Şimdi Ara

Bir konuda yardım istiyorum arkadaşlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Geçen sene çok görüşsemde bu sene birbirimize sadece selam verdiğimiz 5 yıllık bir arkadaşım var.Adı berke. 5 sokak ötede oturuyor. Geçen cuma beni iftara davet etti ve kabul ettim. Ve onlara doğru yola çıktım. Apartmanın kapısı açıktı içeri girdim ve onların katının oraya geldiğimde yüksek sesle bağrışmalar duydum.Annesi ile babasıydı. Birbirlerine çok ciddi şeyler söylüyolardı ve berke de susun arkadaşlarım gelecek , bıktım sizden benzeri şeyler söylerken kapıyı açıp hiç bir şey bilmiyormuş gibi girdim. Çünkü bu tür tartışmalar her ailede olabilirdi. Berkenin dersaneden arkadaşı da gelmiş onunla tanıştım , güzel bir iftardı. Annesi ile babası hiç konuşmadılar. Derken berke bana faceden mesaj attı. Dün tartışmaları duydun dimi bunlar hep böyle bıktım artık vb. şeyleri söyledi. Bende tüm çiftlerde böyle bir sorun olabileceğini söyledim. Fakat durum öyle değildi.Bu sabah ben sokaktan geçerken babası arabasıyla geldi. İçinde farklı bir kadın vardı. Kadın çıkıp sonra görüşürüz falan dedi. Bi garip oldum. Fakat unutmaya çalıştım. Daha deminse fırında beklerken babasıyla o kadını sarmaş dolaş gördüm gene. Beni görmedi allahtan. Berke ye ne diyebilirim arkadaşlar yardımcı olun ?

• up
  • Kendisi zaten biliyordur ya da elbet bir gun anne veya babasindan ogrenecek ya da kendisi sahit olacak, oylesi daha iyi olur onun icin. Sen ogrendiginde yaninda ol sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkeye ne diyecen berke bence biliyodur .Sen gördüysen o da görmüştür.Hemen hemen aynı yerde oturuyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: keiraknightley

berkeye ne diyecen berke bence biliyodur .Sen gördüysen o da görmüştür.Hemen hemen aynı yerde oturuyorsunuz

Hocam bilmiyor çünkü bu sabah faceden konuştum. Ciddi bir şey olmadıgını sanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adını nick koydum

quote:

Orijinalden alıntı: keiraknightley

berkeye ne diyecen berke bence biliyodur .Sen gördüysen o da görmüştür.Hemen hemen aynı yerde oturuyorsunuz

Hocam bilmiyor çünkü bu sabah faceden konuştum. Ciddi bir şey olmadıgını sanıyor.

yukarda sarmaş dolaş demişinde eminsin dimi.İş arkadaşı yada yakını akrabası flan olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.