< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir kızla yaşadığınız en romantik anınız?

-
-
çok var hocam lakin bunlar konusmayı sevdiğim konular değil hocam
ha sevgilim dışındaki kızlardan bahsedecek olursak bi kere ünide bi kızdan ders notu istemiştim o olabilir hocam
-
Ders notumu istemistinquote:
Orijinalden alıntı: Zurnalogçok var hocam lakin bunlar konusmayı sevdiğim konular değil hocam
ha sevgilim dışındaki kızlardan bahsedecek olursak bi kere ünide bi kızdan ders notu istemiştim o olabilir hocam
Valla helal be hocam senin su medeni cesaretine hayranim kiz ne demisti peki hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Ders notumu istemistin
Valla helal be hocam senin su medeni cesaretine hayranim kiz ne demisti peki hocam
Alıntıları Gösterdefteri çıkarıp masaya vurmustu bende sayfaların fotosunu çekmiştim hocam
hocam bilirsin telde foto çekerken sağ altta küçük bi foto önizleme şeyi çıkar en son çektiğin foto orda gözükür
e benimde telefonda hangi dosyaların oldugu malum hocam
dolayısıyla riske atmamak için defteri alıp kendi sırama götürmüştüm, sonra fotoyu orda çekmiştim hocam
her şeye rağmen güzel günlerdi hocam birazcık cesur olup kafamı kullanabilseydim o günlerde güzel şeyler olabilirdi hocam
ama şimdi oturdugum yerden konusması kolay gerçek hayatta öyle olmuyor tabi hocam
neyse hocam çok konustum kusura bakma diğer arkadaşlar daha iyi cevaplar verecektir eminim
-
Kıyak adamsın hocam
Keşke ben de senin gibi olabilsem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Kizda tesekkur olarak bana pazardan aldigi muzlardan bi tanesini vermisti"
kız direk sana orta parmak değilde başka bir bölgemizdeki çıkıntıyı vermiş hocam ne romantiği
-
Konuyu gercekten ciddiye aldım baslıgı görünce az daha gelip döktürüyodum ki yazılanları okudum -
Bir kızla göz göze bile gelemedim. Ne romantik anısı?
-
Olmadı :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X