Şimdi Ara

Bir Kız sizin için en fazla ne yaptı ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
24
Favori
14.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: qolpaa

quote:

Orijinalden alıntı: powereng

en fazla aglarlar, daha fazlasini senden beklerler. Benim icin mucadele etmiyorsun, cabuk pes ediyorsun derler, ama kendileri hicbirsey yapmazlar, hep erkekten beklerler :)

Sonuna kadar katılıyorum ek olarak çoğu timsah gözyaşıdır.

hepsi oyle degil.. benimki sabah evden okula gidiyorum diyip cikti ve ucaga bindi. benim yasadigim sehre geldi. kizi eve goturdum ve ben onun ilki oldum. aksamustu tekrar ucaga bindi ve dershane etutune kalmiscasina eve gec gitti. gelirkende 300 liralik bi canta dolusu hediye getirmisti..

olay 3 sene once oldu ve ben bu kizi coktan kaybettim.

edit: ha birde, carsida yuruyorduk ellerim doluydu. burnum akti dedim ve hemen cebinden mendili cikarip dur burnunu silcem demisti. harbidende silmisti. cok etkilenmistim

hocam sende nasıl kaçırmışsın öyle kızı ya.keşke bizede nasip olsa böyle kızlar

• Terkedildiği için intihar etmeye kalkmıştı . Ha bi de köpek almıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinergy_05

quote:

Orijinalden alıntı: zarzana123

Arkasını döndü ne istersen yap dedi

bi benim içim fesat galiba

çok ince gibi geldi. doğru mu gelmiş

Aynen doğru gelmiş anlayana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Bir Kız sizin için en fazla ne yaptı ?
  • 2 kız bana büyük bir hayat dersi verdiler. hani filmlerde falan izleriz ya hep de saçma gelir. hah işte o saçma gelen şeyler gerçek hayatta insanın başından geçince çok fena oluyor. yani 10 tane ilişki yaşasan bu kadar aksiyon, dram olmaz. herhalde de bir daha bu tarz bişi yaşamam. ama dediğim gibi iyi bir ders oldu. kimseye güvenilmez arkadaş. kanka dersin 6 sene güle oynaya geçirirsin, sonra gelir sırtından bıçaklar.
  • Ağladım dedi ne kadar doğrudur bilemem kız milletine güven olmaaaz
  • Defterini vermişti ,gelmediğim günün işlenen konularını geçireyim diye
  • bir kız değil bir çok kız yaptı çocukluktan başlıyım atari kaseti çalmıştı komşu kızı, orta okulda sınıfta kız bana kalem alırdı hep, lisede biri tatlı yaptı, biri kek yaptı, biri kavgaya girdi, biri bana yemek yaptı diğeri bakkala gitti

yaşım 18
  • Yüzlerce sap arasından bana değer verdi, bana güvendi.
  • intihar etti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Dogum gunumde pasta, galiba hayatta aldigim en anlamli hediyeydi

aynısı bana oldu, hiç beklemediğim bir anda kapımda beliriverdi pastayla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

Dişlerini değdirmemesini söyledim başardı buda bana yetti

Çok soyuluyor, çok.
  • Dönem ödevimi yapan var,yemek hazırlayan var(abi çok güzel yemekler yapmıştı ama derbi günüydü maça gittim gitmedim kızın evine ) aynı zamanda benim için disiplinede gitmişti,beni sürekli arayıp ay sonunda 500 liralık telefon faturası getiren var, eh bunlar var ben ne yaptım hiç birinin kıymetini bilmedim
  • Sevdiğim kız sevdiğim kızı ayarlayabilecegini söyledi (sonuçta teklif ettim ama nafile...)

• Pansuman yapmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irondawn

quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

quote:

Orijinalden alıntı: Irondawn

Benim sevdiğim kızlar en fazla başka erkeklere gittiler.

Bu sert geldi

Hep iyi niyetten.

• Ağladı. Bende çok zor tuttum kendimi ama hepsi gelip geçici.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ... Ne yapmadı ulan ne yapmadı ? Herşeyi yaptı ya...

Hayatıma bir anda girdi, öyle ısmarlama bir aşk değildi. Yani arkadaşına sor şu kızı ayarlasın falan tarzı bişey değildi. Barda tanıştık, 5 ay rüya gibi geldi geçti benim için...

Daha 2. ayımızda benim için arkadaşlarımı çağırıp gizli doğum günü partisi yaptı.

Ondan 1 ay geçti geçmedi, şu küçük kare kağıtlardan var ya, not almak için falan. Ta 2013 Nisan xx yani benim doğum günüme kadar her sabah onunla uyanmam için küçük notlar yazmış. En altta da doğum günümde açmam için mektup vardı. Bunu bana 2012 mayısta verdi.

Sinirlendim, canım sıkıldı. Bana patla sorun olmaz dedi. Sınava 2-3 hafta kala hep suratsızlaşırım, çekilmez biri olurum. O dönem 1 kere trip atmadı, niye böyle davranıyosun demedi...

4,5 ay üşenmedi her sabah günaydın mesajı attı.

Kavga ettik, tartıştık. Alttan aldı. Onun en kötü tripleri Tamam o zaman yatıyorum ben, seni seviyorum bunu unutmaydı...

Benim uyuyabilmem için 10 dakikalık video çekti, masal tadında...

Saçlarını kırmızıya boyattı, ben beğenmedim diye (halbu ki benim için dünyanın en güzel kızı o) ve en sevdiğim renk kahverengi diye tuttu kahverengiye tekrar boyadı, saçları yandı...

Terledim, t-shortuyle terimi sildi...

Karşılıklı tost yedik, ketçap mayonez taşarsa kendinden önce benimkni sildi...

Babası sert bi adam, görse beni de onu da ... Fakat o ben çağırdım diye çok büyük riskler aldı benimle buluştu...

Yaa öyle bir kızdı ki, cıvıl cıvıldı resmen. Hani sesiyle gülüşüyle her zaman neşeli birisiydi... Ben 5 ayda öyle hale getirdim, onun o cıvıl cıvıl ruhuna o kadar zarar verdim ki( yanlış anlaşılmasın, istemeden oldu. Ve bu gidişatı durduramadım. Sürekli düzeltmeye çalıştım ama daha çok kırdım onun tertemiz kalbini...)

Ve 2 gün önce ayrıldık. Pardon, ben ayrıldım. Evet tam bir hayvanım biliyorum. Deli gibi seviyorum, aşığım. Şuan yanımda olması en çok istediğim 2. şey emin olun. Fakat 1. isteğimse onun mutluluğu... Onu mutlu edemedim, o cıvıl cıvıl kız bana en son ne zaman güldüm hatırlamıyorum dedi... Ben de daha fazla dayanamadım. Sabahın 7:30unda ondan ayrıldım. Beni bırakma dedi, sensiz herşey anlamını yitirir dedi. Ama unutmalı beni. Ben yine de çıktım hayatından. İçim kan ağlıyor evet. Onunla çok mutlumuydum? Hem de çok. Fakat bu ona zarar veriyordu ve buna hakkım yok. Hatta kimsenin hakkı yok onu üzmeye.

Gerçek anlamda kanatsız bir melekti. Arkasından söyleyebileceğim en ufak bir kötü davranış vs yok. Buna emin olun... Şuan bitik bir vaziyetteyim, onsuz dakikam geçmiyo resmen, ama o mutluluğu hakeden birisi. Bense veremeyen birisiyim, çok isterdim ona layık birisi olmayı ama değilim işte ya, olamıyorum da... Çok çabaladım ama olamıyorum. Hayatta en çok istediğim şey, benim gibi bir pisliği unutması ve eskisi gibi cıvıl cıvıl mutlu bi kız olması. Başka birşey değil...

Bu arada ben? Ben ondan ayrıldım ama kalbim onun için atıyo, ve atacak da. Ondan ayrıldığım sabahın gecesinde dövmeciye gittim. Kalbimin üzerine dövme yaptırdım onu temsil eden. Hayatım boyunca o dövme orada kalacak ve ben her zaman onu güzel anacağım...

Öyle işte dostlar, yukarıda onun yaptıkları yarısı bile değil. 5 aya neler sığdırdık, nasıl oldu nasıl bitti ben bile inanamıyorum ama bitti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cumhuriyet. -- 17 Temmuz 2012; 4:39:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: by_gvz

esim ile sevgiliyken issizdim ve onun yanina gidebilmem icin bir ay perdecide calisti o parayla onun yanina gitmistim. ayrica aslan gibi erkek evlat verdi.

ötesi yoktur sanırım ama mesajları okumaya devam ayrıca yengeye ve sana helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

... Ne yapmadı ulan ne yapmadı ? Herşeyi yaptı ya...

Hayatıma bir anda girdi, öyle ısmarlama bir aşk değildi. Yani arkadaşına sor şu kızı ayarlasın falan tarzı bişey değildi. Barda tanıştık, 5 ay rüya gibi geldi geçti benim için...

Daha 2. ayımızda benim için arkadaşlarımı çağırıp gizli doğum günü partisi yaptı.

Ondan 1 ay geçti geçmedi, şu küçük kare kağıtlardan var ya, not almak için falan. Ta 2013 Nisan xx yani benim doğum günüme kadar her sabah onunla uyanmam için küçük notlar yazmış. En altta da doğum günümde açmam için mektup vardı. Bunu bana 2012 mayısta verdi.

Sinirlendim, canım sıkıldı. Bana patla sorun olmaz dedi. Sınava 2-3 hafta kala hep suratsızlaşırım, çekilmez biri olurum. O dönem 1 kere trip atmadı, niye böyle davranıyosun demedi...

4,5 ay üşenmedi her sabah günaydın mesajı attı.

Kavga ettik, tartıştık. Alttan aldı. Onun en kötü tripleri Tamam o zaman yatıyorum ben, seni seviyorum bunu unutmaydı...

Benim uyuyabilmem için 10 dakikalık video çekti, masal tadında...

Saçlarını kırmızıya boyattı, ben beğenmedim diye (halbu ki benim için dünyanın en güzel kızı o) ve en sevdiğim renk kahverengi diye tuttu kahverengiye tekrar boyadı, saçları yandı...

Terledim, t-shortuyle terimi sildi...

Karşılıklı tost yedik, ketçap mayonez taşarsa kendinden önce benimkni sildi...

Babası sert bi adam, görse beni de onu da ... Fakat o ben çağırdım diye çok büyük riskler aldı benimle buluştu...

Yaa öyle bir kızdı ki, cıvıl cıvıldı resmen. Hani sesiyle gülüşüyle her zaman neşeli birisiydi... Ben 5 ayda öyle hale getirdim, onun o cıvıl cıvıl ruhuna o kadar zarar verdim ki( yanlış anlaşılmasın, istemeden oldu. Ve bu gidişatı durduramadım. Sürekli düzeltmeye çalıştım ama daha çok kırdım onun tertemiz kalbini...)

Ve 2 gün önce ayrıldık. Pardon, ben ayrıldım. Evet tam bir hayvanım biliyorum. Deli gibi seviyorum, aşığım. Şuan yanımda olması en çok istediğim 2. şey emin olun. Fakat 1. isteğimse onun mutluluğu... Onu mutlu edemedim, o cıvıl cıvıl kız bana en son ne zaman güldüm hatırlamıyorum dedi... Ben de daha fazla dayanamadım. Sabahın 7:30unda ondan ayrıldım. Beni bırakma dedi, sensiz herşey anlamını yitirir dedi. Ama unutmalı beni. Ben yine de çıktım hayatından. İçim kan ağlıyor evet. Onunla çok mutlumuydum? Hem de çok. Fakat bu ona zarar veriyordu ve buna hakkım yok. Hatta kimsenin hakkı yok onu üzmeye.

Gerçek anlamda kanatsız bir melekti. Arkasından söyleyebileceğim en ufak bir kötü davranış vs yok. Buna emin olun... Şuan bitik bir vaziyetteyim, onsuz dakikam geçmiyo resmen, ama o mutluluğu hakeden birisi. Bense veremeyen birisiyim, çok isterdim ona layık birisi olmayı ama değilim işte ya, olamıyorum da... Çok çabaladım ama olamıyorum. Hayatta en çok istediğim şey, benim gibi bir pisliği unutması ve eskisi gibi cıvıl cıvıl mutlu bi kız olması. Başka birşey değil...

Bu arada ben? Ben ondan ayrıldım ama kalbim onun için atıyo, ve atacak da. Ondan ayrıldığım sabahın gecesinde dövmeciye gittim. Kalbimin üzerine dövme yaptırdım onu temsil eden. Hayatım boyunca o dövme orada kalacak ve ben her zaman onu güzel anacağım...

Öyle işte dostlar, yukarıda onun yaptıkları yarısı bile değil. 5 aya neler sığdırdık, nasıl oldu nasıl bitti ben bile inanamıyorum ama bitti...

hocam Allah sabır versin, içim bir garip oldu..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.