Şimdi Ara

Bir kaç sorum olucak (CANGIL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ilk olarak çoğunlukla Jungle dönüyorum ,

şu sıralar Nocturne, Amumu ile dönüyorum gankları baya etkili ,

bir kaç sorum olucak ;

Lee almayı planlıyorum ama skilleri arasında karasız kaldım bazıları Q'yu bazıları E'yi fullemeyi tercih ediyor. Skil sırası hakkında nerelerde ne fullenir yardımcı olabilcek birisi varmı ? Birde W yi en son fullemede ne yaparsan yap demişti arkadaşım doğrumu söylemiş ?

Maokai bayadır gözüme çarpıyor hangisinin takıma daha katkısı olabilir onun hakkındada görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

• ilk E iki Q en son W
  • ben de Q fullüyorum çünkü 2 kez vuruyor. gank attığın yerde de burstun önemli olduğunu düşünüyorum.

Leesin earlyde fena gank atar. c-jungle da iyidir. ward = flash görevi görür. ama oyun 40-50. dakkalara taşarsa etkisi biraz azalır. Ad carrye Q tutturman filan lazım. zor iş.

maokai gankları iyidir. ultisi takıma çok etki sağlar. her zaman iyidir.

solotopa tanky birisi gelirse leesin alırsın, veya karşı takımda akali,shaco filan gördüğünde. tam tersi olursa maokai alırsın. 2side zevklidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 10 Kasım 2012; 16:27:43 >
  • Ikiside guzel junglerlar. Lee sinde ilk e acip q gelistir cunku e nerfu baya etkiledi skilli. Q nun damage i gayet iyi, gankleri bayagi bir etkili oluyor. Bana sorarsan ikisinide alma S3 u bekle. Jungle anlayisi degisecek bayagi. Lee gibi 2 levelde gank atan herolar artik yapamayacak. Jungle moblari zorlasacak iyice cunku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lee sinde iyi maoda ilk q fulle leede sonra w duruma gore ilk w.

• Yeni sezon jungle bekle bencede

• hocam bekliyeceğimde bu lee yi eninde sonunda alıcam ve q yada e yi fullemeyi geçtim bide 2. olarak w fulle filan herkez değişik bişi yapıyor yok mudur bunun viablesi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olivier Mira Armstrong -- 10 Kasım 2012; 17:29:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk q fulluyorum 2. olarak w fulluyorum gangklar daha etkili ve kolay oluyor.
  • Kesinlikle Q fulle ilk.
  • Lee ilk q ama gank atarken q'yu ilk harcama slowlayıp q atmaya çalış skillshotların iyiyse kafana göre ^^
  • Lee sin alırsan alışması zordur hatta beğenmeyebilirsin bu ne dandikmiş filan alışınca bence oyundaki en zevkli karakterlerden birisi.
  • Bak şimdi İlk e açıyorsun.Gank atmayacaksan 2 de w açıyorsun.3 levede q.Buraya kadar tamam.Bundan sonra e ye bir daha puan veriyorsun.Sonra q abanıyorsun.2. olarakta w geliştiriyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.