Şimdi Ara

Bir insanın ederi aldığı beğeni sayısı kadarmıdır sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan yaklasık 2.5 yıl önce bende aşırı facebook ve beğeni manyağıydım sözlük deyımıyle g..tumu yırttım ve 6 ayda gece gunduz uğraşarak 20 bin abone yaptım her yerde reklam yaparak fotograflara hep bin civarı beğeni geliyordu ve bu hesap 2013 hazıran ayında uçtu o gunden berı inat ettım facebook kullanmadım tam 2 yıl oldu nerdeyse bu gün ulan neler dönüyo kimler var dıye bakıyım dedım binlerce popi denen fame tip türemiş her gün alsancakta kadıköyde toplanıp resim çekiniyorlar neyse konumuza gelelım hesap yenı ya ulan bırılerıne istek atıyorum kabul etmıyor kızlara bısey yazıyorum görüldü atıyor 2 konusuyoruz ıstekten çıkarıyor anlamadıgım konu bir insanın cıdden ederı aldıgı begenı sayısı ve abonesu kadar mı insanlar ne ara bu kadar basitleşti ve gerçek olmayan bir dünyaya kendılerını kaptırdı çünkü 2 yıl önce bende onlardan bırıydım begenı ve abone manyagıydım ve bunlar varken daha çok insan benımle konuşmak ıstıyor ve muhabet edıyordu bu gün gördüğüm manzara cıdden hiç hoş değildi insanlar delirmiş gibi buna tapıyorlar resmen bazen ıyıkı yıllar once hesabım kapanmışta 2 yıl bu pislik yuvasına ıgramamıs akıllanmışım dıyorum facebook çok garip biyer Allah kimseyı böyle bir aptallıga düşürmesin dıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Begeni nedir ya. Bi sosyal aga takili kalmayın facebok bi bok degildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook, twitter, instagram kullanmiyorum kafam rahat, iyi yapmissin sende
  • Bir insanın ederi böyle saçma sapan şeyleri ne kadar umursadığı ile ters orantılıdır bana göre ( beğeni takipçi falan fıstıktan söz ediyorum )

Değer = X

Umursama Kat Sayısı ise Y olursa ;

Her Y+1 = x-1 dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 28 Mart 2015; 23:22:19 >
  • facebookta en fazla 16 beğeni aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

Facebook, twitter, instagram kullanmiyorum kafam rahat, iyi yapmissin sende

+1 Bende kullanıyordum kapattım hepsini.Bi snapchat kaldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.