Şimdi Ara

bir g/ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2-3 gün önce X mağazasından 16 GB USB bellek aldım markası TOSHIBA. İlk evde taktım sorun yoktu. Bir kaç dosya attım. Sonra stajdaki bilgisayarıma taktım içine dosyalar attım toplam 10gb .Evdeki bilgisayara tekrar taktığımda bilgisayar ilk donma yaptı sonra usbyi gösterdi. İçindekileri masaüstüne atmaya çalıştım. Bir iki dosya attı sonra bir g/ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi diye bir hata verdi. Usbyi çıkarıp tekrar takıyorum bazen içine bile girmiyor bazen giriyor. Sonra bozulmuş olabileceği ihtimaline karşı stajdaki bilgisayarıma tekrar taktım. Çalışıyor. Ha bu arada evdeyken 8gb belleğimi taktığımda sorunsuz çalışıyor. Sorun ne olabilir.Format attım herşeyi denedim ama yine de sorunu çözemedim .Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekküler.

• quote:

Orijinalden alıntı: YasiNina

Arkadaşlar 2-3 gün önce X mağazasından 16 GB USB bellek aldım markası TOSHIBA. İlk evde taktım sorun yoktu. Bir kaç dosya attım. Sonra stajdaki bilgisayarıma taktım içine dosyalar attım toplam 10gb .Evdeki bilgisayara tekrar taktığımda bilgisayar ilk donma yaptı sonra usbyi gösterdi. İçindekileri masaüstüne atmaya çalıştım. Bir iki dosya attı sonra bir g/ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi diye bir hata verdi. Usbyi çıkarıp tekrar takıyorum bazen içine bile girmiyor bazen giriyor. Sonra bozulmuş olabileceği ihtimaline karşı stajdaki bilgisayarıma tekrar taktım. Çalışıyor. Ha bu arada evdeyken 8gb belleğimi taktığımda sorunsuz çalışıyor. Sorun ne olabilir.Format attım herşeyi denedim ama yine de sorunu çözemedim .Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekküler.

Disk yönetimini açın Flash Diski seçerek Sağ tık yapın Birimi silin sonrasında sildiğiniz birimi oluşturun bakalım çözüm olabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF
    Disk yönetimini açın Flash Diski seçerek Sağ tık yapın Birimi silin sonrasında sildiğiniz birimi oluşturun bakalım çözüm olabilir..

Şu an stajdayım eve gittiğimde denerim. Ne olacağını buraya yazarım. İnşallah işe yarar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

Şu an stajdayım eve gittiğimde denerim. Ne olacağını buraya yazarım. İnşallah işe yarar.

Yarar diye düşünüyorum..
  • Dün bilgisayara taktığımda bu sefer donma oldu ancak belleği açmadı bile içindekileri göremedim. USByi bilgisayardan çıkardığımda donma geçiyor. Sorun bence benim usb portlarda var 8gb belleği nasıl açıyor anlamadım ama mp3 olsun telefon olsun aynı sorunu yaşıyorum. G/Ç hatası bile gelmiyor yani. Acaba işletim sisteminden dolayı mı bu sorun oluştu.Orjinal bir xp kurup denerim ama eğer sorun yine çözülmezse fiziksel bir sorun bu demekki. Zaten böyle şeyler yapması gayet normal bilgisayar 7 yıllık yani,yenisini de 1 yıl sonra anca alırım
  • quote:

Dün bilgisayara taktığımda bu sefer donma oldu ancak belleği açmadı bile içindekileri göremedim. USByi bilgisayardan çıkardığımda donma geçiyor. Sorun bence benim usb portlarda var 8gb belleği nasıl açıyor anlamadım ama mp3 olsun telefon olsun aynı sorunu yaşıyorum. G/Ç hatası bile gelmiyor yani. Acaba işletim sisteminden dolayı mı bu sorun oluştu.Orjinal bir xp kurup denerim ama eğer sorun yine çözülmezse fiziksel bir sorun bu demekki. Zaten böyle şeyler yapması gayet normal bilgisayar 7 yıllık yani,yenisini de 1 yıl sonra anca alırım

Kardeşim flash diskin bozulmuş garantiye yolla derim..
  • Başka yerde calisiyor ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Başka yerde calisiyor ama

O zaman chipset driverini güncelleyin..
  • haklısın onu bi kontrol edeyim ya bıktım bu bilgisayardan :D
  • quote:

haklısın onu bi kontrol edeyim ya bıktım bu bilgisayardan :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.