Şimdi Ara

Bir İnsanın İşi Neden Hiç Rast Gitmez ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bundan 8 ay önce başladı herşey.Ders çalışırken birden kalp atışlarım yavaşladı birşeyler oldu hastaneye kaldırıldım.2 hafta kadar hastane de kaldım resmen ölüm korkusunu iliklerimde hissettim.Ve hastane de ki ikinci günümde yan odalardan birinde bir çocuğun ölmesi de iyice psikolojimi bozmuştu.Çıktığımız da dandik bir tansiyon hapı ile yolladılar ama bir süre boyunca hiç okula gidemedim çünkü verdikleri ilaçlar hiçbir işe yaramıyordu daha kötü yaptıkları da oldu.En sonunda bir prof. a gittim ve bu durumun psikolojik olduğunu söyledi.O da başka bir prof. psikoloğa yönlendirdi ve rüzgarın benden tarafa estiğini hissediyordum.Ve psikoloğun verdiği ilaçla günden güne daha iyi oluyordum ve artık baya sosyal biri olmuştum yani artık kızlarla konuşurken utanmıyordum.Rahattım kısacası.Ha bu arada hastalığımın adı da panik atak.Dershane yi bırakmıştım artık özel öğretmenlere gidiyordum fakat bir sorun vardı.Dershaneden bir kızdan hoşlanıyordum ve pek muhabbetimiz yoktu içimden hafiften bir burukluk vardı ama zamanla geçti.Daha güzel kızlarla vakit geçirmeye başladım daha iyi arkadaşlarım oldu.Hala da öyle ama kendimi yalnız hissediyorum aslında yanımda birçok kişi var ama içimde yoklar.Anlatamamış olabilirim.Bunu nasıl düzeltebilirim ?

• Cenabetsindir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE-ReCenTFigHTeRS

Bayadır almıyorum.

up

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.