Şimdi Ara

bir insanın çok yakın arkadaşınız oldugunu nasıl anlarsınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu ara yakın arkadaşım olarak gördüklerimin aslında o kadar yakın arkadaşım olmadığını hissetmeye başladım
    birinin sizin yakın arkadaşınız oldugunu nasıl anlarsınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenerenereren -- 9 Eylül 2013; 18:24:12 >

• Canin skildiginda onu gorunce bir nebze de olsa rahatliyorsan gercekten arkadasindir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu hissettiysen zaten çok yakın değillerdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Kisilikli adam

Bu mesaj silindi.
    Sana güveniyorum diyorsa
  • iYİ GÜNÜNDE YANINDA DEĞİLSE, KÖTÜ GÜNDE HER TÜRLÜ YANINDA İSE, O GERÇEK DOSTUR DOSTUM EREN
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

iYİ GÜNÜNDE YANINDA DEĞİLSE, KÖTÜ GÜNDE HER TÜRLÜ YANINDA İSE, O GERÇEK DOSTUR DOSTUM EREN

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaninda her turlu sacmalayabildigin, ve kotu gununde derdini sıkılmadan dinleyen ve cozumler ureten, yalandan konusmus olmak icin konusmayan, bazen susmanin en iyi yontem oldugunu bilen ve uygulayandir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bashare

Yaninda her turlu sacmalayabildigin, ve kotu gununde derdini sıkılmadan dinleyen ve cozumler ureten, yalandan konusmus olmak icin konusmayan, bazen susmanin en iyi yontem oldugunu bilen ve uygulayandir.
    belkide yanlış hissetmişimdir:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: oushuehue

Sana güveniyorum diyorsa

Alıntıları Göster
    Sana yapman gerekenleri söyleyeceğim. Gece saat 23.00 olmasını bekleyeceksin. Arkadaşın atıyorum İstanbul Beyoğlu'nda oturuyor. Sen gidip Anadolu yakasında bir hastane bul. Kapısında beklemeye başla. Saat 23.00'de arkadaşını ara. Bulunduğun yeri söyle ve deki yetiş. Gelirse veya senin yardımına o civardan bir arkadaşını gönderiyorsa ilk an için yakın arkadaşındır, gelmezse cacık olmaz. Bir insan anca zor zamanında çevresindeki insanları anlayabiliyor. Eğer senin zor durumda olduğunu düşünüyorsa ve yardımına geliyorsa işte o senin gerçek dostundur. İyi forumlar.

• Seni sattiginda canin ne kadar aciyorsa o kadar yakinsindir

• Para alışverişine gir her türlü karakteri ortaya çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: ReChargedZ

Sana güveniyorum diyorsa

oo kimleri görüyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Denk Dur Bak

Para alışverişine gir her türlü karakteri ortaya çıkar

ben ısmarlamak istiyorum onlar bana ısmarlıyor:D
  • Anlayamazsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ytako

Sana yapman gerekenleri söyleyeceğim. Gece saat 23.00 olmasını bekleyeceksin. Arkadaşın atıyorum İstanbul Beyoğlu'nda oturuyor. Sen gidip Anadolu yakasında bir hastane bul. Kapısında beklemeye başla. Saat 23.00'de arkadaşını ara. Bulunduğun yeri söyle ve deki yetiş. Gelirse veya senin yardımına o civardan bir arkadaşını gönderiyorsa ilk an için yakın arkadaşındır, gelmezse cacık olmaz. Bir insan anca zor zamanında çevresindeki insanları anlayabiliyor. Eğer senin zor durumda olduğunu düşünüyorsa ve yardımına geliyorsa işte o senin gerçek dostundur. İyi forumlar.

benim bir arkadaşım sadece benim nasıl bir arkadaş olduğumu öğrenmek için böyle bir şey yapsa bir daha onunla konuşmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarezZ

Yaninda her turlu sacmalayabildigin, ve kotu gununde derdini sıkılmadan dinleyen ve cozumler ureten, yalandan konusmus olmak icin konusmayan, bazen susmanin en iyi yontem oldugunu bilen ve uygulayandir.

bunu demek için gelmiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: einstein_dll

quote:

Orijinalden alıntı: WarezZ

bunu demek için gelmiştim

Alıntıları Göster
    1 sene görüşme daha sonra gördüğünde yabancılaşma yoksa hala aynı sıcaklık varsa o yakın arkadaşındır.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2622110012

1 sene görüşme daha sonra gördüğünde yabancılaşma yoksa hala aynı sıcaklık varsa o yakın arkadaşındır.

güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenerenereren

quote:

Orijinalden alıntı: 2622110012

güzel

Alıntıları Göster
    up düşüncelerinizi merak ediyorum

• hastalanınca geçmiş olsun yerine tez zamanda helvanı bekliyoruz der aslında en iyi geçmiş olsun demektir o
    senin yanına gelirken eşutmanla gelir resmi olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inwwisible -- 9 Eylül 2013; 21:12:48 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.