Şimdi Ara

Bir erkek olarak dudak sorunum (ciddi ve önemli) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
20.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

ve çok memnunum, etrafımda memnun

şaka bir yana kalın dudak iyidir takma kafana
  • Pm alabilir miyim benimde dudağım kalın, iyi bişey bence bu kafanıza takmanızı anlamadım cidden...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bunun en iyi örneği benim . benim dudaklarım da çok kalın ve bunu saklamak için hep böyle dudagımı emiyomuş gibi değişik hareketlerle saklamaya çalışıyorum burnum gözük kulagım kafam hiçbir sorun yok ama bu dudaklar kötü duruyor bide esmerim millet nigga wassup homie felan diyor . arkadaşlar diyor seninki 20 cm vardır
    ayrıca kızlar tarafından beğenilen bişey mi bu bilenler aydınlatsın

• quote:

Orijinalden alıntı: AkcaNon

beyler bunun en iyi örneği benim . benim dudaklarım da çok kalın ve bunu saklamak için hep böyle dudagımı emiyomuş gibi değişik hareketlerle saklamaya çalışıyorum burnum gözük kulagım kafam hiçbir sorun yok ama bu dudaklar kötü duruyor bide esmerim millet nigga wassup homie felan diyor . arkadaşlar diyor seninki 20 cm vardır
    ayrıca kızlar tarafından beğenilen bişey mi bu bilenler aydınlatsın

Aynı haraketi bende zaman zaman yapıyorum. Fotoğraf isteyen dostlara atacağım. Saygılar.

• are you nigga?
  • kendini zenci gibi hissetmelisin dostum belkide gelecegin malcolm-x'i sin
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulwarrior

kendini zenci gibi hissetmelisin dostum belkide gelecegin malcolm-x'i sin

/>

Türk toplumunda yanlış anlaşılabiliyor öyle davranmak. Bunu araştırdığım için iyi biliyorum dostum. Her neyse, sağ ol.
  • Bu bir sorun muymuş

• Öpüşürken iyidir tamam da görünüş olarak bence de iyi değil.

Neyse ki aşırı kalın değil ama bazen şişiyor o zaman kötü işte

• Aldığım cevaplardanda anladığım şudur ki, bu görünüşümü fazla takmışım ve kompleks haline gelmiş. Her neyse, biraz daha olsa rahatlattırdınız umarım takmamaya çalışırım. Saygılar.
  • iyi emersin işte

• yaşın kaç bilmiyorum ama 18 den büyüksen estetik ve plastik cerraha gitmeni öneriyorum. yaş sınırı var mı bu operasyon için bir bilgim yok ben yinede uyarımı yapayım. zor bir işlem değil incelttirebilirsin. dudak büyültmeden daha kolay diye biliyorum küçültmek. aklıma gelen en kalıcı çözüm bu. psikologla falan uğraşılmaz. basacaksın parasını beğenmediğin yeri düzeltecekler. tabi iyi bir araştırma yapmalısın önce. neredeyse her cerraha gidip muayene olmalısın. hastalarıyla iletişim kurmalısın. daha sonra kafana yatanı seçersin.
  • bıyıkların gür çıkıyorsa pos bıyık bırak. iyi durur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atillacan5

yaşın kaç bilmiyorum ama 18 den büyüksen estetik ve plastik cerraha gitmeni öneriyorum. yaş sınırı var mı bu operasyon için bir bilgim yok ben yinede uyarımı yapayım. zor bir işlem değil incelttirebilirsin. dudak büyültmeden daha kolay diye biliyorum küçültmek. aklıma gelen en kalıcı çözüm bu. psikologla falan uğraşılmaz. basacaksın parasını beğenmediğin yeri düzeltecekler. tabi iyi bir araştırma yapmalısın önce. neredeyse her cerraha gidip muayene olmalısın. hastalarıyla iletişim kurmalısın. daha sonra kafana yatanı seçersin.

Teşekkürler fakat, okadar ileri düşünmedim dostum. Sonuçta yaratan böyle yaratmış, en azından bugünden sonra böyle düşünmeye başladım. Önceden çok kafama takıyordum önceden dediğim düne kadar, umarım daha fazla derinleşmeden kurtulurum. Evet, sakal bırakmak istiyorum ama maalesef okul hayatı.

• Arkadaşlar bir süredir yoktum, ve geldim tekrar dudaklarıma takmaya başladım. İnsanlar benim dudaklarımı yada yüzümü ilginç görünce hiç hoşlanmıyorum. Sosyal-fobi ile hiç bir alakam yok fakat gerçekten bunu takıntı haline getirmeye başladım. Lütfen bana doğru ve mantıklı ve aynı zamanda iyi hissettirecek yorumlar atın, rica ediyorum buraya kötü yada dalga geçmek amaçlı yorumlar atarsanız, sadece bakıp geçerim.
  • Onur Asrak'a sor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.