Şimdi Ara

BİR HAKİM OLSANIZ (ANKET)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

BİR HAKİM OLSANIZ (ANKET)

(En Son Oy Tarihi: 11.12.2005)
Giriş
  • Kendinizi bir hakim yerine koyun suçluyu bulun dava aşada:

DAVACI: SANER1911
    DAVALI : BETÜL - İLKNUR

KONU: betül ilknurun ünv. kazanmadan önce (6 ay önce) dershaneden biri ile (fırat) el ele gördüğünü idda etmektedir. ilknur bu arada saner1911 ile büyük aşk yaşamaktadır. hiçbir kanıt yoktur.

SAVUNMALAR:

BETÜL:
    Onları bir kere kol kola gördüm. fırat benden hoşlanıyodu. sonra ilknur beni elimden aldı. sanerle çıkmasına rağmen bu olayı gerçekleştirdi. herşeyin üzerine yemin ederim babamın üzerine yemin ederim (annemi kaybettim babam tek varlığım) doğruyu söylüyorum. saner i aldattı bütün dershane şahittir.

İLKNUR:
    Bunlar saçmalık. ben okadar halsiyetsiz değilim. saneri çok seviyorum ve ondan ayrılmak istemiyorum. biz fıratla sadece dershaneden muhabbetimiz olmuştu. bu imkansız birşey. betül çok halsiyetsiz bana böyle bir iftira atıyor. fıratla sadece ben eve giderken çantamı taşıyordu ozaman yan yana geldik. betüle inanamıyorum.

SİZCE KİM SUÇLU?

• nedeninide yazın NEDEN?
  • hocam kafam allakblak oldu dur 52. kez yenden okuyacam
  • bide benim yerimde olsan ne yaparsın allah bilir
  • betül fırattan hoşlanıyormuş , onun soyledikleri pek sağlılı olmaz çünkü duygusallıkla yalan söyleme payı var ayrıca. madem butun deshane şahit. 1 kaç şahit daha dinlemekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelion -- 10 Aralık 2005, 15:19:43 >
  • hımmmmmmmmmm
    arap sacına dönmüş bu suclu fırat abi ortalığı o karıştırıyor
    yaw her elele tutuşan aldatmış sayılmazki ama fıratında yorumunu almak lazım.
    yaa bunları betül sana nasıl diyor acaba ?
    acaba betülle ilknur arasında bir tatsızlık varmı. kızlara anlamak zor beeee
  • Bunu hakim çözemez.Bunu ancak konuşmalardaki ses tonundan sen çözebilirsin.Hangisi daha inandırıcı geliyorsa o dogru söylüyordur.Ama sonuçta ikiside kız bence ikisinide pek güvenme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doktor Mu Daha Üst Hakim mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ALLAH KOLAYLIK VERSİN.

AMA EGER SEVDİĞİNE İNANIYORSAN VE O DA BU SUCU İŞLEMİŞSE BİLE

ona mutlaka bir şans daha vermelisin.
    hepimiz insanız NEFSİMİZE YENİK düşebiliriz.

hele ki aldatmadan kasıt sadece yan yana yurumeleriyse...
  • ikiside inandırıcı geliyo ikiside fıratla konuşmamı istemiyo dershanedekiler 6 ay önce mazi oldu onada yanaşmıyolar ikiside doğru gibiler!!!
  • ilknur yalancı gibi
  • ya birde bu olay 6 ay önce 1 defa olmuş, yani o anda el el tutuşmaları, nasıl bir ortamda ne gibi yani.
    betül ile fırat arasında bir olay olmuş olabilir senin fıratı oldürmeye teşvik ediyor olabilir yada sen ile ilknurun arasını bozmaya çalışıyo, yada daha kötüsü doğru söylüyor ama soylediği doğru ne manada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelion -- 10 Aralık 2005, 15:28:40 >
  • arkadaşlar bunların hepsini bende düşündüm ama ikiside doğruyu söylediklerini idda ediyolar karşı karşıya gelince saç başa giriyolar.
  • betül senin kuzenin akraban falanmı
    sanki ortalığı hafifden karıştıran oymuş gibime geliyor
  • o olmasa zaten ortalık sakin. yok ilknurun en samimi arkadaşıydı ne olduysa sonra bozuldu
  • betül dershaneyi şahit gösteriyor. onlardan birilerine daha sorman gerekli, bide okul kızlarına fazla güvenme.. (hepsi değil tabi)
  • dostum bulamamki nereden bulurum? halkalıda mars dershanesi valla bilen varsa...
  • davayı tanık ve delillerin tekrar dinlenmesi için 10 nisan 2007 ye atıyorum celse bitmiştir
  • abi nası bitti ozamana kadar benim boynuzlar atmosferi aşar naparım ozaman
  • türk adalet sistemi
  • Kendin çöz ağam, ne diye 140.000 kişilik jüriye soruyorsun.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.