Şimdi Ara

BİR KERE DE NET DEĞERLENDİRMESİ DEĞİL DE BENİM DURUMUMU DEĞERLENDİRİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle hedefim tıp 5-10k arasına girmek istiyorum. 9-10da derslerle ilgili değildim yattım falan öyle geçti, 11de çok iyi bi okula yazıldım ders çalıştım, kendimi geliştirdim. Haziranda bir sınava girdim ayt tarzıydı ama 11. sınıf konularının olduğu ayt 80 soruluk fiziğim bu arada çok kötü sene başından beri hiç fizik yapmadım sadece genel sınavlarda yaptım bizim sınavlarımız zor oluyor o kadar fizik bilgim yok geliştiremedim, 50 net çıkardım ordan fiziği hiç ellemediğim halde, o sınavdan itibaren biraz dinlenmek ve hafif ders adına palme a biyoloji,kimya bitirdim sayılır her konu hakkında fikrim var yani bu temel mi oluyor? :D sadece uç kısımları bilmiyorum onları da seneye öğrenirim diye düşündüm. Kimyada sözel konuları bıraktım zaten unuturum diye. Tyt matematiğini bu sene içerisnde görmüştüm karekökden yapmıştım bişeyler şuan 345den tyt matematik bitirmeye başladım ve temmuzdan itibaren 11. sınıf fiziğinin hepsini çok iyi öğrenmeye çalışacağım 9-10 fiziği kalacak maalesef. Geometri de gördük ve sevdiğim bir ders sadece noktanın analitiğini çok önce gördük ve unuttum şekilli soruları yapabiliyorum şuan noktanın analitiğine de çalışacağım bu yaz. Sene içerisnde kullandığım, bitirdiğim kitapları da aşağıya bırakayım.

Matematik ; 345, apotemi trigo ve problemler ( yaz için aldım daha çözmedim ) , karekök tyt ayt , endemik ve okulumun 2 kitabını çözdüm ( okulumun kitabı karma yayın evlerinden alınan sorular var )

Geometri : birey b , karekök ayt okulumun 2 kitabı ( birey b beyaz kapaklı )

Kimya : okulumun 2 kitabı , palme b

Biyoloji : okulumun 2 kitabı , palme b , paraf

Fizik : hocam fizik adına güzel bir sene değildi palme b ve okulumun kitapları var ama çoğu boş

• Neyi değerlendirelim dersini çalışmışsın artık bütün olay sınav anı kontrol ve soruların nereden geldiğine bağlı. Zaten 2 gün kalmış sınava buna yoğunlaş çözmediğin çıkmış soruları çöz ben LYS ye bir gün kala çözmediğim çıkmış soruları çözdüm 4 tane benzeri sınavda çıktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KlasikNick K kullanıcısına yanıt
    hangi derslerden çözdün hpcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2016 LYS ye girdim son gün matematik çıkmışlarını çözdüm yaklaşık 4 tane soru geçmiş ile benzerdi çözüm mantığı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KlasikNick K kullanıcısına yanıt
    11im 12ye geçtim ^.^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.