Şimdi Ara

BİR KONUYA NASIL CALISIYORSUNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
3
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Örneğin çember olsun konu video izlediniz
    4 5 test cozdunuz boslari kestiniz sordunuz
    Tam hakim değilsiniz soru çözüm videosu izlediniz konunun bir kisminda tikandiniz ne yapiyorsunuz
    Konuyu günlere mi boluyorsunuz yoksa oturup 5 6 saatte mi bitiriyorsunuz

VE BİR KONUYU KAVRAMAK NEDİR COZDUGUN HER TESTI FULLEMEK SORU TIPLERINDEN BIKMAK MIDIR SİZCE ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Başka kaynaklara yöneliyorum ben. Sonra tekrar aynı döngüye giriyorum. Eğer yine anlamazsam konu ile ilişiğimi kesiyorum. Çünkü zaman ve net kaybı. Bir konuyu anlamak için günlerini harcarken diğer konular aksıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önce konu videosunu izlerim , çözülen örnekleri durdurup bir daha ben çözmeye çalısırım . Sonra testleri çözerim ve doğru sayım %80 ise bitti o konu benim için .
    Ama yukarıdaki arkadasın dediği gibi baktım çok yapamadığım hiç anlamadığım konu var hiç zorlamam hemen bir sonraki konuya geçerim . Zaman kaybı yapar bana ki zaman bu kadar değerliyken bize .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu anlatım testleri + 100 soru 4 5 saat bitir. 4 5 gün sonra üstüne test çözdüm mü tamamdır soru kaçırmasssın etütlerdede sor soruyu allah prosun artık bu kadar basit

• profil resmindeki bağyan sen isen tnşblr myz acb mrk ettm

• çalışmıyorum NET.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Tikaniyorsan bırak konuyu, diğerlerine geç . İlerde konular bıtince bakarsın .

• Her testi fulleyip soru tiplerinden bıksan bile konu kavranmış demek değildir. Hiçbir zaman soru tiplerini bitiremezsin. Çünkü ösym çok garip ve piyasada hiç görülmeyen soru tiplerini de soruyor (MF için diyorum)

Önce defterden konuyu çalışır sonra konu anlatıma geçerim. Kafama takılan yer olursa youtube dan bakarım. Sonra test çözerim. Bir dersten 5 tane kaynağım var. Hepsinden 3 er test çözerim. Yeterli olur. 1 2 hafta sonra tekrar ederim kalan testleri çözerim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.