Şimdi Ara

Bir kaç sorum olucak, deneyimli arkadaşlar yardım edebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Müstakil evimiz var, bahçemiz arazi gibi olmasa da baya büyük köpek için koşucak yerler var. Klube için bi ağacın gölgesi var yazın dahi serin oluyor.

İstanbulda sahile yakın oturuyorum. Hergün sahilde tek başıma spor olarak 30 dk 1 saat yürüyorum. Köpeği gezdirebilirim.

Üniversite öğrencisiyim. Bütsem kısıtlı biraz aylık ne kadar masraf olur? 70-100 lira yeter mi?

yavru almak istiyorum-eğer alırsam- ve huskiler çok tatlı geliyor ama tatlı diye eziyet etmek istemem. Ama şirin bi köpek olursa güzel olur. O filmlerdeki goldenlarda hoşuma gitmiyor ama huski gibiler hoş oluyor.

Bilgi almak istedim. Boşa almış olmiyim uymuyorsa?

Öneri alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence gayet uyuyor. Alan gayet yeterli. Husky çok yaramaz ve inanılmaz hareketli bir köpektir çünkü adı üstünde kızak köpeği bir koşmaya başlar durmadan saatlerce koşabilir. O yüzden egzersizini baya iyi yapmanız lazım. Ortam uygun.

Bütçeye gelirsek 70 değilde 100-150 tl harcanır. İlk aldığınızda harcamaları çok olur aşıları var toplam 250-300 tl tutabilir bunun mama kabı oyuncakları derken şampuanı felan belki daha az tutabilir ama kafadan 400-500 çıkarın. Dediğim gibi daha ucuz olabilir ama tahmini söylüyorum, ilk aldığınızda yani ilk 1-2 ay kafanızdan bu kadar para bir ayırın ne olur ne olmaz. Ama sonraki zamanlar oldukça düşüyor aylık 100-150 tl oluyor. Yani uzun lafın kısası sadece aldığınızdaki ilk bir kaç ay harcama fazla gerisinde 100-150 tl yeterli olacaktır tabi ekstra hastalığı felan çıkmazsa.

Öneri ise Golden değilde Labrodor düşünebilirsiniz, Alman Kurdu olabilir hem sadık hem korumacıdır çokda asildirler, Husky gibi büyük bir ırk değildir ama Beagle olabilir çoğu arkadaşım da bu cinsten var...

• quote:

Orijinalden alıntı: ceokızo

Müstakil evimiz var, bahçemiz arazi gibi olmasa da baya büyük köpek için koşucak yerler var. Klube için bi ağacın gölgesi var yazın dahi serin oluyor.

İstanbulda sahile yakın oturuyorum. Hergün sahilde tek başıma spor olarak 30 dk 1 saat yürüyorum. Köpeği gezdirebilirim.

Üniversite öğrencisiyim. Bütsem kısıtlı biraz aylık ne kadar masraf olur? 70-100 lira yeter mi?

yavru almak istiyorum-eğer alırsam- ve huskiler çok tatlı geliyor ama tatlı diye eziyet etmek istemem. Ama şirin bi köpek olursa güzel olur. O filmlerdeki goldenlarda hoşuma gitmiyor ama huski gibiler hoş oluyor.

Bilgi almak istedim. Boşa almış olmiyim uymuyorsa?

Öneri alabilirim.

Hocam istanbulda deniz kenarında o husky yazın sıcaktan ve nemden pek hoşlanmayabilir açıkcası. Goldenlardan bende pek haz etmiyorum . Öneri olarak ise jack russel terrier önerebilirim . petarkadas da ücretsiz sahiplendirmeler var bi göz at derim neredeyse tüm ırklardan sahiplenebilmek mümkün

• 6 yaşında goldenım var neden haz etmednz goldendan acep =) huskyi pas geç derim özgürlüğüne düşkün bir ırk enerjisi çok . golden çok ideal sizin için ilk köpek için alman çoban biraz zor olur aylık masrafa gelirsek 2 köpeğim var bnm 6 ve 4 yaşında ayda ortalama 100tl masrafı evdeki yemekler ile besleniyorlar genelde çok nadir mama alıorum yemek yoksa veriyorum çok bi masrafı olmaz 1 köpeğin mümkünse barınaktan veya sokaktan sahiplenin çok güzel safkan köpeklerde oluyor 2. köpeğimi sokakta bulmuştum...
  • Kardeşim polis köpek egitmeniyim köpek bakmak çok kolay iş değildir baştan söleyim ama evin Bahçeliymiş sorun olmaz al herşey çok farklı olacak senin için köpek çok güzel bişeydir bakıma gelince 100/150 lira yeter gerekirse mama almassın evde yediğin yemeklerden verirsin sorun olmaz hem israfı önlersin her türlü destek olurum eğitim olur sorun olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceokızo kullanıcısına yanıt
    bence alman kurdu al
  • ceokızo kullanıcısına yanıt
    aşı muhabbeti bittikten sonra ve tasma, fırça, şampuan falan aldıktan sonra sadece mama masrafı olur, ben şurdan bonocibo alıyorum 70 tl den başka masrafım olmuyor
    https://www.temizmama.com/kopek-mamalari
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Barınakları gez, istediğin cinslerden birini mutlaka bulursun. Sahiplen, rutin aşıları vs.yi devlet veterineri karşılıyor böyle olunca. Sakın pet shop yada sahibinden.comdan köpek üretip satan hayvan tacirlerinden para verip hayvan alma.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.