Şimdi Ara

Bir kaza da benden... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
3
Favori
7.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cidden yaya olmaması en buyuk sans olmus...

kendı kolum bacagım kırılsın, ıyılesır ama bırının hayatını almak... o ıyılesmez ıste...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun hocam bu olayın başına çok yüksek bir hızda gelmemesi çok büyük bir şans olmuş.Allah korumuş sana bir şey olmamış.

Şu sıralar otomotiv parçaları üreten bir firmada çalışıyorum ve fren sistemleri bölümündeyim.Arkadaşlar fren sistemleri defalarca test ediliyor olabilir ancak hayatımız 3 tane kıytırık contaya bağlı en ufak bir kaçakta fren boşalması ve kötü sonuçlara mal olabiliyor.Lütfen aşırı hızdan kaçınalım ve araçlarımızın frenlerine çok güvenmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan_34 -- 3 Eylül 2012; 2:06:06 >
  • hocam nasıl fren boşalıyor ya siz kamyoncu musunuz yani altındaki araç milenyumdan sonra üretilmiş o fren dediğiniz şey boşalmaz onu kamyoncular söyler o da yalandır kamyoncu alacağı yükten fazla alır sonra yokuş aşağı inerken fren şişer yani fren sistemi ısınır ve tepki vermez ondan sonra milleti biçer sonra çıkar pişkin pişkin fren boşaldı der. kısaca yazar mısınız sizce neden yada nasıl boşaldı fren.
  • Geçmiş olsun hocam, Allah beterinden saklasın...

Orijinalden alıntı: m.C.k.

quote:

Orijinalden alıntı: ckt

quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Keşke geri vitese takarak yavaşlatmaya çalışsaydınız; çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız. Benzer bir olayı köyde eski bir defender ile yol alırken yaşadım, geri vitese zar zor geçirerek kavrama yaptırarak durdurdum aracı, el freni de çalışmıyordu. Sonra da şanzımanı low konuma alıp düşük bir hızla sanayiye kadar götürmüştüm.

Öte yandan, bu kadar yeni bir aracın freni nasıl boşalır, çapraz fren sistemi var sonuçta. Fren hidroliğine hava mı karıştı acaba?

yürüyen araç geri vitese geçmez. Hatta 1. vitese bile geçmez, kendim denedim.

Tamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

hocam nasıl fren boşalıyor ya siz kamyoncu musunuz yani altındaki araç milenyumdan sonra üretilmiş o fren dediğiniz şey boşalmaz onu kamyoncular söyler o da yalandır kamyoncu alacağı yükten fazla alır sonra yokuş aşağı inerken fren şişer yani fren sistemi ısınır ve tepki vermez ondan sonra milleti biçer sonra çıkar pişkin pişkin fren boşaldı der. kısaca yazar mısınız sizce neden yada nasıl boşaldı fren.

Ben çekindim yazmaya ama siz bnm yerime yazmışsınız haklısınız

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

quote:

hocam nasıl fren boşalıyor ya siz kamyoncu musunuz yani altındaki araç milenyumdan sonra üretilmiş o fren dediğiniz şey boşalmaz onu kamyoncular söyler o da yalandır kamyoncu alacağı yükten fazla alır sonra yokuş aşağı inerken fren şişer yani fren sistemi ısınır ve tepki vermez ondan sonra milleti biçer sonra çıkar pişkin pişkin fren boşaldı der. kısaca yazar mısınız sizce neden yada nasıl boşaldı fren.

Ben çekindim yazmaya ama siz bnm yerime yazmışsınız haklısınız

Sabredin arkadaşım araç bugun yarın incelenecek. Araya haftasonu girdiği için araba yattı.

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)

• quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlı

ona en büyük temennim denmez. Teselli denir.

Temenni bir konu/kişi hakkında dilek beklenti anlamında kullanılır.

** Konuyu açan arkadaşa..

Evet haklısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: 35turka

Frenlerin boşaldığını sölediklerinde buraya da yazarsanız sevinirim merak ettim.

Yazacağım.

• quote:

kısaca yazar mısınız sizce neden yada nasıl boşaldı fren.

En ufak bir fikrim yok. Araç incelendikten sonra mutlaka ortaya çıkacaktır.

• Geçmiş olsun.. Allah beterinden korusun..

Gigabyte G41M-ESL | Core2duo 6300@Xigmatek Red Scorpion | 4GB Hyperx DDR2 1066 | MSI HD4850@Vortexx Neo | WD 640gb Green & Samsung HD160JJ | Philips 16xdvd-rw | Grundig 21.5 LED | Everest kasa+Asus A-55GA + 2x12 silent blade fan(kasa),Yeşil soğuk katot,Microlab MC-1700 | Logitech S220 | HP psc1510 | A4tech G7-630
    | Acer Aspire 5740G i5|Zune 4gb | Brainwavz M5 | Brainwavz M1 | Samsung Note3 | Lama V4 | Marin IFT | Salcano XRS 010 | Norco Sasquatch | Corsa 1.3 CDTI | Yamaha XT600E | Yamaha Xcity250i

http://www.DBYDetailing.com
  • Geçmiş olsun,kimseye birşey olmaması gerçekten sevindirici.
    Bir sorum var benim de,klima açık mıydı ?

Allah beterinden korusun..
  • Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın cemi cümleyi..

(Hastalarınızı sadakayla tedavi edin. Sadaka, her hastalığı ve belayı defeder.) [Beyheki]

(İyilik ömrü artırır, sadaka günahları giderir ve kötü ölümden korur.) [Taberani]

benzer bir kazayı yaşadım

98 model bir araçtı marka/model vermiyim tartışma çıkmasın

bir conta veya anlamadığım bir bağlantı noktasından fren hidroliği boşalmış

yalnız şöyle bir durum var ki hidrolik boşaldığında pedal yumuşamaz sertleşir, sistem hala aktiftir sadece daha fazla güç uygulamak gerekir

olmayacak şeyler değil bunlar dkkat edelim kontrollerimizi yaptıralım

özellikle de eski araçlarda, ustanızın o ömürlük şu ömürlük dediğine bakmayın, önleminizi önceden alın

sonra bir cana kıydığınızda hergün ızdırap içinde yaşarsınız, telafisi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Sahibi Olursun -- 3 Eylül 2012; 10:29:47 >

Bir Aracın Son Sahibi Olanlar Kulübü

"Son sahibi olursun, nikahına alırsın.."
  • Çok geçmiş olsun abi Allah başka kaza bela vermesin
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.