Şimdi Ara

bir kız tarafından reddedilmek çok sinir bozucu değilmi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
3.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yok la macera iste biraz kovalamak ilk flort asamasi heyecan oluyor. Erkek adamsin elbette hatun kovalayacaksin hepsi kabul edemez bence isin guzelligi biraz.

• inonu88 kullanıcısına yanıt

bugun de işten red yedim

hemde bi sonraki aşamaya geçtiğim söylenmişti :)) ahahha :))

• Hayvanlarda da böyle değil mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ülkemizdeki kızların genel özelliği.Sorun sende değil sorun onların maymun iştahı ve hipergamikliğinde.Yabancı dil varsa yabancı ülkedeki kızlara yaz, instagram gibi platformlar dışında.Burada takılan kadınlardan pek arkadaş veya eş çıkacağını sanmıyorum.İlgi alanın neyse onla alakalı kadın bulmaya çalış hayatının geri kalanında.Bir kıza sırf güzel veya fiziği diye birlikte sakın olma.

Adı üstünde kezban, burnu havada güzelliği ve fiziği olmayan hayattaki tek şansı kadın olarak dünyaya gelmesi olan bu varlığın peşinden koşmaya değmez derim.Zamanına parana en önemlisi psikolojine yazık.

• LeviEfendi kullanıcısına yanıt

evet onlar için de aynı şey geçerli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam özellikle 18-28 yaş arası kadınlar aşırı derecede hipergamik oluyolar sebebi nedir bunun hipergamisine uymadığın anda sende takılmayı kesiyolar 2-3 tane erkeği sıraya dizenlerde var hipergamisine nasıl uyarsın bi kızın

• 30'undan sonra evde kalma korkusu olduğu için artık standartları düşürüyorlarda ondan.Gerçi aynı durum erkek içinde var ama kadınlarda daha fazla.

18-28 yaş için yapacak bir şey yok maalesef zibilyon tane mesaj atılıyor instagramına istek gönderiliyor, sosyal statü, tip ve diğer şeylerde ileri değilsen maalesef şansın yok.Tek şansın onla aynı ortamdaysan ve kişiliğini seviyorsa o sana yaklaşır.

Öylesi karılar içinde kendini yormaya değmez, halden anlayan kızlarla beraber olmaya çalışın bulun onları.Çirkin olsun, kilolu olsun, emin ol o makyaj güzeli ne oldum delisi olmuş kızdan daha iyi ömür vaad eder o halden anlayan kadınlar.

• hocam bir erkek olarak cinsel çekim hissetmediğim kızla takılma şansım yok denedim olmuyor ayrıca o çirkin şişman dediğin kızlar bile sosyal medya yüzünden günde 10-15 mesaj alıyor yani güzel kızlar kadar egolu oluyorlar

sosyal medya , üniversite ortamı , modern dünyaya geçişle birlikte 18-28 yaş kadınlara talep inanılmaz seviyelere çıktı gözümle gördüm 7-8 erkekle aynı anda yazışıyor bazı kızlar ve hiç biri uzun süreli bi erkekle ilişki düşünmüyor

28 yaş sonrası kadınlar birazdaha olgun davranıyor çünkü daha seçici olmak zorunda kalıyor mesela 20 yaşında çok yakışıklı bi erkeğin onu kullanacağını bildiği için bi çok erkeği pas geçiyor + çoğu yaşı küçük erkeği eliyor

30 yaşında bir kadının yaş skalası 30-40 yaş arası sadık işi olan erkeklere dönüyor

• O yüzden en mantıklısı, işini maaşını almış kariyer sahibi kültürlü bir kadın bulmak. Evlenip boşananlardan, narsistlerden, sürekli üzüntü çeken paratoner tayfadan uzak kalmak şartıyla. İş sahibi kadın hem fikren olgun olur hemde gold digger olmaz. Parayı kazanmanın zor olduğunu bilir, har vurup harman savurmaz. Tavsiyem teenager ve üstü olan üniversite okuyan karılardan uzak durun. Muhtemelen piyasanın ne olduğunu biliyorsundur.

Gelecek kurmak için soruyorsan üst paragrafta dediklerim geçerli. Yok gönül eğlendirmek için kız yapmak istiyorsan git o 7-8 erkekten biri ol şansını dene ve para harcama.

Çirkin kız olayını şundan dolayı dedim, bir yerde işim vardı, 2 adet iletişim kurduğum kızdan 1 tanesi çok güzel sarışın ama negatif enerji yayıyordu, ses tonundan tut da bakışlarına ve hareketlerine kadar. Diğeri ise güleryüzlü hafif kilolu çirkin değil ama ortalama dediğim bir kızdı. Gözümü kırpmadan güleryüzlü olanı seçerdim.Çünkü hayatı sana zehir etmeyecek kadın o kadın oluyor genellikle.Olaylara yapıcı yaklaşan binlerce insanla uğraşırken yaptığı iş zor iken halen gülümsemeye ve pozitifliğe devam eden.

Kızlar dışardan makyajları ve giyinişleri ile çok cazip gelselerde dünyanın en overrated yaratıklarıdır. Ellerindeki tek kozları güzellikleri ve fizikleridir benim tanıdığım kadarıyla.Hele bunlarala bir fikir ayrılığına düş narsist olanlarıyla özellikle, sana ne iftiralar ne laf sokmalar yaptıklarına kendin şahit ol.

Hem güzel hem iyi niyetli olanlarda vardır elbet (ben karşılaşmadım), çirkin olup içi zift olanlarda vardır (çok karşılaştım).

Sözün özü neyi seçtiğine iyi dikkat et.

• ahahahahhaa

•  

• Guest-6E18344A8 G kullanıcısına yanıt
    Harika bir yazı hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.