Şimdi Ara

Bir Kale Daha Yıkıldı: İş Bankası Windows Phone Desteğini Kesti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir Kale Daha Yıkıldı: İş Bankası Windows Phone Desteğini Kesti

    Windows Phone kullanıcıları için üzücü bir gelişme daha yaşanıyor. Windows Phone mağazasından kaldırılan önemli uygulamalar arasına bir yenisi daha eklendi. Windows Phone'un en büyük destekçilerinden olan ve Android ile iOS cihazları kadar önem veren İş Bankası'da 29 Ağustos 2017 tarihinde Windows Phone desteğini azaltacağını ve kısıtlı destek vereceğini duyurmuştu. 21 Mart 2018 (bugün) itibariyle son destek süresi de sona erdi ve Windows Phone telefonlara tamamen destek kesildi.

    Bir Kale Daha Yıkıldı: İş Bankası Windows Phone Desteğini Kesti


    21 Mart 2018'den itibaren İş Bankası sitesinde bulunan Windows Phone uygulama bağlantısı siteden kaldırdı ve artık uygulama üzerinden İşcep'e giriş yapılamayacak. Bunlara ek olarak cep.isbank.com.tr adresi de erişime kapatıldığı için Windows Phone cihazları kullananlar tarayıcı üzerinden de İş bankası cep şubesine ulaşamayacaklar.

    İş Bankasının Windows Phone kullanıcılarına gönderiği e-mail;

    Windows işletim sisteminin İşCep uygulamamızın etkin ve güvenli çalışmasında yeterli olmaması, söz konusu uygulamamızın bu platformda sonlandırılmasını gerekli kılmıştır. Windows işletim sistemli telefonlardan 21/03/2018 tarihi itibarıyla İşCep uygulamasına giriş yapılamayacağını üzülerek bildiririz.

    Bankacılık işlemlerinizi minimum iOS 9 veya Android 4.1 işletim sistemine sahip tüm akıllı telefonlar ile İşCep’ten veyawww.isbank.com.tr adresinden ulaşabileceğiniz İnternet Şubemizden gerçekleştirmeye devam edebilirsiniz.

    Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.







  • Minumum android 4.1 işletim sisteminden öncesini okudum ve kahroldum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WP kullanan kaldı mı ?
  • Windows phone bir darbe daha haberi gördükçe aklıma bu söz geliyor nedense

    quote:

    “Son ağaç kesildiğinde,Son nehir kuruduğunda, Son balık avlandığında, İşte o zaman paranın yenmediğini anlayacak beyaz adam”
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.