Şimdi Ara

Bir içeri bakar mısınız beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese s.a. Beyler ben mezuna kaldim bu sene lysde aksilikler oldu ailevi falan neyse. Ben tm mezunuyum ama simdi dershane de mf sınıfındayım. Benim hedefim hem hukuk hem mimarlik o kadar düşündüm ama karar veremedim o yuzden iki alandan da hazirlanmak istiyorum cunku fende baya yapabiliyorum sıkıntı yok. Şu an netler turkce 27 mat 16 sos 21 fen 17 en son deneme. Aslinda konu eksigim var baya orta diyelim yani. Simdi hedefim tmden 15k mfden 30k. Daha yeni basladim calismalara gunde 6 7 saat civari çalışıyorum sizce hedefime ulasabilir miyim ikisi aynı anda gider mi bir öneride falan bulunsanız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mf bilemem ama tm15k o netlerden şu an bile ulasabilirsin fen avantajin baya var zaten tr ve sosa günlük 1 saat ayirsan yeter şimdilik mata ağırlık ver edebiyatta sifirsan şimdiden yavaştan basla derim

• Dostum mf de onemli olan lys kismi lys kimya biyoloji fizik fark yaratiyor yani sadece ygs ye bakarak karar alma eget kafana koyduysan simdiden basla lys fizik kimya vs cunku hic gormedin o konulari yetistirmen baya zor olucak

• Eyvallah sagolun beyler. Şuan mata agirlik vericem ve basliycam lys fkbye. Mesela yapan arkdaslar var hm tm hem mf de iyi puanlar. Dershane olmayan gunlerde 10 saate kadar cikiyorum konu test video oyle gidiyor
    Baska onerisi olan..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uupp.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bi bakar misiniz
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.