Şimdi Ara

bir garip cicitürk hikayesi de benden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba sayın forumdaşlar;

    bu forum altında belki buna benzer birçok örnek okumuşsunuzdur bende başımdan geçenleri anlatayım.

    1 seneyi aşkındır digiturk eko spor paketi üyesiydim. ( Şubat ayına kadar) şubat ayı faturasını web üzerinden kontrol ettiğimde bir şokla karşılaştım. Normalde Ekospor 39,90 + PVR DG+ 25,90 toplam 65,80 TL ödüyordum. Fakat şubat ayında üyeliğimin dönem sonu olduğu için yeni ve fahiş ücretler üzerinden Eko Spor için 52,15 + PVR DG+ 35,37 toplam 90,27TL fatura kestiklerini gördüm. Tabii o hışımlı maile ayrı telefona ayrı sarıldım. sizin anlayacağınız dört koldan hücüm ettim ama nafile. Sonuçta o tutarı bende söke söke tahsil ettiler. Ben de bu acıyla digiturk aboneliğimi iptal ettirmek istediğimi ilettim. Ardından klasik hikaye 3 veya 4 kez iptal işlemi için aradılar her seferinde 49,90 + 19,90 fiyat teklifiyle geri dönüş yaptılar, bende kabul etmedim. Israrlar 39,90+14,90 dan fazlasını ödemeyeceğimi söyledim. En son 2 mart günü tekrar iptal kararımın hala geçerli olup olmadığını sordular ve digiturk üyeliğimi iptal ettiklerini söylediler. fakat bugün web üzerinden kontrol ettiğimde üyeliğimin 03/05/2009 tarihine kadar dondurulduğu yazısını görünce hayretler içinde kaldım.

    Ne yapmaya calışıyorlar acaba bu digiturk, yoksa Süper lig ihalesi için ödeyeceği para yüzünden cümbür cemaat sapıtmaya mı başladılar anlamadım.







  • kapatmaya kararlıysanız cihazı servise teslim edin. Tekrar arayıp dondurma istemediğinizi söyleyip, kapattırın. Sonra gelen faturaları gününde ödeyin. Ara ara arayıp borcum var mı diye sorun.
    Benim fikrim bu.
  • valla ben de bu digitürk gibisini görmedim
    bizde de lig tv kartı vardı sadece

    digitürk aboneliğine geçtik kartı kapatalım diyoruz
    kapatmıyorlar ne biçim insanlar
  • O süre zarfındaki kullandığın paketin fiyatını senden tahsil edicekler muhtemelen bence arkadaşında dediği gibi cıhazı teslım et.Sakın ben bedava ızlerım dusuncesıne kapılma bunlara guven olmaz :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saahin

    valla ben de bu digitürk gibisini görmedim
    bizde de lig tv kartı vardı sadece

    digitürk aboneliğine geçtik kartı kapatalım diyoruz
    kapatmıyorlar ne biçim insanlar


    Bu ısler boyledır arkadasım sadece dıgı degıl her alanda boyle kredı kartı alırken hıc bı sey sorulmaz hemen verırler kaparken bı ton tantana hat alırsın ıkı dk da ıstedıgın kadar al ama kapattırmaya geldımı ıs bı dunya evrak ısterler ımza atarsın tonlarca otuz kere ararlar kapatmayın su kampanyayı yapalım edelım.Bunlardan kurtulus yok yanı.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.