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim burada konu açacaksın. millette o hastalığa yakalanmışsın diyecek. sende buna inanıp sinir strese gireceksin.

git yat. sabah olunca git doktor sana durumunu söylesin. olumsuz bi şey varsa o zaman düşünürsün. zaten olumlu sonuç alırsan buraya konu açıp kafaya taktığına değmez.
  • Yarin okuldan sonra ilk is gidecegim. Ciddi cevap verenlere sonsuz tesekkur ediyorum. Sacma sacma cevap verenlere ise birsey soylemiyorum.
  • Geçmiş olsun dostum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.