yukarıdaki fotolardan bir tanesi bodybuildingci sanırım. diğeri ise güç gösteirleine çıkan yağlı ama çok kaslı adamlardır. evet onlarda bir treni çekecek kadar güç vardır ama ....
yalnızca bir tek insan bunu başarabilir.onunda baya mücadele etmesi gerekir
bu adam öldürür :)
quote:
Orijinalden alıntı: taichi93
Öyle mi diyorsun? 1-5 yıl arası bir çalışmayla bir aslanı teke tekte yenebilecek bir hale getirebiliriz birisini.
Sana gerekli olan şeyler en başta fiziksel güç, çeviklik, hız, refleks. Bunların yanında bir de aslan anatomisi üstünde çalışmak gerekir. Koca bir insanı bile devirebilecek, etkisiz hale getirebilecek birkaç basit hareket vardır. Yani fiziksel gücün ardından işin tekniği aşılanmalı. Vuracağı yeri bilmeli. Son olarak da antrenman yapmalı. Fiziksel ve mental olarak insanı ne kadar hazır edersen et gerçek aslan karşısında teke tek kaldığında bir heyecana kapılabilir veya öğretilenleri pratiğe geçiremeyebilir. Denetim altında yarı uyuşturulmuş aslanlarla dövüşmeli. Sadece 1 yılda bir aslanla mücadele edebilecek bir insan yaratabilirsin. Eğitim süresini ne kadar uzatırsan elde edeceğin başarı oranı artar.
Katılıyorum. Eğitimli bir insanın yapabilceklerini geriye kalanların çoğu hayal bile edemez...
kartal90 one ya 600FPS yazmis ahahha
quote:
Orijinalden alıntı: ZAGROSs
kartal90 one ya 600FPS yazmis ahahha
şahin başganın hızına 600fps kamera az bile
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme