Şimdi Ara

Bir işyerini ayakta tutmak kolay değil. Para kazanmak çok zor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
3
Favori
5.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

Senin gibi para manyağı görmedim, görmem.

Para çok değerli ama ben 24 saat ayakta duruyorsam bir şeyler kazanmalıym.

gerçekten kötü durumdayım arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuckerella

Turbo haklisin biraderim senin taktigin su kurusluk kar edecegime liralik kazanayim rafda durduguna degsin demende dogru aslinda ama senden ilac Alan insanlarin geneli fakir ya da orta kesim oldugu icin ve buradakilerin alayida orta kesimden oldugu icin maddi durumlari belli kaziklanmak isteniyorlar sende onlari anla ayrica arz talep meselesi bence sampuandi oydu buydu almasinlar kardesim baska yerden alsinlar alacaklarsa bile koysugub ucrete karsi gelmeleri gibi bir sey olmamali.Lakin ilacta boyle bir sey yapmaman gerek ki oylede demissin zaten.

para kazanamadığım zaman o insanların bir nevi eşekliğini yapmış olacağım?
    işyeri masraflarını çıkarmadığı zaman icralık olacağım buna benzer şeyler yaşayacağım.
    ben 3 tl lik ürünü 10 tl ye satayım demiyorum.
    kuruştan dolayı kazıklanma zaten olmaz.

beni anlayan olmadığı zaman sinirlerim bozuluyor iyice kötü oluyorum arkadaşlar.

• Sen küçükken aşırı şiddete mi maruz kaldın ondan böyle oldun heralde
  • :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uleyn sığır biz farklı bişimi diyoz züktür git burayı terk et .!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceninGizemi -- 3 Ekim 2014; 20:08:25 >
  • Biz seni seviyoruz turbo ama dogukani koruma bize

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu başlığından Turbo olduğunu anlamıştım.

• O kadar cok Para ile ilgili konu aciyorsun ki forum Bu tur konulardan bikti ve seni gecistirmeye bakiyorlar.Para ile ilgili konular acacagina tavsiye konulari ac.Tavsiye iste.Her sey benim etrafimda donsun amacli dusunme.Paraya cok deger veriyorum gibi mesajlardan kacin.Paraya o kadarda deger vermedigini gosterirsen forum seni tekrar benimser.Para hayat icin kacinilmaz olarak onemli lakin hayatinin odak noktasi yapma.Bak seni ciddiye aliyorum ve Sana inaniyorum
    .Sana inanan birinin tavsiyelerini onemsemen seni kurtarir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KemGozluSevket -- 3 Ekim 2014; 20:11:12 >
  • turbodur bu dedim.
  • quote:

O kadar cok Para ile ilgili konu aciyorsun ki forum Bu tur konulardan bikti ve seni gecistirmeye bakiyorlar.Para ile ilgili konular acacagina tavsiye konulari ac.Tavsiye iste.Her sey benim etrafimda donsun amacli dusunme.Paraya cok deger veriyorum gibi mesajlardan kacin.Paraya o kadarda deger vermedigini gosterirsen forum seni tekrar benimser.Para hayat icin kacinilmaz olarak onemli lakin hayatinin odak noktasi yapma.Bak seni ciddiye aliyorum ve Sana inaniyorum

1 ay boyunca bu konu ile alakalı konu açmayacağım sana söz veriyorum.

etrafımda arkadaşım dostum kalmadı. herkes menfaatçi herkes paragöz. bundan dolayı da sizle paylaşma gereği duyuyorum. paylaşayacağım kimse olmadığı için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Tecrübelilerden yardım al. Buraya konu açınca bişey değişmez.

biri haksızsın dediği zaman psikolojim bozuluyor.

para kazanmak için 24 saat işyerinde duruyorum.

kazanamadıktan sonra işyerinde durmamın ne anlamı var?

Haksızsın Haksızsın Haksızsın

• Bi bitmedin yav.

• Bi günde 2.5 bin liralık satış yaptırdım diye konu açıyorsun. Hadi senin sayende o kadar kazandılar diyelim. Sen olmasan bin lira kazansınlar hadi. Ayda 30 bin yapar. 10-15 bin lirasını masraf çık. Ulan hadi 20 bin lirasını masraf çık , aylık 10 bin'lere 20 binlere para demiyosunuz , gelip burda sızlanıyosunuz.
  • girerken kesin turbodur diye girdim yanılmamışım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

O kadar cok Para ile ilgili konu aciyorsun ki forum Bu tur konulardan bikti ve seni gecistirmeye bakiyorlar.Para ile ilgili konular acacagina tavsiye konulari ac.Tavsiye iste.Her sey benim etrafimda donsun amacli dusunme.Paraya cok deger veriyorum gibi mesajlardan kacin.Paraya o kadarda deger vermedigini gosterirsen forum seni tekrar benimser.Para hayat icin kacinilmaz olarak onemli lakin hayatinin odak noktasi yapma.Bak seni ciddiye aliyorum ve Sana inaniyorum

1 ay boyunca bu konu ile alakalı konu açmayacağım sana söz veriyorum.

etrafımda arkadaşım dostum kalmadı. herkes menfaatçi herkes paragöz. bundan dolayı da sizle paylaşma gereği duyuyorum. paylaşayacağım kimse olmadığı için.

Uzerindeki etiket kolay kolay kalkmayacaktir lakin diren ve insani yonunu goster.Normal bir insan oldugunu gostermelisin.Simdiden bir asama katettin bile.Sozunu tutup diger uyelerle kaynasip para haricinde sohbet yaparsan emin ol sende aramizda yerini alirsin ve birlikte guleriz soyutlanmazsin

• Yemin ediyorum; artık başlıkdan anlıyorum bu isyanların, senin konun olduğunu...

Gel ortak işe girelim sende kurtul, bende..
  • Seni anlıyorum abi

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

Bi günde 2.5 bin liralık satış yaptırdım diye konu açıyorsun. Hadi senin sayende o kadar kazandılar diyelim. Sen olmasan bin lira kazansınlar hadi. Ayda 30 bin yapar. 10-15 bin lirasını masraf çık. Ulan hadi 20 bin lirasını masraf çık , aylık 10 bin'lere 20 binlere para demiyosunuz , gelip burda sızlanıyosunuz.

her zaman olmuyor ki o satş.

o gün 2570 tl satışım olmuştu.

şimdi ise 3 günde o satışı yapamamış durumdayım. 3 günde 2500 tl yapmışım.

sızlanmaktan başka ne yapabilirim ki?

kaldı ki bu para bana akmıyor arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Abi bunlar doğukanı da seni de kıskanıyolar bakma boşver hayırlı işler

Bikmadin di mi la

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.