Şimdi Ara

Bir Fikrim Var Ve Gerçekleştirmek İstiyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 25 e kadar bişeyler yapamazsan çok zor hocam gerisi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Srdrsym4441 S kullanıcısına yanıt
    Zaten sınırlı bir sürem var hocam o süreye kadar yapabilceğimi yaptım yapamazsam ilerli zamanlarda zorlanabilirim bakalım zaman ne gösterecek bir kaç girişimciye de mail attım zamanları olmadığı için yardım edemeyeceklerini söyledi başka biriside ise projen hayata geçerse haber verirsin diye bir mail geldi beklemedeyim hala bir uğraşlar içerisindeyim bakalım :)
  • noteri aradın mı,

ne dedi ?

• THECERN kullanıcısına yanıt
    Bu gün aradımda açılmadı herhalde mesai saatleri içerisinde aramadığım için kimse çıkmadı ama yarın ilk işim orayı aramak olacak hocam tekrardan haber veririm
    Sordum internetten indirme ile tabi olmaz dedi onlar yürürlülüğe felan giriyormuş masraf'ta 200 250 lira tutarmış öyle dediler :)
  • anladım,

haber verdiğin için teşekkürler dostum ;)

• Rica ederim arkadaşlar öneriniz var mıdır herhangi bir siteye başvurmak için çünkü şuan olduğum yerlerde adımlar atmaktayım hala bir üst düzeye taşınamadım lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
  • birşeyler yapabildiniz mi hocam ?

Eğer yapamadıysanız yardımcı olmak amacıyla diyorum, Bugün Üniversitemize girişimcilik ve inovasyon kulubünün yaptığı konferansa trakya kalkınma ajansı ve kosgeb den yöneticiler gelip sunum yaptılar, trakya kalkınma ajansı özellikle mobil alanda yapılacak girişimlere çok öncelik ve ayrıcalık verdiğini belirtti, bununla ilgili 2016 da yarışmalar düzenlemişler, hatta öyle ki kazanan kişileri sadece maddi olarak değil manevi bir ödül de vermişler ve onları amerika silikon vadisine göndermişler, gelip anlattılar, fikirleriniz varsa başvuruda bulunun dediler, yeni ekonomi düzeni artık mobil piyasa dediler, dediler de dediler yani hocam,

sana tavsiyem şu adamlara bir ulaş, ben trakya bölgesinde değilim, ama yarışmaya katılmak istiyorum de, (eğer trakya bölgesinde isen veya Kırklareli, Edirne ve tekirdağ illerinde isen veya oradaki okullarda okuyor isen direk başvuru yapabilirsin)

belki kabul ederler yarışmaya da, hem kendine yatırımcı bulursun, hem de oldukça fazla moral/motivasyon felan kazanırsın, yani yararı fazla olur mutlaka ulaş derim.

web sitelerinden mail atabilirsin onlara..

• Fikrinin patentini alabilirsin mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam kosgeb'i geçelim de oradan birşey olmaz ama o trakya mevzusuna bakacam çok sağol ve ne yaptın demişsinde ortada hiçbirşey yok çabalamaya devam ediyorum ama elimde var hala koca bir sıfır yani :(
  • Surfer Rosa S kullanıcısına yanıt
    Hocam patent almak kolay değil o kadar bütçem olsa zaten patentini alıp heryere konusunuda paylaşırım ama o kadar bütçem olsa bile gidip kendime parasıyla yazılımcı tutardım daha çok faydalı olurdu böyle.
  • EnsarCanca kullanıcısına yanıt
    iyi olur sizin hocam,

diğer kalkınma ajansı denen şeyleri de araştırabilirsin, belki yazlımlara/teknolojiye bu kadar önem vermeyebilirler ama sen yinede bi bak onlara da..

Tamamdır çok sağolasın hocam ben mail attım o dediğin yeri zaten yarına artık bu kalkınma ajanları bölümünü bir araştırır bakarım hayırlısı bakalım inşallah birşeyler çıkartabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnsarCanca

Hocam patent almak kolay değil o kadar bütçem olsa zaten patentini alıp heryere konusunuda paylaşırım ama o kadar bütçem olsa bile gidip kendime parasıyla yazılımcı tutardım daha çok faydalı olurdu böyle.

Zorlu yolculuğunuzda başarılar diliyorum, sektörden adamları veya alanınıza giren şirketleri takibe alırsanız onlar ile görüşme şansı elde edersiniz. Belki de bir angel gelir size destek olur, bu işler hiç belli olmaz. Tekrardan bol şans.
  • Surfer Rosa S kullanıcısına yanıt
    İnşallah dediğin gibi olur :) çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.