Şimdi Ara

Bir kız olarak Makine Mühendisliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
1
Favori
35.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smeyye12

quote:

Orijinalden alıntı: Kedimi Yedim

quote:

quote:

bir bayan olarak neden mimarlık düşünmüyorsun :)
    üniversite adına çok aldanma....

Normalde YTÜ Mimarlık düşünüyordum. Tercihlerime onu da yazdım ama tutacağını sanmıyorum(sıralamam 23000). Yoksa mimar olmak istemiştim.

o zaman ytü'den vazgeç bence. ben bayan olsaydım ve mühendislik isteseydim mimarlık yazardım sadece, endüstri de olabilir ama onun ataması çok az

Ama İstanbul'da mimarlık tutmuyor. O yüzden başka bir dala yöneldim.

sırf istanbulda okumak için mimarlıktan vazgeçme bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: Leibniz 33

quote:

quote:

quote:

quote:

bir bayan olarak neden mimarlık düşünmüyorsun :)
    üniversite adına çok aldanma....

Normalde YTÜ Mimarlık düşünüyordum. Tercihlerime onu da yazdım ama tutacağını sanmıyorum(sıralamam 23000). Yoksa mimar olmak istemiştim.

o zaman ytü'den vazgeç bence. ben bayan olsaydım ve mühendislik isteseydim mimarlık yazardım sadece, endüstri de olabilir ama onun ataması çok az

Ama İstanbul'da mimarlık tutmuyor. O yüzden başka bir dala yöneldim.

sırf istanbulda okumak için mimarlıktan vazgeçme bence...

Alıntıları Göster
    şu üniversitede tutuyor mimarlık hem de İstanbulda.
    İstanbul Bilgi Üniversitesi

• quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

Alıntıları Göster
    Yalnız kalmaktan korkma emin ol çevrende çok fazla kişi olacaktır ...
    Hatta avantajlı duruma bile geçebilirsin kız sayısı çok az olacağından çok iyi davranabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

Alıntıları Göster
    ytü makine ikinci öğretim gel beklioruz xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: cleric03

ytü makine ikinci öğretim gel beklioruz xD

Alıntıları Göster
    Bir makine mühendisi olarak bu işi bir bayana önermem. Zaten ya satış mühendisi olunur, ya satınalma gibi yerlerde. İmalatta bir bayanın durduğunu düşünemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Bir makine mühendisi olarak bu işi bir bayana önermem. Zaten ya satış mühendisi olunur, ya satınalma gibi yerlerde. İmalatta bir bayanın durduğunu düşünemiyorum

Alıntıları Göster
    +++up
  • quote:

Orijinalden alıntı: döncem canavarı

+++up

Alıntıları Göster
    Valla dikkat derim ben
    http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=geleneksel%20abazan%20hareket%20y%C3%BCr%C3%BCy%C3%BC%C5%9F%C3%BC

Tabi bütün bunlar eğlencelik şeyler, kalkıp gerçekten sapıklık yapmıyorlar. Rahat rahat gidin kafanıza takmayın, seviyenizi düşürdüğünüz sürece heryerde size sarkan tipler çıkar yani

• quote:

Orijinalden alıntı: radressss

işin erkek çoğunluğunu bilmem ama, kız beyni fizik için yapılmamış. bak bu sana cinsiyet ayrımı gibi gelebilir ama doğru söylüyorum. sınavda iyi bir çalışma iyi bir ezberle full yapmış olabilirsin ama kız aklı fiziği algılamaya, yorumlamaya ve yaratıcılığını kullanarak fiziği işe yarar hale getirmeye uygun değildir. sana fiziğin ağırlıklı olduğu her şeyden uzak durmanı öneririm.

yapmayın ya benim fizik biyolojiden kötü geldi lys de. şüphelenmeye başlıyorum kendimden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huddleston

quote:

işin erkek çoğunluğunu bilmem ama, kız beyni fizik için yapılmamış. bak bu sana cinsiyet ayrımı gibi gelebilir ama doğru söylüyorum. sınavda iyi bir çalışma iyi bir ezberle full yapmış olabilirsin ama kız aklı fiziği algılamaya, yorumlamaya ve yaratıcılığını kullanarak fiziği işe yarar hale getirmeye uygun değildir. sana fiziğin ağırlıklı olduğu her şeyden uzak durmanı öneririm.

yapmayın ya benim fizik biyolojiden kötü geldi lys de. şüphelenmeye başlıyorum kendimden.

Alıntıları Göster
    biz erkeklerde makinede kız sayısı az diye çekinceli bakıyoruz birazcık

• quote:

Orijinalden alıntı: benzen+tnt

bakış açısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: döncem canavarı

quote:

Orijinalden alıntı: benzen+tnt

bakış açısı

Alıntıları Göster

• quote:

arkadaş kontenjan açıyor heralde kendine

dogrutercihte vardı hangi universite kız-erkek oranıo oradabn bakabilrsn

• quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

quote:

Alıntıları Göster
    çağla kubat ta itü makinayı tek kız okumuş galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

quote:

Alıntıları Göster
    Şimdi baktım ;
    İTÜ Makine %30 ing: 191erkek 14 kız
    İTÜ Makine %100 ing: 31erkek 0kız

toplam 222erkek 14 kız

14/222=0,06 kız

Her kız 60kg olsa;

erkek başına 3,6 kg kız

• quote:

Orijinalden alıntı: Alonso...

şunu söylüyüm bir kızolarak bende çok istiyodum makine mühendisi olmak ama kısmet değilmiş galiba
    puan olarak iyi yerler istanbulda tutmuyo
    istanbul üni. yıldız ikinci öğretim felan geliyo anca

oyüzden yazmayacağım
    belki ege makina yazarım diyodum ama vazgeçtim

bu işlerin kızı erkeği yok bence erkekler hakim olabilir ama kızlarda yapabilir
    tek kız kalmazsın 80 erkek 10 kız felan olur oranlarsan :)

istiyorsan yaz kimin ne dediğine bakma tek kız kalırsanda okursun paşa paşa sen sevdiğin istediğin mesleği yap sadece :)

Makine mühendisliği daha doğrusu makine sektörü oldukça geniş bir alan. Yani cinsiyetiniz köklü firmalarda size avantaj sağlıyabilir, erkek rakiplerinize göre yöneticilik, yada pazarlama konumlarında bir adım önde olabilirsiniz bence. Ama makine mühendisliği uygunmu bilmiyorum. İyice düşünüp araştırmışsanız ytü makine için çok iyi bir seçim.

Bence mesleklerin kızı erkeği var. Yani çelik, döküm fabrikasında metalurji mühendisi bir bayan olmamalı Zaten büyük ihtimalle mühendis olarka mezun olsanızda pazarlama, alım yada yönetim konumlarında çalışıcaksınız. Üretimde çalışan bayan mühendis görmedim duymadım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyTalks -- 28 Temmuz 2011; 20:11:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Şimdi baktım ;

toplam 222erkek 14 kız

14/222=0,06 kız

Her kız 60kg olsa;

ERKEK BAŞINA 3,6 KG KIZ

Son lafın süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevoN

quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Şimdi baktım ;

toplam 222erkek 14 kız

14/222=0,06 kız

Her kız 60kg olsa;

ERKEK BAŞINA 3,6 KG KIZ

Son lafın süper

Alıntıları Göster
    bilmiyorum bu erkek başına bilmem şu oran bu oran bunlar biraz ayıp şeyler geliyor bana. yani ne bileyim bence kızlara en büyük haksızlık ve ayıp onları pazardan kilo ile elma armut alır gibi kg kg hesaplamak espri kılıfı altında çok ciddi bir psikolojik saçmalık olarak düşünüyorum. Çok espri yapılıyor bu konuda hususiyle makinacılar arasında birebir çok muhabbet duymuşumdur. ben merak ediyorum kızların bu muhabbete neden çok sert çıkış yapmadıklarını resmen kızları maddeye indirgemiş olmuyorlar mı ??? ? ? ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Na-bi

bilmiyorum bu erkek başına bilmem şu oran bu oran bunlar biraz ayıp şeyler geliyor bana. yani ne bileyim bence kızlara en büyük haksızlık ve ayıp onları pazardan kilo ile elma armut alır gibi kg kg hesaplamak espri kılıfı altında çok ciddi bir psikolojik saçmalık olarak düşünüyorum. Çok espri yapılıyor bu konuda hususiyle makinacılar arasında birebir çok muhabbet duymuşumdur. ben merak ediyorum kızların bu muhabbete neden çok sert çıkış yapmadıklarını resmen kızları maddeye indirgemiş olmuyorlar mı ??? ? ? ?

Alıntıları Göster
    hocam inan bana maddeeye indirgemek için yapmıyorlar bu espriyi, ancak gerçekten artık bi yere kadar, yok 3 erkeğe 1 erkek düşüyomuş falan muhabbetleri, neyin kafasındasınız la? itü gümüşsuyu kampüsünde kantin ortak, moda tasarım fakültesi ile birleşik, napcen?

• quote:

quote:

Bu sözlerinizi size ilerde hatırlatacağımdan hiç şüpheniz olmasın! Tercih listeme şuandan itibaren 3 adet makine mühendisliği ekledim(elektrik müh. tutmazsa bunlar gelecek). Ama büyük ihtimal Elektrik Mühendisi olacağım. Yani tam fiziğin içinde.

hatırlatırsan hatırlat burda iyiliğin için yazıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hayatımda böyle saçma bir yorum görmedim kusura bakma .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.