Şimdi Ara

bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internet üzerinden ilk defa oyun oynuyorum... pek oyun sevdiğim söylenemez... ta ki birkaç gün önce bu oyunu tavsiye üzerine indirene kadar... oyuna çok yabancıyım. ama çok zevkli.. 60 savaşta 1 tank imha etsemde yine de zevkli geliyor :) . bir klana nasıl üye olabilirim. ve bu oyunu hep rast gele savaş olarak mı oynayacağım.. daha çok sorum olacak zamanla... şimdiden teşekkürler...

• Klanı şimdi boşver ilk oyna tecrübe kazan sonra klana geçebilirsin ve sadece rastgele savaşlar yok, arkadaşınla takım oluşturabilip girebilirsin yada ekip oluşturabilirsiniz 7 kişilik ama ekibide 8 level tank aldığında yaparsın sen şimdi rastgele savaş yada takım modunda oyna, takım modunda en fazla 2 arkadaşınla oynayabilirsin ve hangi ülkeyi seçtin ? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jurek

internet üzerinden ilk defa oyun oynuyorum... pek oyun sevdiğim söylenemez... ta ki birkaç gün önce bu oyunu tavsiye üzerine indirene kadar... oyuna çok yabancıyım. ama çok zevkli.. 60 savaşta 1 tank imha etsemde yine de zevkli geliyor :) . bir klana nasıl üye olabilirim. ve bu oyunu hep rast gele savaş olarak mı oynayacağım.. daha çok sorum olacak zamanla... şimdiden teşekkürler...

Öncelikle hoşgeldin oyuna :)

Klanlara girmek için Başvurman yeter Fakat çogu klan 10 lwl tankı ve Belli bir savaş sınırı koyar bunları karşılaman lazım.

Oyunda Rastgeleden farklı olarak oyun oynama şekli vardır Takım,klan vs olarak bunlar için en az 8 lwl bir tankın olmalı

O yüzden sen 8 lwl e kadar forumlara iyi bakarsan tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini okuyarak

Kasacagın Tank serisini ögrenip Tek tank üzerinden gidersen daha hızlı 10 lwl tanka sahip olursun ki

Oyunun en zevkli tankları 6 dan sonra başlıyor

• Merhaba @jurek,

Aramıza hoşgeldin, başlangıç olarak 60 maçta 1 tank almak bile zor olsada eminim ileride bu sayıyı savaş başına 2'nin üzerine çıkaracaksındır. Öncelikli olarak düşük seviyeler için klan bulmak oldukça zor olabilir, bunun için resmi forumlarımıza bir göz atmanı öneririm. Aynı zamanda yararlı bir çok bilgiyi içeren "Yeni Başlayanlar İçin Kılavuz" rehberimize de bir göz atmanı öneririm. Eminim işini kolaylaştıracak bir çok bilgiyi buradan edinebilirsin.

Yeni Başlayanlar İçin Kılavuz
    http://worldoftanks.eu/tr/content/guide/newcomers-guide/

Resmi World of Tanks Forumları
    http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum/594-forum/

İyi oyunlar!
    Wargaming TR Temsilcisi - Tepegöz

• teşekkürler bilgileriniz için
  • Alman kas boşver rusları. Ben oyunu almanlarla öğrendim. Herkes ilk başlayana rus kas en kolayı diyor. Neymiş teni başlayan alman oynamazmış...

• quote:

Orijinalden alıntı: jurek

internet üzerinden ilk defa oyun oynuyorum... pek oyun sevdiğim söylenemez... ta ki birkaç gün önce bu oyunu tavsiye üzerine indirene kadar... oyuna çok yabancıyım. ama çok zevkli.. 60 savaşta 1 tank imha etsemde yine de zevkli geliyor :) . bir klana nasıl üye olabilirim. ve bu oyunu hep rast gele savaş olarak mı oynayacağım.. daha çok sorum olacak zamanla... şimdiden teşekkürler...

Sen biraz daha geliş ondan sonra ben bizimkilerle konuşur alırız seni klana :)

K-D-T ( Kardeşler Takımı )
  • quote:

Orijinalden alıntı: AşıkGenç

Alman kas boşver rusları. Ben oyunu almanlarla öğrendim. Herkes ilk başlayana rus kas en kolayı diyor. Neymiş teni başlayan alman oynamazmış...

Alman tanklarında acı ayarlama vurus sekli ayarla tarzı oyuna alışmış kişiler tarafından yapılan seyler

ilk wot oynuyan birinin bunları yapması zordur ve ögrenine kadar tankdan sıkılır

Rus serisi bu acıdan biraz daha iyidir tankın seklinden dolayı sektirme olanagı daha fazladır
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyatol

quote:

Orijinalden alıntı: AşıkGenç

Alman kas boşver rusları. Ben oyunu almanlarla öğrendim. Herkes ilk başlayana rus kas en kolayı diyor. Neymiş teni başlayan alman oynamazmış...

Alman tanklarında acı ayarlama vurus sekli ayarla tarzı oyuna alışmış kişiler tarafından yapılan seyler

ilk wot oynuyan birinin bunları yapması zordur ve ögrenine kadar tankdan sıkılır

Rus serisi bu acıdan biraz daha iyidir tankın seklinden dolayı sektirme olanagı daha fazladır

Ben wota almanlar ile başladım. Hiçte sıkılmadım. Tiger serisini zevk alarak oynadım. Özellikle tiger2 ve e75seviyelerinin en harika tankları. E75 ile 9tierde kapışacak tank yok. Tiger2 ilede yok.

• AşıkGenç kullanıcısına yanıt
    Aynen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.