Şimdi Ara

Bir genç in rüyasını gerçekleştirelim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba , çok tereddütlüyüm bu konuyu açarken. Biz bir üniversitenin bisiklet klübü olarak sürekli uzun turlara çıkıp geziyoruz. Birkaç yıldır klubumuzde olan ancak durumu olmayan çok iyi bir arkadaşımız var. Sonraları öğrendik ki bu arkadaşımızın bisiklet alıcak durumu yokmuş. Bizde ona yardım edip hep birlikte bisiklet almayı düşündük. Ancak hepimiz öğrenci olduğumuzdan biyerde tıkandık. Ama işin %50 si tamamlandı. Herkez birer parça aldı bisiklet için. Eksik olarak ana malzemelerden kadro ve frenler kaldı. Eğer aranızda durumu olan bir arkadaş bir abimiz varsa arkadaşımızın yıllardır beklediği bisiklet hayalini gerçekleştirmek için yardım ederse seviniriz. Paypal ile azar azar hep birlikte miktarı tamamlayadabiliriz. Yardım etmek isteyen kişiler bana özelden yazarsa onlara paypal yada hesap numarası veya parça göndericekler için adres verebilirim. Ufak miktarlarla hep birlikte arkadaşımızı mutlu edebiliriz :)
    . Tabi arkadaşımızın haberi yok bu durumdan ona supriz yapmak istiyoruz :) .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakcak -- 10 Kasım 2013; 22:22:42 >







  • 100 tl veririm özele gel.
  • Özel hayatımı bu işe karıştırmak ne kadar doğru bilmiyorum. Utana sıkıla açtığım bir konuda beni rencide etmeye çalışmanız hiç hoşuma gitmedi. İsterseniz telefonla yada yüzyüze görüşelim. İnternetten her türlü facebook twitter vine blogspot tarzı yerlerden benim hakkımda bilgiye ulaşabilirsiniz. Bu üyeliğimde 2007 yılında açılmış dikkat ederseniz. Keşke durumum olsaydıda ben yardım etseydim direk hiç böyle bir konu açmak zorunda kalmasaydım. Ama benimde tüm mal varlığım bir bisiklet :) .
  • Öncelikle kanıt koymalısın ki insanlar gerçekten yardım edeceğini bilsin.

  • Kanıt olarak ne koyabilirim ki. Vites seti jantlar lastikler ve kendi bisikletimden söküp vereceğim maşa var elimizde. Maşa benim bisikletimin üstünde şimdi. Diğer parçalar da arkadaşımın evinde. Üniversite kimlik kartımın fotosunu yollayabilirim isterseniz özelden :) . Yada birşey aklınıza geliyorsa siz söyleyin onu yollayayım kanıt olarak .
  • Başka kapıya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkandnc

    quote:

    Orijinalden alıntı: hakcak

    Kanıt olarak ne koyabilirim ki. Vites seti jantlar lastikler ve kendi bisikletimden söküp vereceğim maşa var elimizde. Maşa benim bisikletimin üstünde şimdi. Diğer parçalar da arkadaşımın evinde. Üniversite kimlik kartımın fotosunu yollayabilirim isterseniz özelden :) . Yada birşey aklınıza geliyorsa siz söyleyin onu yollayayım kanıt olarak .

    bende izmirde bisikletçiyim. pab , cat , ibd bütün gruplarda yer alırım. sedona 701 var bendede ama hiç ek parçam yok. allah yardımcınız olsun nediyim

    Benimde biraz eskide olsa marin im var :) . Teşekkür ederiz. Herhalde hakkımda bir açık bulamadınız :) . Bu konuda çok fazla bilgi vermek istemiyorum. Eğer arkadaşımızın kulağına giderse yaptığımız şey reklam gibi olmuş olur pek bu işin taraftarı değilim. Miktarı yada parçaları tamamlayınca kanıtları kapatıcam zaten . Bilgi isteyene özelden her türlü bilgiyi atabilirim bu arada :) . İyi aksamlar sizede mutlu pedallamalar.




  • Beni bu işin gerçek olduğuna inandırırsan yardımcı olurum malum bu devirde kimse kimseye kolay kolay inanmıyor ki hele böyle şeylerde.
  • yaptığın çok güzel bir davranış umarım arkadaşın değerini bilir tebrik ederim yardım etmek isterdim ama bizde ögrenciyiz..
  • Güvenmeyenler hepiniz haklısınız. Bende böyle bir şeye inanmazdım . Sonuçta dünya şu anda o kadar bozuk bir durumdaki. İnsanların önünü kesip para isteyen binlerce insan var. Benim yaşadığım büyüdüğüm şehirde hayatım boyunca bu insanların tacizleriyle tehtidleriyle hatta gasplarıyla geçmiş bir çocukluğum var. Böyle birşey yaparken bile çok utandım ama arkadasımızı mutlu etmek için bu işe girdim. Yarım bisiklet parası topladığımda zaten konuyu direk kapatıcam. HAKKIMDA yada KONU HAKKINDA bilgi isteyenlere özelden herşeyi anlatabilirim. Telefonla bile konuşabiliriz . Yada bir tanıdıkları yardımıyla yaşadığım şehirde bile görüşebiliriz. Ben yanlış birşey yapmıyorum. Sadece gerçekten hakeden birine yardım etmek istiyorum. Ve bunu göstere göstere ulu orta yapmak istemediğim için bilgileri sadece özelden yolluyorum.




  • dolandırıcı ilgilenmeyin gider.
  • Ön yargılı olmanızı anlıyorum. Bende sizin gibi yıllarca kandırıldım. Güvenmiyor olmanız doğal . Yalnızca bir arkadasımıza yardım etmek istedik. Benim aklıma direk siz dh üyeleri geldiniz. Yıllardır buralarda birşeyler okurum. Hep forumun çok sıcak bir ortam olduğunu düşünmüşümdür. Üyeliğim 2007 yılında gözüküyor ama daha öncelerinden beri takip ederim bu siteyi. Foruma pek birşey yazan biri değilim. Hakkımda bilgiye ulaşmak isterseniz çok kolay bir şekilde yukarıda vine ımı bulan arkadaş gibi bilgi sahibi olabilirsiniz. Dolandırıcı sıfatıyla nitelendirmeden önce biraz araştırsanız iyi olurdu.
  • beyler güvenmemekte haklısınız ama herkes de dolandırıcı değil bu memlekette bu arkadaş benim bölümden arkadaşım 3-5 kuruş için kimseyi dolandırmaya da ihtiyacı yok diceksiniz seni nerden tanıcaz isteyen mesaj atsın tanışırız ben de öğrenciyim burs alıyorum öğrenciyken az gözüken miktarların ne kadar önemli olduğunu gurbette okuyan bilir durumu imkanı olan yardım etmek isteyen iletişime geçsin inanmazsa yollamaz ama hemen dolandırıcı damgası vurmak da terbiyesizlik..
  • Güzel birşey yapmaya çalışıyoruz sadece. Destekleyen kişilere teşekkür ederim inşallah sayenizde amacımıza ulaşıcaz :) .
  • insanları kendi haline bırakın.
  • Birkaç güzel insan sayesinde azıcık daha ilerledik teşekkürler DH iyiki varsınız.
  • Keske bu tarz yardim isleri gercek hayatta karsima ciksada elimden geleni yapsam bu tarz sitelerde cok firsatci insanlar var konu elbette para degil yada sizin firsatci oldugunuzu soyleme istemiyorum yanlis anlamayin insanlar duygularinin somurulmesine izin vermiyorlar ne yazikki bu hepimizde var uc bes kurus icin degmez ama gercek bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakcak

    Merhaba , çok tereddütlüyüm bu konuyu açarken. Biz bir üniversitenin bisiklet klübü olarak sürekli uzun turlara çıkıp geziyoruz. Birkaç yıldır klubumuzde olan ancak durumu olmayan çok iyi bir arkadaşımız var. Sonraları öğrendik ki bu arkadaşımızın bisiklet alıcak durumu yokmuş. Bizde ona yardım edip hep birlikte bisiklet almayı düşündük. Ancak hepimiz öğrenci olduğumuzdan biyerde tıkandık. Ama işin %50 si tamamlandı. Herkez birer parça aldı bisiklet için. Eksik olarak ana malzemelerden kadro ve frenler kaldı. Eğer aranızda durumu olan bir arkadaş bir abimiz varsa arkadaşımızın yıllardır beklediği bisiklet hayalini gerçekleştirmek için yardım ederse seviniriz. Paypal ile azar azar hep birlikte miktarı tamamlayadabiliriz. Yardım etmek isteyen kişiler bana özelden yazarsa onlara paypal yada hesap numarası veya parça göndericekler için adres verebilirim. Ufak miktarlarla hep birlikte arkadaşımızı mutlu edebiliriz :)
    . Tabi arkadaşımızın haberi yok bu durumdan ona supriz yapmak istiyoruz :) .

    hangi okul




  • Gerçekten yardım edicek insanlara özelden her türlü bilgiyi veriyorum. Konuya bilgi yazmak istemedim. Arkadaşımızın gururunu rencide edebilir kendi hakkında bir şeyle karşılaşması sonuçta. O yüzden sadece özelden bilgi veriyorum. Sizede attım bilgiyi.
    Arkadaşım çok haklı . İnsanların duygularını sömürüyolar derken. İnsanları her türlü şekilde kendi çıkarları için kandırıyorlar yönlendiriyorlar. O çok güvendiğiniz yardım kuruluşlarının arkadasında bile neler neler var. Bizimkisi küçük bir iş . Sonuçta burada herhangi bir değer yargısının arkasına saklanıp da insanları kullanmaya çalışmıyoruz. Açık açık direkt olarak size sorunumuzu anlattım. Zaten beni tanıyan arkadaslarda var forumda biraz sorusturursanız hakkımda kötü birşey bulamadığınızda anlarsınız kişiliğimi. Bugün bir telefon numarası sorgulama sisteminde bile insanların kişilikleri hakkında bilgi alabiliyosunuz :) .




  • Hala tamamlanmadı. Az bi miktar kaldı dh yardım lutfen :) .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.