Şimdi Ara

bir kişinin özgeçmişini bulma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bi öğretmenimin geçmişini nereli olduğunu ne yaptığını falan bulmak istiyorum bunun için bi site falan varmı bulursanız çok sevinirim saolun şimdiden...

• facebookta yoksa arama
  • ne facebook u yav ...
    biz yaptığı herşeyden bahsediyoruz mesela suç işlemişmi falan...
    bana yine şu osuruktan facebook u söylediniz sinirlerim gerildi lütfen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

arkadaşlar ben bi öğretmenimin geçmişini nereli olduğunu ne yaptığını falan bulmak istiyorum bunun için bi site falan varmı bulursanız çok sevinirim saolun şimdiden...

saçmalama yahu özgeçmişini nerden bulacaksın öğretmeninin . fazla film seyretmekten şaşırdın herhalde hollywood'da sandın kendini
  • annesine sorsana
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:Everlasting:.

quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

arkadaşlar ben bi öğretmenimin geçmişini nereli olduğunu ne yaptığını falan bulmak istiyorum bunun için bi site falan varmı bulursanız çok sevinirim saolun şimdiden...

saçmalama yahu özgeçmişini nerden bulacaksın öğretmeninin . fazla film seyretmekten şaşırdın herhalde hollywood'da sandın kendini

hayır ne bilim eskiden bi suç işlemiş de onun ne olduğunu örenmek istedim ...
  • cumhuriyet savcılığında herkesin kaydı var fakat bunu sana verirler mi bilemem. gidip sor danış bakalım ne diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Everlasting:. -- 20 Nisan 2008; 14:57:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bak öğretmenin özellikleriyle düşük bir ihtimal facebookta bulursun

yok suç geçmişini fln arıyorsan kusura bakma bulamazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.