Şimdi Ara

Bir Garip İphone 6S Arızası - Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Başıma ikinci defa gelen bir olaydan bahsedeceğim, internette yaptığım araştırmalar sonucunda da benim yaşadığıma benzer bir sorun ile karşılaşan bulamadım. Sabah uyandığımda telefon kapalıydı. Telefonum normal şekilde açılmadı ben de home tuşu ve kilit tuşuna basılı tutarak açtım. Telefonu bir kenara bırakıp birkaç dakika sonra kontrol ettiğimde tekrar kapalı olduğunu fark ettim. Uzun denemeler sonucu tekrar açabildim. Ekran açıkken hiçbir sıkıntı yok, normal kullanabiliyorum fakat telefonun ekranını kilitlediğimde bir süre sonra kendi kendine kapanıyor ve ne zaman açılacağı belli olmuyor. İlk başıma geldiğinde götürdüğüm telefoncu -ki kendisi yaşadığım şehrin en iyi Apple ürünleri tamircisidir- 40 lira karşılığında yeniden yazılım yüklediğini söyleyerek telefonumu çalıştırdı. Bu arada telefonumun garantisi de bitmiş durumdadur. Yaklaşık 4 ay sonra bu olay tekrardan başıma geldi ve bu sefer tamir olmayacağını söyledi. Sizin bu sorun hakkında bilginiz veya önerileriniz var mı?

    Şimdiden teşekkürler. İyi forumlar







  • 40 tlye yaptığı işlemi size anlatayım. Telefonu itunes ile bilgisayara bağlayıp restore işlemi yapmış. Ayrıca cihazın içini sökmediyse eğer başarı teknik servis gibi yetkili bir yere gönderirseniz sorunu çözeceklerine inanıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun kendini dfu moda alıp duruyor. Bunu yapma sebepleri telefon sıvı ile teması oldu büyük ihtimal. Şarj Soketi arızası ve on/of tuşu da yapar. O en iyi apple tamircisi dediğin kişi de bi b.k bilmiyor gitme bi daha. Yazılıma 40 tl para almak nedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.