Şimdi Ara

Bir el atın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha öncede bir kaç konuda yazdım ama ipleyen olmadı. Anneme skype görüşmeleri için tablet almaya karar verdim ve piranha bussiness tab aldık. Ardından ürünü beğenmediğimden iade ettim. Sonra bir araştırma içine girdim ve son olarak 2. el nexus 7 ve codegen ultimix88 olarak iki model belirledim. Sizce hangisini tercih etmeliyim. Benim için en önemli wifi çekim gücü ve stabil çalışıp hemen bozulmaması. Nexus ağır basıyor ama ekran küçüklüğü konusunda kararsızım. Ne diyorsunuz ne yapayım sizce?

• Codegen alma naparsan yap hocam. Madem sadece skype kullanacak o zaman özelliğe çok önem verme. Şarj süresi, kamera, wifi-3g ve ağırlık özellikleri en iyi olan tableti seç...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malilion

Codegen alma naparsan yap hocam. Madem sadece skype kullanacak o zaman özelliğe çok önem verme. Şarj süresi, kamera, wifi-3g ve ağırlık özellikleri en iyi olan tableti seç...

Neden böyle karşı çıktınız acaba.Aldığınız Codegen tablet'te sorun mu vardı.Ben 2 aydır kullanıyorum ultimix 88.Tam bir f/p ürün bence.
  • Bence nexus 7 al

• Samsung galaxy tab 3 üde ekledim listeye ama wifi sıkıntısından bahsedilmiş o yüzden ondan da vazgeçtim son olarak temiz 2. el nexus 7 de karar kıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OĞUZ?

quote:

Orijinalden alıntı: malilion

Codegen alma naparsan yap hocam. Madem sadece skype kullanacak o zaman özelliğe çok önem verme. Şarj süresi, kamera, wifi-3g ve ağırlık özellikleri en iyi olan tableti seç...

Neden böyle karşı çıktınız acaba.Aldığınız Codegen tablet'te sorun mu vardı.Ben 2 aydır kullanıyorum ultimix 88.Tam bir f/p ürün bence.

5 gün ultimix 95 kullandım. Wifi berbat, kitlenmeler mevcut, teknik servis ve müşteri hizmetleri sıfır. Çok amatörler bence ve artes gibi profesyonel bir firma varken codegenin adı geçmemeli hocam...

• Artes markalı ürün kesinlikle almanızı tavsiye etmiyorum. d712 bir kere değişti 4-5 kere tamir oldu. para iadesi hakkımı kullanmak istediğimde. RMA formu verildi. Ancak bizdehesaplı.com formu tanımadı. EEE benim suçum nerde? kim yapacak para iadesini? tüketici mahkemesine baş vurdum. Bu şekilde müşteri mağduriyetini ön planda tutan iki firma ile tanışmış oldum. Birisi RESEr bilgisayar bursa. diğeri malum artes...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.