Allah yardım etsin :( üzüldüm Allah kimsenin başına vermesin boyle birşey...
ilac pahalı derken ne kadar bir mebladan bahsediyoruz ? forumda toplanabilir belki
acil sifalar diliyorum arkdasa insallah aradıgı ilac bulunur
forumda we özelllikle ko bölümünde topic acan arkadaslardan acıkcası ben bişey bekleyemiyorum çünkü o arkadaslar ( bazıları tabi istisnalar dısında ) kendilerini cok fazla sanal hayata kaptırıyorlar hayatın gerceklerini bilmiyorlar belki yarın bizlerin basımıza böle bişi gelicek Allah korusun ama bunlar hayatın gercekleri inşallah para toplanır weyahutta ilaç bulunur dua etmekden başka çare yok....
1.5 milyar fiyatı az bir rakam değil burda kızdığım 2 nokta var: 1-üyenin teki gelip buraya 59 lwl char satıyorum deseydi 100 kişi cvp yazardı ama şimdi çok az kişi yazıyor 2-çocuğun babası para istemiyorum demiş ya nasıl olur böyle bişey bi bebeğin hayatı tehlikede para istemiyor annesini düşünsün o çocuğun gururu için bir çocuğun hayatını tehlikeye atamaz bence
allah kolaylık versin...
ya benim berna ablamda kanserden öldü
forumdaki herkes 1 ytl koysa bile toplanabilir çok yazık ama ya UP!
Allah acil şifalar versin Allah dha beterinden saklasın korusun
up up up herşey oyun herşey sanal deil
quote:
Orjinalden alıntı: To die
ya benim berna ablamda kanserden öldü
başın sağolsun
ve diğer kişiye de Allah acil şifalar versin ilacı bulmasını da nasibetsin inşAllah
Allah yardımcıları olsun...
Allah yardımcısı olsun zorda kalan insanların , şimdi çok üzüldüm
ALlah Yardımcıları olsun.
Allah yardımcıları olsun.benim halamın kızı ve yakın bi arkadaşım kanser.kankamın annesini kanserden kaybettik.kanserin ne kadar illet bişi olduğunu bilirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme