Şimdi Ara

Bir ingilizce paragraf var yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Godaddy firmasına alan adımı transfer edeceğim. Fakat sözleşemeyi okurken bişey gözüme çarptı ve bilinçsizce bişey yapmamak için bir sorayım dedim.

Bu paragrafda anlatılmak istenen nedir? Ben kaba taslak, alan adı tescil ettiğiniz ilk 60 gün içerisinde transfer yapmazsınız diyor. Ayrıca süresi dolmuş ve dolumuna 45 gün kalan domainlerin transferi gerçekleştirilmez mi diyor.

Benim şimdi bir domainim var, ve 28 inde süresi doluyor. Buraya transfer edeyim dedim, şans eseride sözleşmeyi okudum ama böyle bişeyle karşılaştım.2. madde dikkatimi çekti. Ya ingilizceyi tam anlamıyla bilmemek ne zor ya. Çat pat anlıyorumda emin olamıyorum

quote:

2. Failed or Rejected Transfer Requests
    Go Daddy may elect to accept or reject your domain name transfer application for any reason at its sole discretion. Rejections may include, but are not limited to: The current Registrar rejected the transfer. The original registration took place less than sixty (60) days prior to the transfer request. The domain name has been placed in a locked status by either the Registry or by the losing registrar. The domain was transferred to Go Daddy less than sixty (60) days prior to the transfer request. The domain name expired but was not renewed. The domain name expired and was renewed during the forty-five (45) day grace period, and the forty-five (45) day grace period has not yet passed. The Domain Name Registrant was changed less than sixty (60) days prior to the transfer request. Any pending bankruptcy of the current domain name holder. Any dispute over the identity of the domain name holder. Any situation described in the Dispute Policy. Transfer orders over thirty (30) days old.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 11 Mart 2008; 13:09:16 >

• ahmet çakar bikini giydi desem dolar taşardı burası. Neyse
  • çevirebilecek bir arkadaş varsa benimde bir metin varda
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlaturkaMavzer

çevirebilecek bir arkadaş varsa benimde bir metin varda

Burası benim topicim

Çeviren olacağını sanmıyorum. Başlığa+18 ya da ahmet çakar bikini giyip üstünü çıkarttı gibi başlıklar açmak lazım herhalde

• domain adı transfer işlemini herhangi bir sebeple kabul yahut reddetme takdiri bize ait diyor ilk cümlede. Geri kalan kısmı çok da önemli değil, sebeplerden bazılarını açıklamış, ama nasılsa adam "herhangi bir sebep diyerek kendini sağlama almış"
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

domain adı transfer işlemini herhangi bir sebeple kabul yahut reddetme takdiri bize ait diyor ilk cümlede. Geri kalan kısmı çok da önemli değil, sebeplerden bazılarını açıklamış, ama nasılsa adam "herhangi bir sebep diyerek kendini sağlama almış"

hımm, şimdi ona göre transfer yapacamda. Sanırım bitimine osn 45 gün kala gerçekleştrilen transferler kabul edilmiyor. Neyse bekleriz artık bizde. Yamuk yapacak bir firma olacağını ummuyorum gerçi.www.godaddy.com 'a transfer edeyim dedim de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.