Şimdi Ara

bir exe dosyasının çalışmamasını nasıl saglarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya benim bir sorunum var bir exe dosyasının hiç bir zaman çalışmamasını istiyorum bu dosya ne virüs ne spy nede gerekli bir dosya bunu nasıl saglayabilirim

• Nasıl bi exe dosyası bu acılısta aktif hale gelen mi yoksa nedir yani ozellikleri ne neyin exe si?
  • real player kullanıorum ben mp3 dinlemek için real player ı açınca real play.exe den başka birde realsched.exe diye bir dosya çıkıyor bu dosyanın çıkmamasını istiyorum normalde start a da yerleşmiş ama devre dışı bırakabiliyorum fakat devre dışı bıraktıktan sonra real playerı açarsam arkaplan da hem gene açık oluyor hem de gene start a yerleşiyor gereksiz bi dosya onun için istemiyorum
  • hallettim galiba msconfig den dosyanın tikini kaldırdım ilk önce daha sonra nerde bulunduguna baktım gittim dosyayı kopyalıyıp başka bir klasöre yapıştırdım onu rarladım ve daha sonra realsched.exe yi tamamen sildim büyük ihtimalle bir daha çalışmaz hemde bi sorun çıkarsa tekrar yapıştırırım eski yerine dosyayı
  • Ya real player la acıldıgına gore o işlemi yürütmek için gerekli bi dosya galiba.Ama onun dısında o dosyanın ne işe yaradıgını ogrenip real player ın properties kısmından kapamayı bi denesene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.