Şimdi Ara

Bir insan aşık olduğunu nasıl anlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
1
Favori
6.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya etrafıma bakıyorum millet birbiriyle çıkıyor. Geziyor Tozuyor. herkez birbirini sevdiğini filan söylüyor.
    Ya ben 17 yaşındayım. Ama hiçbirine karşı özel birşey hissetmedim. acaba sorun bende mi. aşık olduğumu nasıl anlarım

• Yapay Zekanın Yanıtı

Aşık Olduğunuzu Nasıl Anlarsınız?

Aşık olmak, karmaşık ve derin bir duygudur ve her birey bunu farklı şekilde deneyimler. Aşık olup olmadığınızdan emin değilseniz, aşağıdaki işaretleri göz önünde bulundurabilirsiniz:

• Yoğun Mutluluk ve Heyecan Hissi: Aşık olduğunuzda, karşı tarafın yanında olduğunuzda veya onu düşündüğünüzde yoğun bir mutluluk ve heyecan hissedebilirsiniz.
    • Sürekli Onu Düşünmek: Aşık olduğunuz kişiyi sürekli düşünür, onlarla zaman geçirmenin yollarını ararsınız. Onlara mesaj atmayı, aramayı veya sadece onların yanında olmayı özlersiniz.
    • ** ?????????? ??????????:** Aşık olduğunuzda, karşı tarafa fiziksel olarak çekilirsiniz ve onlara dokunma veya yakın olma arzusu hissedersiniz.
    • ** Empati ve Karşılıklı Anlayış:** Aşık olduğunuz kişiyle empati kurarsınız ve onların duygularını ve düşüncelerini anlar, paylaşabilirsiniz.
    • ** Gelecek İçin Umutlar:** Aşık olduğunuzda, karşınızdaki kişiyle gelecek için hayaller kurma ve planlar yapma arzusu hissedersiniz.
    • ** Onlar Olmadan Eksik Hissetmek:** Aşık olduğunuz kişi sizden uzaklaştığında, kendinizi eksik ve yalnız hissedersiniz.
    • ** Farklılıkları Kabul Etmek:** Aşık olduğunuzda, karşınızdaki kişinin kusurlarını kabul eder ve onları olduğukları gibi seversiniz.

Bunlar, aşık olduğunuzda yaşayabileceğiniz yaygın belirtilerden sadece birkaçıdır. Aşk öznel bir deneyimdir ve herkes bunu kendine özgü bir şekilde yaşar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aşık olduğunu anlamayamamak gibi bir şey olamaz herhalde.

bir şey hissetmediysen aşık olmamışsındır. hissedersen olmuşsundur. çok açıklayıcı değil mi.
  • ASIK OLURSAN ANLARSIN ANLATMAKLA OLMAZ KARDES ZATEN OLUNCA SEN ONU HISSETCEKSIN
  • tarif ediyim
    kelimelerle tarif edilemez çünkü öyle güzel bir duygudur ki...
    anlamak bazen zordur...
    sadece yüzüne rahatça bakamadığın insanları düşün
  • quote:

Orjinalden alıntı: Axi Boy94

tarif ediyim
    anlamak bazen zordur...

Ben aşık mıyım çünkü kimsenin yüzüne bakamam. Normalde çekinirim herkesten
  • ben de öyleyimdir ama
    şöyle düşün rahatça konuşamadığın vgözüne bakamadığın,,,bakınca mutlu olduğun...
    bi kız(galiba yanlışsa özür)varsa ve onu görünce içinden sıcak sular akıyorsa anlaki AŞIKSIN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: KornEr

quote:

tarif ediyim
    anlamak bazen zordur...

herkeze aşıksın...

quote:

ben de öyleyimdir ama
    şöyle düşün rahatça konuşamadığın vgözüne bakamadığın,,,bakınca mutlu olduğun...
    bi kız(galiba yanlışsa özür)varsa ve onu görünce içinden sıcak sular akıyorsa anlaki AŞIKSIN

dorudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan15 -- 7 Haziran 2007; 21:04:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KornEr

quote:

tarif ediyim
    anlamak bazen zordur...

ben herkese rahatça ve uzunca bakarım taa ki karşı taraf gözlerini kaçırana kadar

şöyle anlatiim

onu görünce kalbin boğazına kadar gelir vücudun hava buz gibi olsa bile 2 saniyede sıcacık olur kalbin o kadar hızlı atar ki yerinden fırlıycak gibi olur onun gözlerinin içine bakarsın o da senin bakarsa çok güzel olur

• Onu düşünürken kendine acayip güveniyor, feci cümleler kurmana rağmen yanına gidince tek kelime edemiyorsan, yanında olmaktan daima mutluluk duyuyorsan, 1-2 gün bile görmemiş, konuşmamışken kötü hissediyorsan ama bunu ona söyleyemiyorsan; aşık olamk üzeresin...
  • Allah'ın sana ceza mı verdiğini yoksa lütuf mu ettiğini anlayamadığın durum aşık olduğun durumdur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tırtılcık

Allah'ın sana ceza mı verdiğini yoksa lütuf mu ettiğini anlayamadığın durum aşık olduğun durumdur.

yaş kaç?

bu cümlede doğrudur..
  • kızı görünce içinde bi şeyler kıpırdıyorsa
    gözlerine bakınca daha fazla bakasın geliyosa
    beraberken birisi seni vurursa ölmeyeceksin gibiysen aşıksındır
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhan15

quote:

Allah'ın sana ceza mı verdiğini yoksa lütuf mu ettiğini anlayamadığın durum aşık olduğun durumdur.

yaş kaç?

bu cümlede doğrudur..

gerçekten güzel bi cümle
  • quote:

quote:

yaş kaç?

bu cümlede doğrudur..

benim yaşı sormuyorsun herhalde :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoundOfSilence

Onu düşünürken kendine acayip güveniyor, feci cümleler kurmana rağmen yanına gidince tek kelime edemiyorsan, yanında olmaktan daima mutluluk duyuyorsan, 1-2 gün bile görmemiş, konuşmamışken kötü hissediyorsan ama bunu ona söyleyemiyorsan; aşık olamk üzeresin...

ALLAH ın seni................................... ve bu tam olarak doğru
  • yalniz kurt gordum seni
  • quote:

quote:

quote:

yaş kaç?

bu cümlede doğrudur..

benim yaşı sormuyorsun herhalde :)

yok senin yaşını biliyorum

konuyu açan arkadaşın sordum.merak ettim

• eger telefonla konusuyorsan o kişiyle bir gun konusmayınca için bir kotu buruk oluyosa eger zaman hiç gecmiyorsa o zaman asıksındır ona bende bir zamanlar cok aradım bu sorunun cevabını sonunda buldum bende asıgım :) aslında bu cok zor bir soru değil ama asık olmayan bilemez bu duygunun nasıl oldugunuuu :) aslında anlatılamaz da yaşaman lazımm ...

,

not: ne dedim bende anlamadım

• Yaşım 17.
    Galiba ben aşığım

Şimdi biri bana bunu engellemenin yolunu sölesin. Çünkü imkansız bir aşk
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.