Şimdi Ara

Bir hediye hakkım var iPad mi olsun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPad 4 veya PC alacağım ikisi arasında kaldım.
    iPhone'da kullanıyorum (3GS) ordan sahip olduğum office vs uygulamalarım var ama çok değil 2-3 sene sonra (elektrik-elektronik müh. okuyorum.) AutoCAD tarzı programlara ihtiyacım olacak ve oyun oynuyorum yani steam hesabım 1000$'ı geçti.

Şimdi size sorum şu, iPad alırsam rafta kalır mı :(
    Yoksa iyi bir PC mi toplamalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hiç bir elektronik cihaz bilgisayardan üstün olamaz autocad netcad kullanacaksan kesinlikle bilgisayar olmalı 1000$'da var gerçi crackli herşey mevcut
  • Oyun ve program ağırlıklı kullanacaksanız tabiiki PC.

Tablet daha çok sağa sola giden insanlar için ideal, yolda zaman geçiren kişiler için mesela..
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

hiç bir elektronik cihaz bilgisayardan üstün olamaz autocad netcad kullanacaksan kesinlikle bilgisayar olmalı 1000$'da var gerçi crackli herşey mevcut

Nokta

• kesinlikle iyi bir pc. ne tablet ne akıllı telefon kesinlikle bilgisayarın fonksiyonelliğine erişemez. en azından şimdilik erişemedi.
  • Eğer bilgisayarın sağlamsa boşuna yeni bir tane almassın iphone'ni yenilersin. Diyorsan o beni idare ediyor ipad 4 alırsın ama sana açık ve net söyliyeyim sararsa bir süre boyunca pc'ye elini sürmezsin belli aralıklarda tabiki insan açma ihtiyacı duyuyo ama pc'deki oyunlar unutuluyo.
  • PC ihtiyacın varsa (daha iyi bir pc) al tabi yoksa ben dışarda gezerim falan diyorsan ya minibooklardan ya da iPad 3gli al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Eğer bilgisayarın sağlamsa boşuna yeni bir tane almassın iphone'ni yenilersin. Diyorsan o beni idare ediyor ipad 4 alırsın ama sana açık ve net söyliyeyim sararsa bir süre boyunca pc'ye elini sürmezsin belli aralıklarda tabiki insan açma ihtiyacı duyuyo ama pc'deki oyunlar unutuluyo.

Öyle sağlam bir alet değil,
    Core 2 Duo
    9600GT nVidia
    2GB ram,
    320 HDD.

Sanırım haklısınız iyi bir PC toplarım, üstüne o aradaki paramla steam için iyi bir PC isteyen oyunlar alırım.

Hepinize teşekkür ederim.

• Mühedisin ve öğrencinin temel ihtiyacı pc dir. İyi bir pcin yoksa pc al. Yoksa iphonunu yenile ipad çokda elzem değil ( iyi pc , iphone ve ipad kullanıcısı olarak söylüyorum )

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Mühedisin ve öğrencinin temel ihtiyacı pc dir. İyi bir pcin yoksa pc al. Yoksa iphonunu yenile ipad çokda elzem değil ( iyi pc , iphone ve ipad kullanıcısı olarak söylüyorum )

Sizin sistemin (imzadaki) aynısını toplamam ne kadara mal olur mesela?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Duman

quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Mühedisin ve öğrencinin temel ihtiyacı pc dir. İyi bir pcin yoksa pc al. Yoksa iphonunu yenile ipad çokda elzem değil ( iyi pc , iphone ve ipad kullanıcısı olarak söylüyorum )

Sizin sistemin (imzadaki) aynısını toplamam ne kadara mal olur mesela?

Benimki laptop 2,5 yıl önce 1600 tl ye almıştım. Şimdi daha ucuzdur 1000 tl civarı sadece kasa toplanır sanırım tam anlamıyorum kasa işlerinden benimkinin ekran kartıda son çıkanlar kadar iyideğil ama genede son çıkan oyunları oynatıyo autocad , 3dmax çalıştırıyo rahatça kendimde mimarlık öğrencisiyim. Üniye yeni başladın sanırım masaüstü düşünme laptop daha avantajlı okula götürmek yada arkadaşlarında çalışma yapmak amaçlı , evin içinde bile belli bir yere bağlı kalmamak büyük avantaj.

• Su devirde oyunlar-tabletler-telefonlar bilgisayar sayesinde yapiliyor(yazilim on planda olarak) bilgisayarsiz ipad veya iphone hictir...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.