Şimdi Ara

Bir insan bir oturuşta 4 kilo alabilir mi?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
17.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cbook

Aman diyim kola falan içirme.Normal sakince yesin yemeğini.

Alıntıları Göster
    Şimdi arkadaş yan çiziyor. Diyor ki sabah aç karnına tartılacağım. Evde kahvaltımı yapacağım üstüne bol bol suyumu içeceğim diyor. Şimdi ben aşağı indim 2 litre su kaç gram geliyor diye baktım 1.900 gram geldi. Sonra tartılacağım dedi.

Sizce böyle 4 kilo alabilir mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

su içerek alabilir belkim 4 litreyi bi anda içerse falan ama riskli özkütlesi fazla sıvılar tüketebilir zeytinyağı gibi

zeytinyağının öz kütlesi sudan fazla
    en iyisi cıva içsin hemen alır kiloyu
  • quote:

su içerek alabilir belkim 4 litreyi bi anda içerse falan ama riskli özkütlesi fazla sıvılar tüketebilir zeytinyağı gibi

fail
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumarbaz

Şimdi arkadaş yan çiziyor. Diyor ki sabah aç karnına tartılacağım. Evde kahvaltımı yapacağım üstüne bol bol suyumu içeceğim diyor. Şimdi ben aşağı indim 2 litre su kaç gram geliyor diye baktım 1.900 gram geldi. Sonra tartılacağım dedi.

ben VG ye girmeden önce tartılıoyrdum 61.2 çıkarken 61.6 olduğumu hatırlıyorum.. yarım litre su içerek..
  • quote:

Alıntıları Göster
    İnsan midesinin maksimum 4 litre sıvı tutma kapasitesi var . İçinde zaten 1.5 litrelik bir sıvı vardır asagı yukarı 2.5 litre su içse 2.5 kilogram alacak . Tabi 2.5 litre civa içerse yaklaşık 34 kilo alabilir . Restorantta yoğunluğu çok yüksek olan birşeyler yiyip içse bile zor gözüküyor ama imkansız degil .

• quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

İnsan midesinin maksimum 4 litre sıvı tutma kapasitesi var . İçinde zaten 1.5 litrelik bir sıvı vardır asagı yukarı 2.5 litre su içse 2.5 kilogram alacak . Tabi 2.5 litre civa içerse yaklaşık 34 kilo alabilir . Restorantta yoğunluğu çok yüksek olan birşeyler yiyip içse bile zor gözüküyor ama imkansız degil .

Alıntıları Göster
    4 kilo ıspanak yerse demirden dolayı alabilir, yani kaybettin.

• quote:

Herşeyi kabul et sabah yesin gelsin istediği zaman tartılsın. Ama yemeği sen seç al kasaptan tavuk eti pişir tam 4 kiloya denk gelicek şekilde nasıl olsa yiyemez. Kaldı ki yemek yiyerek demişsiniz 2 litre su içerse zaten söylediği yemeği yiyemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otorité

quote:

fail

Aman yarali parmaga isemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doruk.

quote:

Herşeyi kabul et sabah yesin gelsin istediği zaman tartılsın. Ama yemeği sen seç al kasaptan tavuk eti pişir tam 4 kiloya denk gelicek şekilde nasıl olsa yiyemez. Kaldı ki yemek yiyerek demişsiniz 2 litre su içerse zaten söylediği yemeği yiyemez.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar diyetisyen numarası lazım bana iş ciddiye bindi arayıp konuşacağım

• quote:

Arkadaşlar diyetisyen numarası lazım bana iş ciddiye bindi arayıp konuşacağım

Alıntıları Göster
    Hastane masrafları kime ait ?
    Malum mide spazmı olsun mide fesadı olsun . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwinExist

Beni iddianın sonucu ilgilendirir. Eğer alamazsa 50 lira mı alır rahatıma bakarım alamazsa da 50 lirayı verir 7 sine kadar aç kalırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwinExist

Alıntıları Göster
    bir oturmaya değil ama 2saatlik mangal keyfinde ekmek ızgara ve kolayla 4.5kg yemişliğimi bilirim. imkansız değil
  • nick mesaj uyumu

bir gunde 4 kilo alinabilinir ancak her turlu iddia girerim verilemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2DF0CD106

nick mesaj uyumu

4 kilo yerse neden olmasın?
  • Yediklerinin bir kısmının b.ka dönüşeceğini göz önünde bulundurursak bu adamın 4 kgdan fazla yemesi gerekir.5-6 kg yemek yiyemeyecegine göre bence arkadasın sacmalamis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2DF0CD106

nick mesaj uyumu

alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asmodian

Yediklerinin bir kısmının b.ka dönüşeceğini göz önünde bulundurursak bu adamın 4 kgdan fazla yemesi gerekir.5-6 kg yemek yiyemeyecegine göre bence arkadasın sacmalamis.
    Yemeği yavaş yerse tokluk hissi gelir ve 1 kilo alamadan kesilir. Hızlı yerse kaybedebilirsin çünkü hızlı yediğin için metabolizma anlamıyor ve rahatsızlık vermiyor tabi sindirim gerçekleştiğinde yoğum bakıma alırlar arkadaşı zafiyet geçirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Une7en

4 kilo ıspanak yerse demirden dolayı alabilir, yani kaybettin.

4 kilo pamuk helva yerse alır çünkü 4 kilo pamuk 4 kilo helvadan ağırdır.
  • quote:

O su 2 litre değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dion

quote:

Orijinalden alıntı: Otorité

quote:

fail

Aman yarali parmaga isemeyin.

1 kilo zeytinyağı 900mlt dir gerçi şu an ayık değilim saçmalıyor da olabilirim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.