Şimdi Ara

bir habere göre hatlarımızı ücretsiz devir alabileceğiz. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: gözleme

Bir an önce başlasa güzel olacak haber için teşekkürler.

sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Bende sabırsızım bu konu da...Niye önceden haber veripte insanı böyle bekletiyolar anlayamıyorum....
  • Bugün bir Turkcell İletişim Merkezi'ne gittim. Bu konuyu sordum ama böyle bir uygulamanın olmadığını belirttiler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

Bugün bir Turkcell İletişim Merkezi'ne gittim. Bu konuyu sordum ama böyle bir uygulamanın olmadığını belirttiler..

internet sitesini açmalarını söyleyip görevlilerin ağzı açık halde siteyi okumalarını izleyecektin.
  • süper birşey vaLLa
  • şimdi bir sorum olacak.en bir turkcell bayisine gittiğimde bu hat benim.Yapım üstüme dediğim zaman eski sahibinin hiçbir belgesi istenmeyecek mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: HmB_SaL

şimdi bir sorum olacak.en bir turkcell bayisine gittiğimde bu hat benim.Yapım üstüme dediğim zaman eski sahibinin hiçbir belgesi istenmeyecek mi

istenmeyecek (galiba)

zaten 2005 yılı gibi avea hattını öyle devretmiştim. oki doki tarifesi çıktığında üniversite okuyan bir arkadaşıma simkartı verdim. hattı üstüne devralıp öğrenci kimliği ile oki doki tarifesine geçmesini söylemiştim..

arkadaş benim adıma kayıtlı olan hattın simkartını avea bayisine gösterip hattı kendi üstüne devralmıştı.
    eski sahibi nerde falan diye bişey sormamışlardı.

hattım halen onun adına kayıtlı. üzerime devralmayı çok istiyorum. 13 tane hattım var böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 10 Ocak 2009; 21:35:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

quote:

şimdi bir sorum olacak.en bir turkcell bayisine gittiğimde bu hat benim.Yapım üstüme dediğim zaman eski sahibinin hiçbir belgesi istenmeyecek mi

istenmeyecek (galiba)

zaten 2005 yılı gibi avea hattını öyle devretmiştim. oki doki tarifesi çıktığında üniversite okuyan bir arkadaşıma simkartı verdim. hattı üstüne devralıp öğrenci kimliği ile oki doki tarifesine geçmesini söylemiştim..

arkadaş benim adıma kayıtlı olan hattın simkartını avea bayisine gösterip hattı kendi üstüne devralmıştı.
    eski sahibi nerde falan diye bişey sormamışlardı.

hattım halen onun adına kayıtlı. üzerime devralmayı çok istiyorum. 13 tane hattım var böyle.

çok iyi o zaman.Bende yarın gidip bi muhabbet edeyim o zaman.Bakalım bilgileri varmı

• quote:

hayır istenmeyecek. zaten sorun da bu siz rahatsızlık verme amacıyla istediğiniz hattı üzerinize alabilirsiniz. bunun için karşı tarafın 1 sene itiraz etme hakkı olacak ama suistimale çok açık bir yöntem... en azından bu haliye bakalım artık.
  • oleyyyyy
  • Konuyu iyi okuyalım arkadaşım ...
    Yanlış bilgi vermeyelim...
    O konuda da aynı şeyden bahsediyoo daha başlamadı yani
    quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

Sonunda geldi arkadaşlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_29155036/tm.htm
  • bu konu kilitlensin. diğerinden devam edelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

quote:

bu arada başlamış mı yoksa başlayacak mı

2008 konusunu eski uygulamayı kaçıran arkadaşlar için yönetici arkadaşların hoşgörüsüne sığınarak hortlatıyorum.

2012 yılında bu uygulama tekrar başlatıldı. forumdaki konuyu takip edin:

http://forum.donanimhaber.com/m_66727194/tm.htm

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.