Arkadaşlar her ne kadar Hiratoro'nun yorumunu alsam da sizlerin de yorumlarını alayım dedim. İki sistem topladım. Bunlardan birini alacağım. Sizce hangisi? Ve tabiki eksiklikler için de sizden yardım alayım...
Birinci Sistem:
İşlemci: Intel Core 2 Duo 6300 Anakart: Gigabyte 8I965P-DS3 Bellek: Kingston 1 Gb 667 mhz(seneye dual Sabit Disk: Samsung 250 Gb Ekran Kartı: Palit 7600 Gs Sonic Monitör: Samsung 940 BW DVD Yazıcı: Bulabilirsem BenQ, yoksa muhtamelen LG Klavye-Fare: Microsoft'un bir tane işte Kasa: Asus TA5A1
Fiyatları tam olarak aynı değil, aynı olduğunu düşünürsek siz hangisini alırsınız? Birincisi çok iyi performans gösterecek, ikincisi ise her işimi görecek(photosop, flash öğrenip çalışacağım) artı 500 gb arşiv (müzik ağırlıklı ) yapmamı sağlayacak. Siz olsanız hangisini alırsınız?
TAbi ki 1. sini alırım hiç düşünmem.500gb lık arşiv yaparsın zaten DVD yazıcı alıyorsun. Dvd ye kaydet istediğini. Ama şöyle ara ara bir oyun açıp canavar gibi oyun oynamak da lazım .Kesinlikle 1
evet kesinlikle core2dou alll bencede ram 1gb tek parca ilerde duall tamamdır iştee gayet ii bende BenQ alcam bulursam