Şimdi Ara

Bir klasörü tıklıyorum açmıyor. 2-3 defa tıklıyorum ya mavi oluyor yada açılıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum oluştu. Daha düne kadar yoktu.

Mesela masaüstünde klasöre 1 kere tıklıyorum mavi olmuyor. 1 kere daha tıklıyorum gene olmuyor. 2 kere tıklıyorum mavi oluyor yada klasörü açıyor. Linklerde de böyle. 1 kere tıklıyorum açılmıyor. 2 veya 3 defa tıklayınca açılıyor. Farem kablolu yani lag diye birşey olacağını zannetmiyorum. Herşeyde böyle. Sekmeleri kapatmak için 1 kere tıklıyorum x'ya, olmuor. 2-3 defa tıklıyorum.

Lütfen yardımcı olun arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aelfwig -- 11 Nisan 2011; 9:49:38 >

• Lütfen yardım edin.
  • Şimdi sağ ve sol tıklama görevlerinin yerlerini değiştirdim. Yani klasörü açmak için 2 kere sağ yerine sağa tıklıyorum. Direk açılıyor. Hiçbir sorun yok. Acaba o zaman solda mı bir sorun var diye hep masaüstünde sol tıkladım. Tak diye açılıyor. Fakat o zaman niye normalde böyle bir sorun var? Neden klasöre bir kere sol tıklayınca mavi yanmıyor. Lütfen yardım beyler.
  • Lütfen yardım edin. Sorun farede değil. Yazılımsal bir sorun var. Duruma göre format atıcam.
  • Denetim masasından klasor açma seçeneklerini bir kurcala bence.. Sorun farede olabilir çünkü daha önce ne böyle bir sorunla ne karşılaştım nede karşılasan birini gördüm
  • Bence Sorun Farede...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.