Şimdi Ara

Bir insan hiç silah kullanmadan bir aslanı öldürebilir mi? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
7.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kavgaya gerek yok konuşularak halledilebilir.Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eskiler

DENENMİŞİ VAR !,

Acun VS Yavru Aslan

bu ne ya
  •  Bir insan hiç silah kullanmadan bir aslanı öldürebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YIPman

quote:

DENENMİŞİ VAR !,

Acun VS Yavru Aslan

bu ne ya

Küfürü bastıktan sonra da 7-8 sn duraklıyor
  • quote:

quote:

quote:

DENENMİŞİ VAR !,

Acun VS Yavru Aslan

bu ne ya

• quote:

DENENMİŞİ VAR !,

Acun VS Yavru Aslan

Adrenalinden ne söylediğini bilmiyor Normal bi durum
  • Nabıcan kardeş aslan avınamı çıkıcan?
  • İnsan zekasıyla aslanın işini bitirir. Sıcak savaşa gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stairway to Heaven

quote:

Orijinalden alıntı: taichi93
    Normal bir insan için konuşursak hayır. Ama bir insanı alıp bu yönde eğitirsen. Gerekli fiziksel gücü kazandırıp aslanla karşı karşıya yapması gerekenleri öğretirsen öldürme şansı olur.

Bunu kast ettim bende... Sadece fiziksel güç ve bu yönde eğitim ile olabilir yani?

İstersen 10000 yıl çalış aslanı silahsız karşı karşıya yenemezsin(fiziksel güç,dövüş sanatı vs. hiçbiri işe yaramaz).Zekanı ve doğadaki şartları kullanarak yenme şansın olabilir.
  • aslanın karşında hareketsiz durduğunu farzet sana saldırmıyo.bu halde bile napabilirsin ki.yumruk veya tekme mi atacan aslana veya o kalın boynunu çevirip kırabileceğini mi düşünüyorsun.imkansız bana kalıra bir pençede etkisiz hale getirir karşısındakini
  • Mıknatıs serbest mi??
  • quote:

quote:

Normal bir insan için konuşursak hayır. Ama bir insanı alıp bu yönde eğitirsen. Gerekli fiziksel gücü kazandırıp aslanla karşı karşıya yapması gerekenleri öğretirsen öldürme şansı olur.

Bunu kast ettim bende... Sadece fiziksel güç ve bu yönde eğitim ile olabilir yani?

Eğer gerekli çeveiklik kazanmışsa hayvanın üstüne atlaması pençe sallaması durumlardan sıyrılabilir ve bir süre sorna hayvan yorgun düşer (tabi insanda yorulur kaça kaça ) Ama o halde bile ikili mucadelede çok çok zor. Bir pençe atsa yeticek zaten. Eğer çölde filansa belki kum bi avantaj saglıyabilir. İnsan için hız anlamında dezavantajdır aynı zamanda. Ayrıca aslanın kuyrugu onun zayıf noktası cok güçlü biri o kuyrukla zarar verebilir aslana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal90

aslanın karşında hareketsiz durduğunu farzet sana saldırmıyo.bu halde bile napabilirsin ki.yumruk veya tekme mi atacan aslana veya o kalın boynunu çevirip kırabileceğini mi düşünüyorsun.imkansız bana kalıra bir pençede etkisiz hale getirir karşısındakini

bırak boynunu kırmayı kavramayaz bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

quote:

quote:

İstersen 10000 yıl çalış aslanı silahsız karşı karşıya yenemezsin(fiziksel güç,dövüş sanatı vs. hiçbiri işe yaramaz).Zekanı ve doğadaki şartları kullanarak yenme şansın olabilir.

Öyle mi diyorsun? 1-5 yıl arası bir çalışmayla bir aslanı teke tekte yenebilecek bir hale getirebiliriz birisini.

Sana gerekli olan şeyler en başta fiziksel güç, çeviklik, hız, refleks. Bunların yanında bir de aslan anatomisi üstünde çalışmak gerekir. Koca bir insanı bile devirebilecek, etkisiz hale getirebilecek birkaç basit hareket vardır. Yani fiziksel gücün ardından işin tekniği aşılanmalı. Vuracağı yeri bilmeli. Son olarak da antrenman yapmalı. Fiziksel ve mental olarak insanı ne kadar hazır edersen et gerçek aslan karşısında teke tek kaldığında bir heyecana kapılabilir veya öğretilenleri pratiğe geçiremeyebilir. Denetim altında yarı uyuşturulmuş aslanlarla dövüşmeli. Sadece 1 yılda bir aslanla mücadele edebilecek bir insan yaratabilirsin. Eğitim süresini ne kadar uzatırsan elde edeceğin başarı oranı artar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

quote:

quote:

Öyle mi diyorsun? 1-5 yıl arası bir çalışmayla bir aslanı teke tekte yenebilecek bir hale getirebiliriz birisini.

Sana gerekli olan şeyler en başta fiziksel güç, çeviklik, hız, refleks. Bunların yanında bir de aslan anatomisi üstünde çalışmak gerekir. Koca bir insanı bile devirebilecek, etkisiz hale getirebilecek birkaç basit hareket vardır. Yani fiziksel gücün ardından işin tekniği aşılanmalı. Vuracağı yeri bilmeli. Son olarak da antrenman yapmalı. Fiziksel ve mental olarak insanı ne kadar hazır edersen et gerçek aslan karşısında teke tek kaldığında bir heyecana kapılabilir veya öğretilenleri pratiğe geçiremeyebilir. Denetim altında yarı uyuşturulmuş aslanlarla dövüşmeli. Sadece 1 yılda bir aslanla mücadele edebilecek bir insan yaratabilirsin. Eğitim süresini ne kadar uzatırsan elde edeceğin başarı oranı artar.

hoca sen ne saçmalıyorsun allah aşkına sana şöyle anlatayım..

ben 200 kiloluk bir insanım.. sende 70 kiloluk bir insansın... benim elimde 2 tane samuray kılıcı var ve köpek dişlerimin boyu 10 cm.. normal insandan 2 kat hızlı koşabiliyorum..normal insandan 6 kat daha güçlüyüm.... sende ise hiç birşey yok

kime yenebilir sence bunun teknik ile filan bir ilgisi var mı?
  • ya siz şaka yapıyorsunuz demi aslanı yenebilirmiş insan silahsız 2-5 yılda eğitince ya senin eline silah verseler karşınada erkek bir aslan çıkarlasalar ilk önce kendine sıkarsın korkudan dalga geçiyorsunuz herhalde

yok yenebilirmiş te yok öyle bir insan yaratılabilirmişte ula 3 adam bir danayı zor tutuyorlar sen aslan diyor ki bir pençesi kafan kadar

YETİŞKİN BİR ERKEK ASLAN BİR PENÇEDE BİR İNSANIN KAFASINI KOPARTABİLİR

bunu biliyormuydunuz .. ??

birisi diyor çevk olucak kaççıcan aslan yorulcak ula aslan doğada avlanırken koşuyor avın peşinden o kocaman hayvanı kovalıyor yere yıkıyor birde onla boğuşuyor sen 5 - 10 dk. koşmaylamı yorucan zati ondan hızlı koşaman ve kaçaman

ha bir ağaç görürde g*t korkusuyla 2 - 3 snyde tepesine çıkarsan kurtulurusun belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t4m3r -- 6 Kasım 2010; 23:34:30 >
  • İstediğin kadar dövüş sanatı bil aslan bir kere vursa bile seni yaralı haline getirir ve sonrada gebertir.
  • Kesinlikle ve kesinlike çok büyük bir zayıf noktası vardır , belki de biz şuan bunu bilmiyoruz .
  • ya bırak ne tekniğinden bahsediyorsunuz hayvanın topları bile beton gibidir.Gelmiş adam yok eğitim doğa şartları falan diyor ya.

ŞU KADARCIK BEYİN YOK BEYLER.
  • quote:

quote:

quote:

DENENMİŞİ VAR !,

Acun VS Yavru Aslan

bu ne ya

artı yavru aslanın üzerine yürüyo
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.