Endoneya'daki depremlerin haarp la ilgisi olabilirmi?
bu kadar sık olması ve asıl büyüğünün daha gelmemiş olması ( bir bilim adamının iddiası) ister istemez bende kuşku uyandırdı.
bildiğiniz gibi endonezya müslüman bir ülke ve orda da ABD karşıtlığı yükdek düzeyde. Olası ABD nin dünya çapında islama saldırılarında ABD ye en çok zarar verebilecek ülkelerin başında geliyor. Acaba diyorum doğal sayılan yollarla önce onları zayıflatıp ardından dünyada dinler savaşımı çıkarmayı düşünüyorlar.
mumkun
daha neler
Ben depremi tetikleyecek bir aletin olduğuna inanmıyorum, her şeyden önce üzerinde yaşadığımız kara insan yapısı değil, bu sebeple verilecek etkiye nasıl bir tepki vereceği belli değil. Bunun yanında varsayalım etkiyi verebildik ve bu etkinin tepkisinin istediğimiz noktadan çıkma olaslığı nedir? Varasayalım çıktı, Amerika kıtasından verilen bir etkinin yolda hiç bir iz bırakmadan direkt Asya kıtasından çıkması da bir mucize.
Ben beklerim o şerefsiz abd den
Bence haarp bilmkurgu filminden alıntıdan başka birşey değil.
müslüman ülkelerdeki insanlar ayakları taşa takılsa ABD'den bilir oldular! bizde deprem olduğunda da ABD silah denemiş cart curt bir ton şey uydurulmuştu. gülünç şeyler bunlar BENCE!