Daha Lazio'ya ne verildigi de yazmiyor ustelik Cana tamam, ustune de bir seyler vermislerdir herhalde...
Şaşırdınız dimi 5 yıllık maliyet oluyor o farkındasın dimi ?
İyi bi kaleci için vermek zorundasın o paraları.Muslera iyidir kötüdür bilmiyorum taş çatlasın 2 kere izlemişimdir ama bekledikleri gibi çıkarsa karşılığını kat kat alırlar zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih`
Şaşırdınız dimi 5 yıllık maliyet oluyor o farkındasın dimi ?
O zaman 7,5'a aldık dediğiniz Quaresma senelik ödeyeceklerinizi de katarsan kaça geliyor Ntvspor yurdum insanını matematik profesörü yaptı. Uçak biletini, hamburger parasını falan da kat tam olsun Böyle iyi bir kaleciye yıllık 2 milyon euro gayet makul bir fiyat.
şimdi bu olaya şöyle bakmak lazım cana resmi olarak takas yapılmadı ama
cana en az 3m desek lazio para almayacak o zaman muslera 3.75 m € ya denk geliyo bence gayet iyi ve yerinde transfer
en azından bize ilaç gibi lazımdı 20 milyonda olsa keleyi sağlama almamız lazımdı
quote:
Orijinalden alıntı: aböRjin
cenk daha iyi.
/>
Hele bir gelsin bizim inanılmaz! defansımızla bir 10 maça çıksın anlarız Musleranın durumunu.
Ben şimdiden söyleyeyim olası ters bir olayla bütün kabaklar Muslera'ya patlar.
quote:
Orijinalden alıntı: joedumars
devlet bahçeliyle akrabalık var mı?
Kıskançlık adama neler yaptırıyor
Adnan Polat ile akrabalık var mı?
Ben su fiyata aldiniz, ya da senelik su kadar, bonservisi su kadar gibi bir sey soyledim mi? Bir kere daha soyluyorum anlamayanlariniz icin, bir kaleci 16.75m euro eder mi?
6.75m Euro'nun Lazio ile ilgisi alakasi yok, yetistirme bedeli...