Şimdi Ara

Bir iddaa yoluyla zengin olma hikayesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
3
Favori
3.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar yaklaşık 2 senedir iddaa oynuyorum, beni çok zarar soktuğu doğrudur ama şuan 2 senede iddaa ya toplam 500 tl giydirmiş bulunmaktayım,
    dün tutturdugum kupon da 336 aldım bugün yatış zagreb-split maçından öncelikle ben basket oynarım sadece bilginiz olsun araştırmalarımıda asya, avrupa ve abd ye bakarak analiz ederim

dün 8 de 7 bildim bugün 4 de 3 bildim ama sistem oynamadıgım için son kupon yattı ne yazikki karar verdim sırf iddaa ya girsin birazda diye artık 10/8 güvendgim bütün kuponları paylaşacağım ve günün banko maçları diye ayrı bölüm tutacagım1 tane bile maç olsa eklersiniz kuponunuza tarih yazmaya hazırım hodri meydan iddaa diyorum ve yarın için çalışmalara başlıyorum!

kazanç 336
    kasa 300
    kayıp :20

06.01.2013 kuponum sistem 4-5-6-7 ve 1 banko şeklinde aşağıdadır isteyen aralarından maçları seçip oynayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herakles. -- 6 Ocak 2013; 16:00:31 >

• yürü bee
  • bayern ve artland maçlarını aldım ben de, bayern zaten tam formunu yakalamış gelen geçene 100 atıyor. ulm takımını da devirecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockman52

yürü bee

öyle hocam gıcık oldum illa 5-6 saat analiz yaptırıcaklar madem öyle görüceşeğiz iddaa diyorum
  • ben o bayern maçına alt girdim geçen hafdaki macını izleyince fazla sayı olmaz gibi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAQAR -- 5 Ocak 2013; 19:56:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herakles.

quote:

yürü bee

öyle hocam gıcık oldum illa 5-6 saat analiz yaptırıcaklar madem öyle görüceşeğiz iddaa diyorum

Güvendik hocam bu gün kupon tutturamadım zarardayım son şans denedik bakalım.

• Bayern yatırcak gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Acedemica maçı ilk yarıdan üst oldu
  • quote:

quote:

quote:

yürü bee

hocam kusura bakmayın ilk yarı 1 gelmemiş gerçekten inanılacak gibi değil sistem yapsaydım banko işaretleyecegim maçların başında gelirdi bu maç ama tek tr de degil avrupa forumlarında da millet isyanlarda olacak iş degil..

• quote:

quote:

quote:

quote:

yürü bee

hocam kusura bakmayın ilk yarı 1 gelmemiş gerçekten inanılacak gibi değil sistem yapsaydım banko işaretleyecegim maçların başında gelirdi bu maç ama tek tr de degil avrupa forumlarında da millet isyanlarda olacak iş degil..

olur hocam ya zaten academicadanda yattık son zamanlarda en az 6-7defa academica alt denedim ilk defa yatıyorum neyse artık tek maçtan yatmamış olduk :) ama bugün 13lira zarardayım yarın telafi etmem şart çalışacaz bakalım

• quote:

Evet arkadaşlar yaklaşık 2 senedir iddaa oynuyorum, beni çok zarar soktuğu doğrudur ama şuan 2 senede iddaa ya toplam 500 tl giydirmiş bulunmaktayım,
    dün tutturdugum kupon da 336 aldım bugün yatış zagreb-split maçından öncelikle ben basket oynarım sadece bilginiz olsun araştırmalarımıda asya, avrupa ve abd ye bakarak analiz ederim

dün 8 de 7 bildim bugün 4 de 3 bildim ama sistem oynamadıgım için son kupon yattı ne yazikki karar verdim sırf iddaa ya girsin birazda diye artık 10/8 güvendgim bütün kuponları paylaşacağım ve günün banko maçları diye ayrı bölüm tutacagım1 tane bile maç olsa eklersiniz kuponunuza tarih yazmaya hazırım hodri meydan iddaa diyorum ve yarın için çalışmalara başlıyorum!

kazanç 336
    kasa 300
    kayıp :20

Günün bankosu 759 bayern 1/1 2.25

bakalım nolacak göreceğiz ben yarını araştırmaya koyulayım takipte kalın unutmayın sadece basket

Hocam yarina bayagi bir basket maci var bi kupon yapicakmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bol şans oynamamak en iyisi çünkü kazanan hep kasadır siz kazansanız da kaybetseniz de durum böyledir ama oynayan arkadaşlara yararlı olursunuz umarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

Bol şans oynamamak en iyisi çünkü kazanan hep kasadır siz kazansanız da kaybetseniz de durum böyledir ama oynayan arkadaşlara yararlı olursunuz umarım..

kumarı oynatan kazanır AYNEN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarına yapıcam gibi duruyor evet yapınca yayınlarım duruma göre
  • nba maçlarından bekliyorum
  • quote:

yarına yapıcam gibi duruyor evet yapınca yayınlarım duruma göre

• quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

yarına yapıcam gibi duruyor evet yapınca yayınlarım duruma göre

evet basket maclarını beklıyoruzzz
  • Bonn – Trier
    Altı / Üstü : 156.5, Altı
    Oran : 1.70
    796

Alba Berlin
    Braunschweig
    Altı / Üstü : 156.5, Altı
    795

Cremona
    Reggiana Emilia
    Altı / Üstü : 151.5, Üstü
    808

Caserta – Sassari
    Altı / Üstü : 155.5, Üstü
    807

Triumph Moskova
    Riga Ask
    İlk Yarı / Maç Son. : 1/1
    Oran : 2.25
    790

EA Milano – Cantu
    Altı / Üstü : 151.5, Altı
    816

Gran Canaria
    Unicaja Malaga
    Altı / Üstü : 146.5, Altı
    817

Obradoiro – Valladolid
    İlk Yarı / Maç Son. : 1/1
    Oran : 2.25
    813
  • kupon yukarıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herakles. -- 6 Ocak 2013; 16:34:14 >
  • şurda kupon paylaşan kim olursa 2 lira atıyom ne zaman girmesem geliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.