Şimdi Ara

bir insan neden ford fusion alır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
5.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o paraya alınabilecek onlarca güzel araba varken hiçbir artısının olmamasına rağmen insanlar neden fusion alır anlamıyorum. işyerinde müdürümde var. sürekli beraber bir yerlere gidiyoruz. başka bir arkadaşımda da fiesta dizel var. dizel fiestayla benzinli fusion'un fiyatları birbirine çok yakın. Her iki aracı da kullandım. Fusion yüksek olduğu için biraz daha zevkli ama aralarında öyle çok büyük bir fark yok. konfor olarak da aynı şekilde. evet iç mekanı biraz daha geniş ama tipi çok kötü yaw??

sadece bana mı öyle geliyo yoksa??

• sadece tip kotu olsa iyi.
    deli gibi ses aliyor içeri.
    suspansiyonlar rezalet
    malzeme kalitesi ford a hiç yakişmamiş.
    bende cok merak ediyorum neden alinir bu araç diye ancak tek sebebi ford oluşu herhalde.
    insanlarin ford a olan guvenı gibi geliyor bana.
  • +
  • cevapları kendin vermişsin zaten. belkide müdürünün arabası olduğu için gıcık oluyosundur ne dersin
  • ford takıntısı olan, geniş iç hacim isteyen, c-max e parası yetmeyen ayrıca c-max ne kadar güzel bir araçsa, fusionda o kadar tipsiz bir araçtır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Klondike

Eleştirilerine katılmıyorum.Tipi bence güzel ama benim de
    anlayamadığım bir olay ise fiyatı 25.000 ancak edecek araçları
    utanmadan 30-32.000 e satmaya çalışmaları.

benced iyi bi araç

arkadaşta var

ama dediğin gibi fiyatları çok uçuk

aslında uçuk sayılmaz

ford faizleri düşük olduğundan onu fiyatlara ekliyor ondan anormal oluyor fiyatları

kaba hesapla 1.6 dizeli 28 e geliyor

e o kadarde eder
  • bence tipi iğrenç..leyleğe benziyor
  • nesi guzel o arabnın yaaa.herseyi berbat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emokar

o paraya alınabilecek onlarca güzel araba varken hiçbir artısının olmamasına rağmen insanlar neden fusion alır anlamıyorum. işyerinde müdürümde var. sürekli beraber bir yerlere gidiyoruz. başka bir arkadaşımda da fiesta dizel var. dizel fiestayla benzinli fusion'un fiyatları birbirine çok yakın. Her iki aracı da kullandım. Fusion yüksek olduğu için biraz daha zevkli ama aralarında öyle çok büyük bir fark yok. konfor olarak da aynı şekilde. evet iç mekanı biraz daha geniş ama tipi çok kötü yaw??

seni niye geriyor onu anlamadım..isteyen istediği arabayı alır..sana mı soracaklar?veya sen mi onaylayacaksın?gereksiz yere forumu meşgul ediyorsunuz..
  • Yaşını ve ne iş yaptığını bilmiyorum ama az-çok tahmin edebiliyorum. "Araba" dan ne anladığını da az-buçuk kestirebiliyorum.
    "Araba" aslında eskiden kullanıldığı adıyla bir "araç" tır, taşıt'tır. Belli bir işlevi vardır. Buna biraz estetik, biraz konfor, biraz güvenlik eklersiniz. Buna göre kararınızı verir alır, kullanırsınız. İşin içine fanatizm (hiç de küçümsenmeyecek oranda bu forumda vardır) girince yukarıda saydığım tüm kıstaslar yok olur ve "bir insan neden ford fusion alır?" tarzı abuk sorular klavyeden dökülüverir. Oysa cevap çok basittir:
    -25-30 bin YTL arabaya ayıracak bütçesi varsa,
    -"Herne kadar şehirde oturuyor olsamda bir tarafımdan taşralıyım, yolum eninde sonunda memlekete düşüyor, altı biraz yüksek olsun da altını vura vura ilerlemeyeyim" diyorsa,
    -Hele bir de "koç indirimi" varsa,
    -"Küçük olsun ama insana bagaj da lazım oluyor" diye düşünüyorsa,
    -Trafikte yüksek görüş pozisyonunda olmanın bir avantaj olduğunu biliyorsa,
    -Yüksek oturma pozisyonunun arabaya inip binmeyi kolaylaştırdığını görmüşse,
    -"Arabam "şekil" olsun ama bir b.ka yaramasın" sığlığında değilse,
    -.....

bir insan elbette Ford fusion alır. Tabiki yukarıda saydıklarımın bir yada birkaç tanesi bu aracı alma kararında yeterli olabilir, hepsinin aynı anda olması gerekmez.

Benim burada eleştirdiğim; "milletin ne aldığının derdi sanamı düştü" yaklaşımı değil. Aksine bu yaklaşımı destekliyorum. Ancak, içinde yaşadığı toplumun "ortalamalarını" bile kestiremeyen, herkesi kendi koşullarında yaşayan ve kendisiyle benzer "zevk" anlayışına sahip olması gerektiği önkabülüyle hareket eden bu "sakat" yaklaşımın ürettiği bu soruya asabım bozuluyor.

NOT: Ford fusion aracım yok, ayrıca bu aracı pahalı ve estetik yönü biraz zayıf görüyorum. Ama bu, insanların fusion almalarına, beğenmelerine engel değil.

quote:

Orjinalden alıntı: emokar

o paraya alınabilecek onlarca güzel araba varken hiçbir artısının olmamasına rağmen insanlar neden fusion alır anlamıyorum. işyerinde müdürümde var. sürekli beraber bir yerlere gidiyoruz. başka bir arkadaşımda da fiesta dizel var. dizel fiestayla benzinli fusion'un fiyatları birbirine çok yakın. Her iki aracı da kullandım. Fusion yüksek olduğu için biraz daha zevkli ama aralarında öyle çok büyük bir fark yok. konfor olarak da aynı şekilde. evet iç mekanı biraz daha geniş ama tipi çok kötü yaw??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedekolsun -- 24 Nisan 2006; 19:21:27 >

• arabanın tipi bence kötü ama bu göreceli bir kavram.
    adamlar arz etmiş millette alıyo.

+
    burada herkes topic açmakta özgürdür gerilenler varsa cevap yazmaz olur biter.
  • bir insan neden gereksiz topic açar?
  • Bu forumda "zevkler ve renkler tartışılmaz" sözünü bilmeyenler olduğu sürece, daha çok böyle topicler açılır.
  • Kesinlikle katiliyorum.

O kadar para fusion için gereksiz. Gidip mis gibi corolla dizel alirim daha iyi yaws
  • bir araca kötü diyebilmek için birkaç kriter vardır..en önemlisi motordur..fusionda kullanılan 3 motor dan iki tanesi yıllardır sorunsuzluğu ve performansı ile kendisini kanıtlamıştır(1.4 tdci ve 1.6i)..yeni kullanılmakta olan 1.6 tdci sınıfındaki en güçlü motorlardan biridir...henüz ülkemize yeni ithal ediliyor olsada yurt dışında yıllardır kullanılmaktadır..önemli kriterlerden birisi yol tutuştur ki bu konuda ford modelleri sınıflarının en iyisidir..(fusion yerden yüksek yapıda olduğundan 150-160 km yi geçtikten sonra yan rüzgarlardan biraz etkilenmektedir ama bu hiçbir zaman tehlikeli değildir..stabilitesini korumaktadır ki bu arabayı alan kişi 200 basarım formula 1 e katılırım dememektedir)direksiyon yine diğer ford modelleri gibi yönlendirme açısından ve araca hakimiyet açısından mükemmeldir..tabii ki fusion un eksi yönleri de vardır..örneğin süspansiyonu serttir ki bu da ford un yol tutuşa ve dolayısıyla güvenliğe verdiği önemden kaynaklanır..araç yüksek olduğundan yol tutuşu iyileştirmek için sert süspansiyon kullanılmıştır..şanzıman keza mükemmel işlemektedir hem manuel hem de düz(ASM şanzıman bunun dışındadır ki o sadece 1.4 tdci de kullanılmaktadır)..fusionun bir eksisi malzeme kalitesinin düşük olması olarak söylenebilir ama bu sınıfındaki en kalitesiz malzeme ondadır demek değildir..şu anda aklıma gelen daha kalitesiz malzeme kullanılmış iki araba sayayım..1...hyundai getz..2..fiat grande punto...örnekler çoğaltılabilir..fiyat olarak şunu söyleyebiliriz..ben 1 ay önce koç indirimi filan olmadan 1.6 benzinli lux modelini metalik boya ve kasko dahil olmak üzere peşin 27.000 ytl ye aldım..eğer bu sınıfta bu sınıfta bu özelliklerde(1.6 benzinli motoru da olan) başka bir araba varsa onunla karşılaştırın..görüldüğü gibi bu kriterler arasında "arabanın tipi" şeklinde bir kriter yoktur..arabanın tipine bakarak araba kötüdür demek işkembeden sallamanın daniskasıdır..ve aslında bu işten hiçbir şey anlamadığının bir göstergesidir..bence yaris son derece tipsiz bir arabadır ama sınıfında 1 numaradır..eğer göstergesi orta yerde olmasa yaris alacaktım...bu benim görüşümdür..ama yaris alana tipsiz araba almışsın diye gülmem çok iyi araba almışsın diye onun adına sevinirim..saygılar

• "Fukara Cipi" deniyor Fusiona. Fena araç değil aslında....
  • tabiki 2006 model fusion tis bir araba olmayacaktir.fakat halefi selefi belli olmayan bir arac.hangi segmette mpv mi ,b mi, c mi?malesef turkiye daha bunlara alisamadi bakiniz opel meriva bence guzel ama satmiyor 23 bine veriyorlar.ayni sey füzyon içinde gecerli.alan arkadas hayrini gorsun allah kaza bela vermesin.
  • araba bir zevk meselesidir..isteyen istediği arabayı alır keyifle biner..önemli olan arabaların birbirine karşı olan üstünlükleridir..herhangi bir araca kötü diyebilmek için belli bazı sebepler öne sürülmelidir..fusion kötüdür..ok..peki neye göre kötü?hangi kritere göre..ya da kötü olan tarafı nedir?eğer tipi kötü diyorsanız diyecek bir şeyim yok..tipi benim hoşuma gidiyor..size kötü gelebilir..sınıfı da belli olmayabilir ama mükemmel bir şehir aracıdır...lütfen temeli sağlam eleştiriler yapın..ben fusion mükemmel bir arabadır demiyorum..eleştirirken tutarlı sebepler belirtin diyorum...
  • Açıkçası almak isteyenler genelde modifiye ettikten sonra kullanmak için alıyorlar, modifeye edilince aslında çok müthiş bir görüntüsü var
  • farkındamısınız bilmem ama bu birinin kuyuya taş atıp öbürlerinin onu çıkarmaya çalışması mevzusuna döndü..topic i açan kişi yok piyasada..provakasyona geldik sanırım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.